ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ρε παιδί μου. Και δεν εννοώ ότι δεν μιλάς σε άνθρωπο αλλά πως πίσω από κάθε κουβέντα, συζήτηση, χαμόγελο κρύβεις επιμελώς μια παλέτα μερικών χιλιάδων συναισθηματικών αποχρώσεων. Μην γκρινιάζει! Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι που γίνεται ενδιαφέρουσα η ζωή, έτσι δεν έλεγες πάντα; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

30 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ρε παιδί μου. Και δεν εννοώ ότι δεν μιλάς σε άνθρωπο αλλά πως πίσω από κάθε κουβέντα, συζήτηση, χαμόγελο κρύβεις επιμελώς μια παλέτα μερικών χιλιάδων συναισθηματικών αποχρώσεων. Μην γκρινιάζει! Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι που γίνεται ενδιαφέρουσα η ζωή, έτσι δεν έλεγες πάντα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω…!». Αμ δε που θα ξεκολλήσεις! Το μυαλό σου κλείδωσε στο δίλλημα του να δώσεις ή να μην δώσεις μια ευκαιρία σε εκείνον/η που σε ζαχαρώνει τους τελευταίους μήνες. Και είναι που δεν μπορείς και να τον/την αποφύγεις… Μέσα στην παρέα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στη δουλειά. Όχι εξαιτίας των γνώριμων εντάσεων. Εξαιτίας της δικής σου διάθεση που θα παίζει ανάμεσα στην απογοήτευση για την τωρινή πραγματικότητα και την οργή που δεν κατάφερες να εκπληρώσεις νωρίτερα τους στόχους σου. Ναι, είναι εκνευριστικό που διαχρονικά το timing δεν ήταν ποτέ με το μέρος σου. Αλλά είσαι ακόμη εδώ, μην το ξεχνάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που δεν αντλεί ικανοποίηση από τις σχέσεις του (κυρίως τις ερωτικές) μοιάζει με έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει την πιο ριψοκίνδυνη ηλιθιότητα. Όχι για να τραβήξει τα βλέμματα, απλώς επειδή δεν βρίσκει λόγους να προστατευτεί αφού δεν έχει εκείνον/η που ζητά. Πρόσεχε τι ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η εγκατάλειψη των προσωπικών σου απόψεων, πιστεύω ή ταλέντων για να υιοθετήσεις αυτά που θα σε καταστήσουν αγαπητό/ή στους γύρω σου και ειδικά στον/στην σύντροφο σου (νυν ή επίδοξο) είναι η συχνότερη παγίδα που μπορείς να πέσεις. Καιρός να θυμηθείς ποιος/α πραγματικά κρύβεται κάτω από αυτό το κακομπαλωμένο σεντόνι ξένων απόψεων που καλύπτει το σώμα και το πρόσωπο σου. Κι αν πρέπει να ξαποστείλεις μερικούς/ες για να το πετύχεις, ακόμη καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εσύ κι αν είσαι σε αναμμένα κάρβουνα με οικονομικές εκκρεμότητες και σχέσεις/συνεργασίες που ακροβατούν ανάμεσα στην ευτυχία και τη συντριβή. Όμως την ίδια στιγμή είσαι τόσο μουδιασμένος/η και αδύναμος/η για την ώρα να δράσεις που τα νεύρα σου πετάγονται λες και έχεις πιει δέκα καφέδες (που μπορεί και να μην είναι σχήμα λόγου). Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και μην ορμήσεις σε κανένα Χριστιανό χωρίς να φταίει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι αντιπαραγωγικό να προσκολλάσαι σε απίθανα ενδεχόμενα όπως: 1) αυτός/η που αγαπάς να παρατήσει την τωρινή του/της σχέση, 2) να χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή να σε περιμένει μια δελεαστική πρόταση δουλειάς ή 3) με ένα χτύπημα των δαχτύλων σου να βρεθείς σε μια χρυσή αμμουδιά των Φίτζι με μια Πίνια Κολάδα ανά χείρας. Κοινώς, κάνε επανεκκίνηση στον εγκέφαλό σου άμεσα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα παίζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τόσο μεγάλη ευχέρεια ανάμεσα στη μαγνητική γοητεία και την παγωμένη άμυνα που δεν υπάρχει άνθρωπος που θα καταφέρει να αντισταθεί στα θέλω σου. Αρκεί να αποφασίσεις τι θες και θα το πετύχεις. Αλήθεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε σήμερα από το πρωί κιόλας θα πρέπει να αφιερωθεί σε μερικές απλές κι όμως τόσο σημαντικές φράσεις που καλείσαι να κάνεις πράξεις: εσωτερική ηρεμία, χρόνος για τον εαυτό μου, όχι άλλες διαμάχες για θέματα που δεν εμπλέκομαι άμεσα, να είμαι λίγο πιο εκδηλωτικός/η σ’ αυτούς/ες που αγαπώ. Άντε ξεκίνα γιατί η λίστα είναι μεγάλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερως σημαίνει “σχεδιάζω για να φτάσω στο στόχο μου”. Όμως το “σχεδιάζω” για εσένα λαμβάνει διαστάσεις πέρα από το φυσιολογικό. Στην προσπάθεια σου να σκεφτείς όλες τις μεταβλητές, να προβλέψεις όλα τα ενδεχόμενα, να μην σου ξεφύγει τίποτα συχνά χάνεις το σωστό συγχρονισμό, χάνεις στόχους, χάνεις σε αυτοεκτίμηση. Με τον καιρό μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, όμως δεν ξεχνάς που απέτυχες. Και αυτό είναι πολύ άσχημο για το παρόν σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το δίπολο υλική χρήμα – Υδροχόοι είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αντιφάσεις που έχει σκαρφιστεί το σύμπαν. Μάλλον ενδιαφέρουσα για εμάς που είμαστε απ’ έξω. Γιατί για εσένα μοιάζει σαν ιδανική παγίδα: θεωρείς ότι είναι ανούσιο μπροστά στις γνώσεις και τα πιστεύω σου, κι όμως στην καθημερινότητα σου το κυνηγάς και δεν ανέχεσαι να μην το διαθέτεις σε επάρκεια. Μήπως το χρειάζεσαι τελικά σε τόση ποσότητα για να πολεμάς μετά τον εαυτό σου; Χμ… Μήπως;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η πηγή της δημιουργικότητας και της αυτοκαταστροφής σου, αυτό που σε κάνει να γοητεύεις και απωθείς με την ίδια ένταση τους ανθρώπους, είναι πως ότι κι αν επιτυχείς, όσα μπράβο κι αν συλλέξεις, ποτέ δεν θα είσαι ικανοποιημένος/η από τον εαυτό σου. Και όσο περισσότερο δεν ικανοποιείσαι, τόσο αποζητάς το υπέρμετρο από τη ζωή και τις σχέσεις… Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό. Σήμερα αυτή η εσωτερική πραγματικότητα σου σε τέμνει σαν χαρακιά από πάνω ως κάτω.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET