ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/08/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ θα ήταν φανταστικό αν κάθε μέρα παρουσιαζόταν η ευκαιρία για ερωτοτροπίες, κεραυνοβόλα πάθη και λαμπερές νέες γνωριμίες. Αφού λοιπόν δεν συμβαίνει κάθε μέρα εκμεταλλεύσου τη σημερινή! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, ακόμη και το να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι για να φας με την οικογένεια σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει […]

Neopolis Team

30 Αυγούστου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ θα ήταν φανταστικό αν κάθε μέρα παρουσιαζόταν η ευκαιρία για ερωτοτροπίες, κεραυνοβόλα πάθη και λαμπερές νέες γνωριμίες. Αφού λοιπόν δεν συμβαίνει κάθε μέρα εκμεταλλεύσου τη σημερινή!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, ακόμη και το να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι για να φας με την οικογένεια σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε μια μίνι πολεμική σύρραξη. Αν δεν μπορείς να δώσεις τόπο στην οργή ή να συγκρατηθείς, απλά μην παραστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, όλοι γνωρίζουμε πως η γλώσσα σου μπορεί να γίνει πιο καυστική και από καθαρό υδροχλωρικό οξύ. Οπότε σήμερα μην κάνεις μόστρα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα γιατί κάτι που ξεκινά σαν αστείο μπορεί να καταλήξει σε αγώνα πυγμαχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Το να μην εκφράσεις στον/στην προϊστάμενη σου την ειλικρινή σου άποψη όταν σου ζητηθεί (ακόμη και αν συνιστά κάθετη διαφωνία με τον τρόπο δράσης του/της) είναι εξίσου φάουλ με το να πας γυρεύοντας για διαφωνίες μαζί του/της. Αν έχεις υπομονή, θα προκύψει η κατάλληλη συγκυρία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένας/Μια ευέξαπτος/η και απόλυτα τσαντισμένος/η Λέοντας μπορεί να γίνει αφόρητα ενοχλητικός/η για τους γύρω του/της αλλά και τόσο αφόρητα sexy. Τώρα κατάρα δεν το λες, αλλά ούτε και ευλογία είναι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
E-mail φίλου Παρθένου που παρέλαβα χθες: «Stardome, αναρωτιέμαι συχνά αν είμαι υπερβολικά απαιτητικός από τον έρωτα και, εκβιάζοντας την αγάπη του Άλλου, αδυνατώ να διατηρήσω ανέπαφα τα όρια του εαυτού μου. Μήπως το μόνο που μου αξίζει είναι μια αψεγάδιαστη και επιτυχημένη κοινωνική περσόνα;». Παρθένε, το μόνο σου λάθος είναι πως οι παρυφές της αγάπης σου βρίσκονται στα άστρα, ενώ οι άνθρωποι περπατούν στη γη. Αλλά θα μάθεις να προστατεύεσαι με τον καιρό. Μαθαίνεις γρήγορα έτσι κι αλλιώς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, είναι γνωστό πως νιώθεις σαν τρέχεις σε μαραθώνιο με ρυθμούς σπρίντερ και το μόνο που θες σήμερα είναι να χαλαρώσεις με καλή παρέα, χωρίς σκοτούρες και αν σου φέρει κι ένας άνθρωπος τον καφέ στο κρεβάτι μπορεί να κλάψεις από τη συγκίνηση. Με όλες μου τις ευχές…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, το γεγονός πως ονειρεύεσαι, σχεδιάζεις ή υλοποιείς μακριά από τους προβολείς νέους επαγγελματικούς στόχους, δεν σημαίνει πως πρέπει να διαγράψεις μονοκοντυλιά ότι έκανες ως τώρα και να αδιαφορείς για τους ανθρώπους που συνεργαζόσαστε μαζί. Πρόσεξε μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων σήμερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είσαι παράξενο παιδί. Μέρες σαν και τη σημερινή θα μπορούσες να φέρεις ένα γαλαξία στη γη για να τον χαρίσεις σε εκείνον/η που αγαπάς (φίλο, σύντροφο, συγγενή) και την αμέσως επόμενη στιγμή να παρακολουθείς τόσο απόμερα και από απόσταση τι κατάφερες, που αναρωτιέται κανείς αν έχει να κάνει με δύο ανθρώπους και όχι με έναν. Είσαι παράξενο παιδί γιατί εσένα αυτή η συμπεριφορά σου δεν σου προξενεί εντύπωση αλλά χαμόγελο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πολλές φορές σου έχω επαναλάβει πως δεν είσαι των παρορμητικών αποφάσεων, αλλά πάντα περιμένεις το κατάλληλο timing για να ξεσπάσεις. Σήμερα είναι μια μέρα που το timing είναι με το μέρος σου και μερικοί άνθρωποι γύρω σου ή θα αρχίσουν να σε σέβονται ή θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι πιθανότητες είναι πως σήμερα θα κατακλύζεσαι από μια διάθεση ευτυχισμένου αποπροσανατολισμού. Το λεξιλόγιο σου περιλαμβάνει τη λαχτάρα για καταστάσεις όπως: τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία, έρωτας. Μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Έχεις προσπεράσει, δεν έχεις ξεχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είσαι παραδομένος/η σε μια ερωτική αγκαλιά, μπροστά σε μια ειδυλλιακή παραλία κάπου στη μέση του πουθενά! Όμως το ιδανικό δεν υπάρχει στη ζωή. Άρα δούλευε και μην μιλάς πολύ!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET