ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/06/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μην δυσανασχετείς αν έχεις ακόμη τόση δουλειά και εκκρεμούν υποχρεώσεις που θα γέμιζαν 100φυλλο τετράδιο. Έχεις τόσο δυνατή εκκίνηση σήμερα που μέχρι να φτάσει τʼ απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα περισσότερα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι γνωστό Ταυρίσιο ελάττωμα να μην πιστεύεις στην γοητεία σου και το μαγνητισμό σου – […]

Neopolis Team

30 Ιουνίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μην δυσανασχετείς αν έχεις ακόμη τόση δουλειά και εκκρεμούν υποχρεώσεις που θα γέμιζαν 100φυλλο τετράδιο. Έχεις τόσο δυνατή εκκίνηση σήμερα που μέχρι να φτάσει τʼ απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είναι γνωστό Ταυρίσιο ελάττωμα να μην πιστεύεις στην γοητεία σου και το μαγνητισμό σου – μην ξεχνάς πως εσύ εμπιστεύεσαι ότι φαίνεται, αγγίζεται, λέγεται ενώ ο θαυμασμός, ειδικά από το άλλο φύλο, είναι συχνά σιωπηλός και μυστικοπαθής. Μην γκρινιάζεις λοιπόν και παίξε το παιχνίδι των σκιών της γοητείας αυτή την εβδομάδα. Το ‘χεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είναι μια από τις σπάνιες συγκυρίες που δεν χρειάζεται να ιδρώσεις να εξηγήσεις με λόγια ή μ’ επιχειρήματα τις πράξεις σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου άφοβα τις επόμενες μέρες. Δεν θα πέσεις έξω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ναι, ναι, τα γνωστά σήμερα… Η κοινωνικότητα και οι παρέες δεν σου λένε και πολλά αν δεν περιλαμβάνουν μια υποψία τουλάχιστον ερωτικού ενδιαφέροντος. Ή μήπως τελικά βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις κάποιον/α;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έλα παραδέξου το. Αν δεν είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στον εργασιακό χώρο, τότε είναι πολύ πιθανό να τεμπελιάζεις. Αν όμως ξαφνικά νιώσεις να σε παρακολουθούν τα μάτια όλων των συναδέλφων σου (εξαιτίας μιας παρατήρησης από τον/την προϊστάμενο σου λόγου χάρη) τότε γίνεσαι σκυλί του πολέμου (εντάξει, εντάξει και με την περηφάνια αιλουροειδούς!). Με απλά λόγια θέλω να σου πω πως σήμερα η μετάβαση από την ένταση στο μπράβο προκύπτει με απόλυτη φυσικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ακόμη κι οι Παρθένοι έχουν μέρες που δεν θέλουν να εργάζονται και να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με συνέπεια. Μέρες σαν τη σημερινή θες να πιεις έναν καφέ σαν άνθρωπος το πρωί, να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική σε ένα όμορφο μέρος κι όχι στη ζούλα στο γραφείο, να διαβάσεις το βιβλίο σου δίπλα στη θάλασσα και όχι μέσα σʼ ένα βαγόνι του μετρό που μυρίζει κλεισούρα…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Και το δάκρυ και το χαμόγελο έχουν στην ζωή μας την ίδια δύναμη, λυτρώνουν εξίσου, δείχνουν πως η καρδιά μας ακόμη σκιρτάει. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να γελάει αν δεν θες, ούτε να του περικόπτεις τα δάκρυα αν θες να ξεσπάσεις. Για τις επόμενες μέρες μείνε ειλικρινής με εσένα και γράψε τα πρέπει των γύρω σου… καταλαβαίνεις που!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, τα μηνύματα που σου στέλνει ο κόσμος εκεί έξω παραμένουν σοβαρά: συνεχής εργασία, εκπλήρωση υποχρεώσεων, συμπαγής κοινωνική εικόνα. Και η ψυχή σου; Αυτή θέλει να τα στείλεις όλα στον αγύριστο και νʼ ανακαλύψεις ξανά το παιδί μέσα σου. Εκείνο που τα όνειρα του ήταν μια σκάλα που ανέβαινε στον ουρανό…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, τη στιγμή που προσπαθείς με αγωνία να βρεις ένα σταθερό στίγμα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, όλοι γύρω σου προσπαθούν να σε πείσουν με εμμονή πως τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Είναι να μην αναρωτιέσαι ποιος τα έχει χάσει τελικά, ο κόσμος ή εσύ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ξέρεις τι σου λείπει πολύ τελευταία; Να αισθανθείς πως βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής των αγαπημένων σου ανθρώπων. Είτε πρόκειται για φίλους, είτε για τον/την σύντροφο σου, έχεις ανάγκη σήμερα να σου δείξουν πόσο σημαντικός/η είσαι γιʼ αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, αόρατες φοβίες σε γραπώνουν. Στο παρελθόν ενστικτωδώς στρεφόσουν σε ένα/μια σύντροφο για να δυναμώσεις. Όμως τώρα ούτε αυτό φαίνεται να αρκεί. Όλα σε σπρώχνουν να μάθεις πώς να μπαίνεις μόνος/η στα σκοτεινά δωμάτια του μυαλού σου, σε αναζήτηση του διακόπτη που ανοίγει το φως.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET