ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, μην αφήσεις σήμερα κανένα/καμία να νομίζει πως έχεις χρόνο για νʼ ασχολείσαι με τα παράπονα του/της! Η μέρα ανήκει σʼ εσένα και μόνο! Σύμφωνοι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Τα μικρά επικοινωνιακά μπλακάουτ με συναδέλφους/συνεργάτες ή και τον/την σύντροφο σου τώρα θέλουν μεγαλύτερη προσοχή αυτές τις μέρες! Όμως δεν συγκρίνονται ούτε […]

Neopolis Team

29 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, μην αφήσεις σήμερα κανένα/καμία να νομίζει πως έχεις χρόνο για νʼ ασχολείσαι με τα παράπονα του/της! Η μέρα ανήκει σʼ εσένα και μόνο! Σύμφωνοι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τα μικρά επικοινωνιακά μπλακάουτ με συναδέλφους/συνεργάτες ή και τον/την σύντροφο σου τώρα θέλουν μεγαλύτερη προσοχή αυτές τις μέρες! Όμως δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με το συναισθηματικό μπλακάουτ που βιώνεις από σήμερα… Μπέρδεμα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι σχέσεις με τους οικείους σου (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) είναι τόσο φορτισμένη που προκαλούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις μόνο με το βλέμμα σας. Πρόσεχε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, είναι η δουλειά που σου δίνει γκάζια ή εσύ δίνεις γκάζια στη δουλειά σου γιατί έχεις σκοπό να τους τρελάνεις όλους; Ότι και να συμβαίνει, όρμησε μπροστά τώρα που σε πάει!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ένα κομμάτι του εαυτού σου (αυτό που εξωτερικεύεται) είναι αυτές τις μέρες απόλυτα προσγειωμένο, εκλογικεύει καταστάσεις, κρατάει αποστάσεις για να μην παρασύρεται από το ωραία λόγια (που σχεδόν ποτέ δεν είναι αληθινά). Για λόγους (αν)ισορροπίας όμως γιγαντώνεται εσωτερικά ένας αντίθετος πόλος σου: αυτός που θέλει να εμπλακεί άμεσα και έντονα στις καταστάσεις που βιώνεις, που έχει βαρεθεί την ανάγκη για τάξη και ασφάλεια, που όποτε ξυπνά ζητά προσοχή, έξαψη και πάθος. Κι η μάχη συνεχίζεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, τελικά είναι ανέκδοτο μερικοί/ες εκεί έξω. Κατηγορούν εσένα για ρεαλιστή/ρεαλίστρια και υπερβολικά λογικό/η, όμως τελικά εσύ ζεις με περισσότερο πάθος απʼ αυτούς/ες… Και να φανταστείς πως κάποτε τους/τις έβρισκες και ερωτεύσιμους/ες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν είναι ότι θέλεις και καμιά αφορμή στο μέγεθος ουρανοξύστη για να ξεσπάσεις σήμερα στο/στη σύντροφο σου ή σε ένα στενό/ή φίλο/η σου. Έχεις φορτώσει τόσα νεύρα μέσα σου που δεν τα ξεπλένει ούτε ο Ατλαντικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πολλοί/ες Σκορπιοί βιώνουν τις τελευταίες εβδομάδες μια οργισμένη ανασφάλεια (μάλλον τροφοδοτείται από τα αρνητικά μηνύματα που προσλαμβάνεις από το άμεσο κοινωνικό σου περιβάλλον), κι αυτό από μόνο του είναι ικανό να βραχυκυκλώσει πλήρως την αλληλεπίδραση σου με όλο τον πλανήτη. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί τις επόμενες μέρες θα λειτουργείς υπό καθεστώς φανατισμένης άρνησης απέναντι σε όποιον/α έχει αναγάγει το γκαντέμιασμα και την καταστροφολογία σε επάγγελμα. Ουστ ρε! Κομπλεξικοί όλοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν είναι ότι έχεις απλά ανάγκη για επιτάχυνση της κοινωνικής σου ζωής και ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου. Το θέλεις κολασμένα! Αν είσαι δε ελεύθερος/η πρόσθεσε στη λίστα με τις ανάγκες και έναν έρωτα που να μην σε γεμίζει προβληματισμούς από το πρώτο φιλί. Το πρόβλημα που είναι; Έχεις καεί τόσες φορές απʼ τον χυλό που ενστικτωδώς πλέον δεν εμπιστεύεσαι ούτε τη σκιά σου! Και πίστεψε τον αστρολόγο σου όταν σου λέει πως αυτά δεν κρύβονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ο μόνος τρόπος που ξέρεις για να εκπληρώνεις τα όνειρα σου είναι βήμα – βήμα. Αυτός είναι και ο τρόπος που πορεύεσαι συνήθως και στην αγάπη αλλά, μια στο τόσο, μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου μια συναισθηματική ανάφλεξη. Ναι, εσύ Αιγόκερε! Δεν δείχνω τον διπλανό/την διπλανή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Για τις επόμενες μέρες συγκεντρώσου σε συγκεκριμένα στα εξής ζητήματα: 1) Ποιες αλλαγές μένουν ακόμη να γίνουν στο άμεσο περιβάλλον σου – αν θες να μετακομίσεις ψάξε για σπίτι, αν θες να κάνεις ανακαίνιση επανεξέτασε το μπάτζετ σου. 2) Αν θες να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε νέες επαγγελματικές περιπέτειες κάνε τώρα ρεαλιστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και άρχισε την αναζήτηση δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, μήπως έχει ξεχάσει τι σημαίνει «κάνω κάτι για εμένα χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανένα/καμιά»; Ακόμη κι αν είσαι σε σχέση ή αν μένεις με τους δικούς σου, είναι μια μέρα που πρέπει να νιώσεις ελεύθερος/η από την επίβλεψη τους!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET