ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μην δυσανασχετείς αν έχεις ακόμη τόση δουλειά και εκκρεμούν υποχρεώσεις που θα γέμιζαν 100φυλλο τετράδιο. Έχεις τόσο δυνατή εκκίνηση σήμερα που μέχρι να φτάσει τʼ απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα περισσότερα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Επειδή αυτό που πραγματικά θα έχεις ανάγκη στο τέλος της ημέρας (που ναι, θα έχει […]

Neopolis Team

30 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μην δυσανασχετείς αν έχεις ακόμη τόση δουλειά και εκκρεμούν υποχρεώσεις που θα γέμιζαν 100φυλλο τετράδιο. Έχεις τόσο δυνατή εκκίνηση σήμερα που μέχρι να φτάσει τʼ απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Επειδή αυτό που πραγματικά θα έχεις ανάγκη στο τέλος της ημέρας (που ναι, θα έχει εντάσεις στη δουλειά με αφορμή τις επιδόσεις σου) θα είναι η παρέα οικιών προσώπων, προτίμησε να κάνεις κάτι ήσυχο απόψε το βράδυ. Ποτέ άλλωστε δεν χρειαζόσουν κάτι περισσότερο από δύο καλούς φίλους και ένα γευστικό κρασί για να χαλαρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, το να υποστηρίζεις τόσο φανατικά πως οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την εποχή, δε φαίνεται να σε βοηθά να κατευνάσεις το άγχος που σου προξενούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Μην εκτίθεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δεν ξέρω πως θα αντιδράσεις σήμερα στο επικοινωνιακό πυρετό που θα σε καταλάβει. Σίγουρα θες να βγάλεις από μέσα σου πράγματα που σε βασανίζουν, σκέψεις που σου τηγανίζουν το μυαλό στους 800 βαθμούς, παράπονα, νεύρα. Αν τʼ αυτιά που θα σʼ ακούσουν είναι δεκτικά, τότε θα νιώσεις να αναπνέεις ξανά. Αν όχι, σκούρα τα πράγματα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπορεί να ακούγεται κάπως, όμως το μόνο που μερικές μέρες μας κρατά από το να χαθούμε μέσα στις ατέρμονες σκέψεις μας είναι η εργασία. Σήμερα είναι η άμυνα και η σωτηρία σου. Μην σκέφτεσαι, μην θυμάσαι! Δούλευε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πράγματι είναι σπάνιο φαινόμενο η εύκολη/απροβλημάτιστη αλληλεπίδραση σου με τους γύρω σου. Όμως είναι χαζό τις μέρες που όντως συμβαίνει αυτό (όπως σήμερα) να φοβάσαι μήπως αν… Μη φοβάσαι και μίλα με τους ανθρώπους γύρω σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, τελευταία ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει να φορέσει συνηθισμένα casual ρούχα και μαύρα γυαλιά και να αφομοιωθεί μέσα σε ένα άμορφο πλήθος. Ένα άλλο κομμάτι σου επιθυμεί να γίνει το κέντρο του σύμπαντος, ερωτικά και επαγγελματικά. Το κακό είναι πως αυτοί οι δύο εαυτοί σου αγνοούν απόλυτα ο ένας την ύπαρξη του άλλου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν σου πρότεινα να λύσεις μερικά φλέγοντα θέματα με φίλους ή και τον/την σύντροφό σου μέσα στα πλαίσια μιας συζήτησης, μάλλον θα βαριόσουν και θα επέλεγες άλλα, λιγότερο ανιαρά μέσα (σεξ, απειλές ή αιχμηρά αντικείμενα). Γιʼ αυτό ακριβώς το λόγο δεν σου δίνω το δικαίωμα επιλογής! Ή με συζήτηση ή άστο καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως σήμερα σε τσιτώσουν στη δουλειά αφήνοντας υπονοούμενα για τις επιδόσεις σου ή για το μέλλον της εταιρίας ή το δικό σου. Μασάνε ρε οι Τοξότες;;;!!! Δεν το φαντάστηκα! Η καλύτερη απάντηση είναι η δουλειά σου και η συνέπεια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Υπάρχουν μερικές μαγικές στιγμές. Είναι μόνο στιγμές, δευτερόλεπτα μέσα στο χρόνο που αισθάνεσαι πως η ζωή σου βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και εσύ εκπληρώνεις τις δυνατότητες σου στο έπακρο. Σήμερα, με αφορμή ένα κομπλιμέντο στη δουλειά ή το χάδι του/της συντρόφου σου, μπορεί να νιώσεις έτσι. (Ο αστρολόγος σου ζηλεύει)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, ενώ αυτό που απαιτεί η εποχή είναι προσεκτικό σχεδιασμό και υπομονή στην οικονομική σφαίρα της ζωής σου, εσύ νιώθεις να μην έχεις άλλη διάθεση να ασχολείσαι – λες και βρίσκεσαι ένα βήμα πριν παρατήσεις τους πάντες και τα πάντα! Σημεία των καιρών ή κοντά στην λήψη σημαντικών αποφάσεων;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Φυσικά και όλοι κάνουμε ευχές και ζητάμε μια ευκαιρία για να αποδείξουμε την αξία μας! Αν όμως ήταν να έρχονται έτσι οι ευκαιρίες, όποτε και όπως τις ζητάμε, θα είμαστε όλοι/ες ήδη τρισευτυχισμένοι/ες, ζάμπλουτοι/ες και συναισθηματικά πλήρεις. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και βγες έξω στον κόσμο με διάθεση διεκδικώντας αυτά που θες. Η μέρα το επιβάλλει!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET