ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ’ ότι συνήθως! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό σχεδόν ψυχαναγκαστικό: κατακρίνεις νυχθημερόν για ένα διάστημα τον εαυτό σου και αμέσως μετά ψάχνεις παρηγοριά γοητεύοντας κάποιον/α σε […]

Neopolis Team

30 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ’ ότι συνήθως!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό σχεδόν ψυχαναγκαστικό: κατακρίνεις νυχθημερόν για ένα διάστημα τον εαυτό σου και αμέσως μετά ψάχνεις παρηγοριά γοητεύοντας κάποιον/α σε σημείο απόλυτης παράδοσης. Σήμερα είσαι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που ψάχνεις ένα χάδι για να γιατρέψει τις πληγές σου που μόνος/η σου άνοιξες…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα που νιώθεις με κάθε κύτταρο του κορμιού σου να έχεις εγκλωβιστεί στη σχέση που πέρασε και σου άφησε μόνο τραύματα ή σε ένα νέο ενδιαφέρον που δεν λέει να προχωρήσει επιτέλους, έχεις κάθε δικαίωμα να λες πως δεν είσαι καλά. Μόνο πρόσεχε σε ποιον/α ανοίγεσαι. ΟΚ?

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε, κι εσύ, αστρολογικά μιλώντας πάντα, είσαι ένας/μια μεγάλος/η γάτος/γάτα. Προσπάθησε να κατευθύνεις το σημερινό επικοινωνιακό σου κρεσέντο κάνοντας χρήσιμες κουβέντες και να αντλώντας πληροφορίες από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σου φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κουτσομπολιό απαγορεύεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην περιμένεις να επιτυχείς σήμερα την απόλυτη συγκέντρωση. Το μυαλό σου θα ταξιδεύει, θα αποσπάται, θα αντιδρά, θα ζητά ανάσες αντί για την ρουτίνα των υποχρεώσεων. Μην με στραβοκοιτάς. Αν δεν το πίεζες τόσο, δεν θα τσινούσε έτσι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απορροφούσες όλους τους συναισθηματικούς σου κραδασμούς και θα σκεφτόσουν και μια πιπεράτη ιστορία για ποιο λόγο εξαφανίστηκες χθες βράδυ από όλους και όλα … Όμως δεν είναι φυσιολογικές οι συνθήκες και η παραδοχή πως έχεις κορεστεί από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά μάλλον σε κρατάει στη κόψη του ξυραφιού και σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, αφού είναι αδύνατο σήμερα να κλείσεις το συναισθηματικό σου ραντάρ, τουλάχιστον γίνε επιλεκτικός/η σε ποιους/ες επιτρέπεις να σʼ απασχολούν. Μην φτάσουμε και στα όρια του πονοκεφάλου, ΟΚ?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

You got to fight, for your right, to party! Θυμάσαι αυτό το τραγούδι – ύμνο των Beastie Boys; Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου σήμερα. Όχι, όταν λέω πάρτι δεν εννοώ να πάρεις σβάρνα κλαμπ και μπαρ και να γίνει σκνίπα. Εννοώ να ζήσεις το 24ώρο σου σαν έφηβος: τσαμπουκάς στη δουλειά, καλή παρέα και χαμόγελο το βραδάκι. Κουνήσου λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φιλία για έναν Αιγόκερω δεν είναι καθημερινές συναντήσεις για καφεδάκια ή ποτάκι ή έστω μια ισότιμη σχέση με αμοιβαίες υποχρεώσεις. Φιλία είναι να μπορώ να σε πληγώσω με την ειλικρίνεια μου, να μπορώ να σε βρίσω για τις βλακείες σου, να μπορώ να σου θυμώσω για την απουσία σου. Σήμερα να θυμάσαι πως έτσι ορίζεις τη φιλία ακόμη και αν δεν είσαι εσύ εκείνος/η που θυμώνει – βρίζει – πληγώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δεν θα είσαι παρών/παρούσα σε ό,τι συμβαίνει. Θα είσαι κάπου αλλού. Ίσως θα ονειροπολείς, ίσως έχεις κανονίσει το ρεπό σου και θα πιείς ένα καφέ κάπου που το μάτι σου θα βλέπει ορίζοντα ή ακόμη και να βουτήξεις στις αναμνήσεις εποχών που δεν είχες τόσα άγχη στο κεφάλι σου. Είναι υγεία να ξεφεύγει ο νους σου που και που. Μην τον προβληματίσεις πάλι σήμερα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το επόμενο διήμερο επανέρχεται μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας. Εκμεταλλεύσου το και φτιάξε ένα προστατευτικό κέλυφος για τα συναισθήματα σου και τις φοβίες σου (που όταν βγαίνουν προς τα έξω γίνονται αφορμή για να πληγώνεσαι ή να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους γύρω σου).

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET