ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/10/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο […]

Neopolis Team

30 Οκτωβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω…!». Αμ δε που θα ξεκολλήσεις! Το μυαλό σου κλείδωσε στο δίλημμα του να δώσεις ή να μην δώσεις μια ευκαιρία σε εκείνον/η που σε ζαχαρώνει τους τελευταίους μήνες. Και είναι που δεν μπορείς και να τον/την αποφύγεις… Μέσα στην παρέα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πρόσφατα αρκετοί/ες Δίδυμοι άρχισαν να κατανοούν τη διαφορά του «πειραματίζομαι» από το «τολμώ» στην καριέρα τους. Γιατί τολμώ σημαίνει πως κάτι το επιθυμώ τόσο ώστε να ρισκάρω το βάρος μιας αποτυχίας. Για τις επόμενες μέρες τόλμησε με πάθος, όσο ακραίες κι αν είναι οι βλέψεις σου ή όσο κι αν αντικειμενικά τα στοιχήματα για την κατάληψη μιας θέσης είναι εναντίον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ώρα 10.30 πμ: Η ζωή είναι όμορφη! Ώρα 2.30μμ: Η ζωή είναι κουραστική. Ώρα 8.00μμ: Η ζωή είναι γεμάτη διλήμματα! Ώρα 2 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι συναρπαστική. Ώρα 4 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι πονοκέφαλος (ναι, μιλάει ακόμη το αλκοόλ). (Σκέψεις μιας μέρας από το προσωπικό ημερολόγιο Καρκίνου, που αποδεικνύει πόσο σταθερές απόψεις έχει για τη ζωή).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καλέ μου/Καλή μου Λέοντα! Μήπως έχεις σκεφτεί πως το επόμενο λιμάνι ίσως είναι πιο όμορφο από αυτό που περιμένεις κάτι μήνες να μπεις; Άσε που δεν θα σε έχει και στην αναμονή ο λιμενοφύλακας… Ναι, για τα ερωτικά σου μιλάω! Για σκέψου το σοβαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σε καταλαβαίνω Παρθένε όταν λες πως δεν θες πια θυελλώδεις σχέσεις που καταλήγουν σε ένα απόλυτο πουθενά και λόγια παχιά για αιώνιες αγάπες. Θέλεις έναν άνθρωπο που για αρχή θα πιστεύει στις δυνατότητες σου και δεν θα κρίνει τις επιλογές σου. Και κάποιες φορές τσαντίζεσαι τόσο πολύ που δεν εμφανίζεται ή που δεν μπορείς να τον/την κερδίσεις πίσω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καθώς όλο και περισσότεροι/ες Ζυγοί έχουν στρέψει εσωτερικά το βλέμμα τους και ανακαλύπτουν το τελευταίο καιρό νέα ταλέντα, νεογέννητα όνειρα και στόχους που καμία σχέση δεν έχουν με την τρέχουσα επαγγελματική τους ρουτίνα, τόσο πιο ανυπόφορος αρχίζει και φαντάζει ο εργασιακός χώρος. Κι αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: εκρήξεις. Αλλά αυτό δεν είναι που θες είπαμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να μπαίνεις σε αγαπησιάρικη φάση αλλά αφού υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση ξέρουμε με ποιον/α θα είσαι, αλλά αν δεν είσαι υπάρχουν, τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις: κέρνα καφέ τον/την κολλητό/ή σου, κάνε δωράκια στα παιδιά σου/ανιψάκια σου/βαφτιστήρια σου! Γίνε η αιτία να χαμογελάσουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπάρχουν μέρες που η απόλυτη ανεξαρτησία σου σε ενθουσιάζει σε σημείο εκτίναξης και άλλες, όπως σήμερα, που βιώνεις την απέραντη μοναξιά της ελευθερίας. Και καμιά πρόσκαιρη αγκαλιά δεν την λατρεύει πια… Αυτό το λένε και υπαρξιακό προβληματισμό, non?

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερως σημαίνει “σχεδιάζω για να φτάσω στο στόχο μου”. Όμως το “σχεδιάζω” για εσένα λαμβάνει διαστάσεις πέρα από το φυσιολογικό. Στην προσπάθεια σου να σκεφτείς όλες τις μεταβλητές, να προβλέψεις όλα τα ενδεχόμενα, να μην σου ξεφύγει τίποτα συχνά χάνεις το σωστό συγχρονισμό, χάνεις στόχους, χάνεις σε αυτοεκτίμηση. Με τον καιρό μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, όμως δεν ξεχνάς που απέτυχες. Και αυτό είναι πολύ άσχημο για το παρόν σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η επιθυμία να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου, να κλείσεις τους φλύαρους ήχους της ζωής έξω από την πόρτα του σπιτιού σου (ή του δωματίου σου) είναι τόσο έντονη σήμερα, που η οποιαδήποτε προσπάθεια πίεσης ή καταστρατήγησης του νευραλγικού σου χώρου (ειδικά για τους συγγενείς σου είναι το λιγότερο 100 βήματα απόσταση) συνιστά επίθεση. Και σήμερα δεν παίρνεις αιχμαλώτους, ούτε κάνεις εκεχειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και το θέμα που καίει είναι οι σχέσεις, ένας Ιχθύς σπάνια μιλά γιʼ αυτές με όρους ποιότητας – λες και οποιαδήποτε σχέση, οποιοσδήποτε άνθρωπος σου κάνει αρκεί να είναι εκεί. Αυτό είναι και το θέμα που επανέρχεται ξανά αυτές τις μέρες. Θα κυνηγήσεις/ενδώσεις σε/επιστρέψεις σε/επιλέξεις κάποιον/α μόνο και μόνο για να καλύψει το κενό ή καταφέρεις να πεις το όχι στην περίπτωση που δεν σου κάνει. Όσο για όσους βρίσκονται σε σχέση, αν ο/η σύντροφος βρεθεί σε τροχιά ξαφνικών αλλαγών/ευκαιριών μόνη αν τον υποστηρίξεις απόλυτα και απαρέγκλιτα θα βγεις κερδισμένος/η.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET