ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/10/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αν ξεκινήσεις με την πρώτη στραβή σήμερα (ασυνεννοησία ή ένταση στο σπίτι) νʼ αναρωτιέσαι, πως […]

Neopolis Team

29 Οκτωβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν ξεκινήσεις με την πρώτη στραβή σήμερα (ασυνεννοησία ή ένταση στο σπίτι) νʼ αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατό αυτά που θες πιο πολύ – δηλαδή ηρεμία, επικοινωνία, αρμονία – να μην έρχονται φυσικά αλλά μετά από πολύ κόπο, θα την κάψεις την μέρα. Εργασιοθεραπεία άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζουν να σου αφήνουν μια αίσθηση πως έχεις εγκλωβίσει το μέλλον σου με τις προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές του παρόντος. Μια αίσθηση πως χάλασε η πυξίδα και δεν ξέρεις αν κάνεις τελικά βήματα μπρος ή πίσω. Σκέτος πονοκέφαλος σαν να λέμε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όσο κι αν προσπαθεί ο αστρολόγος σου, δεν πείθεσαι πια πως δεν υπάρχουν μόνο σχέσεις που προξενούν πόνο και οδηγούν στη θυσία του ενός ή του άλλου. Μα αν δεν πεισθείς, πως θα καταφέρεις να δεις πως δεν είναι οι μόνες σου επιλογές η θυσία ή η αποχή; Ουφ, ας το συζητήσουμε πάλι μια μέρα που θα είσαι σε καλύτερη διάθεση…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ακόμη κι εγώ προβληματίζομαι τι να σου γράψω για σήμερα. Από τη μια δεν θες να μείνεις μέσα. Από την άλλη έχεις βαρεθεί τους ίδιους ανθρώπους και τα ίδια στέκια. Όμως συναισθηματικά νιώθεις ευάλωτος/η για κοτσάνες. Αλλά την ίδια στιγμή η ζωή είναι για να τη ζεις σου λέει η καρδιά σου. Και… Ουφ! Κουράστηκα Λέοντα! Πως την παλεύεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η εργασιακή καθημερινότητα μοιάζει με αγώνα μποξ και έχεις κουραστεί πλέον από τις αντιπαραθέσεις… Δεν θα το δείξεις όμως. Δεν θα παραπονεθείς. Είσαι Παρθένος και είσαι πάντα ο/η αυστηρότερος/η κριτής του εαυτό σου. Ευτυχώς να λες, αλλιώς θα είχες ήδη σπάσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν παρατηρείς σήμερα τον/την σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου σε κατάσταση επιθετικής κατάθλιψης ή σιωπής που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει σε νεύρα, σε παρακαλώ, για το όνομα του Θεού, μην πας να ρωτήσεις τι έχουν, τι συνέβη ή ποιος/α τους πείραξε. Πάλι εσύ θα τα λουστείς και δεν φταις σε τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως με το ζόρι κάποιος σε πέταξε πάνω σʼ αυτή τη γωνιά του σύμπαντος και σʼ αναγκάζει να ζεις την νωχελική ρουτίνα της ζωής ενός ενήλικα. Ναι, όλα μοιάζουν να μην έχουν κανένα νόημα, άρα γιατί να πολεμάς; (Μια μέρα είναι θα περάσει, μην πάρεις απόλυτα στα σοβαρά αυτή την ερώτηση!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αμάν πια με τις τάσεις φυγής σου! Έχουμε χάσει τον ύπνο μας προσπαθώντας να σε κρατήσουμε κοντά μας. Μέρες σαν τη σημερινή αισθάνεσαι πως ειδήσεις του στυλ «Πήγε μέχρι το περίπτερο για τσίχλες και δεν ξαναγύρισε ποτέ.» έχουν γραφτεί για εσένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κάθε καινούργια γνωριμία (και κάθε σχέση για να λέμε την αλήθεια) μοιάζει πάντα σαν η αρχή μιας πορείας προς το σκοτάδι. Όχι, δεν εννοώ του/της Άλλου/ης. Εννοώ το δικό σου σκοτάδι, τις δικές γοητευτικές αδυναμίες, τους διαδρόμους του μυαλού σου που η λαχταρά και η τρομάρα περπατάνε χέρι χέρι. Αν είσαι σε σχέση (ή αν μόλις βγαίνεις από μια) αρχίζεις και καταλαβαίνεις πως, τη λάμα που σε πλήγωσε, εσύ την έδωσες σε λάθος χέρι. Όμως εσύ κρατάς και το ιώδιο για την πληγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Άλλες μέρες αισθάνεσαι πως έχεις τόση δύναμη στα χέρια σου που μπορείς μονοκοντυλιά να σβήσεις το παρελθόν σου και να αλλάξεις τη ζωή σου σε χρόνο dt. Κι άλλες, σαν τη σημερινή, που αισθάνεσαι πως κάθε στιγμή που αναπνέεις απορρίπτεις άπειρα ενδεχόμενα και μαζί όλες τις διαφορετικές ζωές που θα μπορούσες να ζήσεις αν μπορούσες να επιλέξεις τι σου αρέσει τελικά να κάνεις. Ρίξʼ το στην τέχνη αν σε βοηθάει, που λέει κι ένας φίλος σ’ αυτές τις περιπτώσεις…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ναι, ναι το ξέρω ότι η συναισθηματική σύγχυση είναι η καλύτερη σου φίλη από τη στιγμή που άρχισες να μπουσουλάς. Όμως όταν αρχίζει να επηρεάζει την απόδοση στη δουλειά σου, πρέπει κάποιος να επέμβει και να σου πει να συνέλθεις. Σύνελθε λοιπόν!!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET