ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/09/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν’ το! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το […]

Neopolis Team

29 Σεπτεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν’ το!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το μέλλον φαίνεται όλο και πιο λαμπρό όσο σκληρότερα και πιο μεθοδικά εργάζεσαι. Οπότε με αυτό στο μυαλό μην παραπονιέσαι αν εργάζεσαι επτά ημέρες την εβδομάδα. Άλλοι θα σκότωναν για να μπορούν απλά να δουλέψουν αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι επόμενες μέρες θα είναι για πολλούς/ες Διδυμους η αφετηρία για μια ριζική ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Μια δύναμη που αναδύεται από πολύ βαθιά και δρα πολύ ανανεωτικά χαλαρώνει την επιθετική σου στάση απέναντι σε συνεργάτες ή/και την ίδια σου την οικογένεια, κι έτσι σε απελευθερώνει ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζεις σαν θεατής σε ένα ψυχοφθόρο εσωτερικό παιχνίδι τένις. Το μυαλό σου πετάει το μπαλάκι στην καρδιά σου (εκλογίκευση, αποστασιοποίηση, ερωτική απάθεια) και η καρδιά αποκρούει (μοναξιά, πάθος και τρυφερότητα που δεν μπορείς άλλο να κρατάς μέσα σου ανέκφραστα). Γι’ αυτό σήμερα δεν βγάζεις άχνα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σε βασανίζουν ακόμη οι δαίμονες της υλικής εξασφάλισης και των σωματικών αντοχών σου ενώ ταυτόχρονα παλεύεις να δημιουργήσεις μια σχέση που να είναι λειτουργική και όχι ψυχωτική. Τα αιτήματά σου ποτέ δεν ήταν πιο σωστά. Το λάθος είναι πως προσπαθείς να τα φορέσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που όσο και να θες δεν θα γίνουν ποτέ αυτό που ονειρεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ενδοσκόπηση, χαλάρωση, ηρεμία και φίλους, παρέες, δράση. Το να επιθυμείς μόνο το πρώτο είναι σαν να φυλακίζεις τον εαυτό σου και να πετάς το κλειδί από το παράθυρο. Το να επιθυμείς μόνο το δεύτερο είναι σαν να μην έχεις μάθει ακόμη να σε αντιμετωπίζεις – και αυτό θα ήταν λυπηρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Για να παραμένεις δραστήριος/α και να έχεις ζωντάνια πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Ήδη από σήμερα, αν δεν πνίξεις όλη σου τη μέρα με υποχρεώσεις και δουλειές, θα νιώσεις να σε καταλαμβάνει μια αίσθηση γαλήνη της και πως βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι, ότι (υπο)σχέσεις κι αν θυσίασες ή απομυθοποιήσες τον τελευταίο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κρατώντας προοδευτικά τις τελευταίες μέρες όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις από τα γεγονότα, κατάφερες ίσως να δεις με ψυχρή και αντικειμενική ματιά τι έχεις καταφέρει έως τώρα στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεσαι, ποια όνειρα συνεχίζεις να ποθείς κολασμένα αλλά και ποια έχουν ατονήσει τόσο που δεν σε ιντριγκάρουν πλέον. Μυρίζει αλλαγή στον αέρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές φορές γίνεσαι πολύ παιδί. Πιστεύεις σχεδόν ρομαντικά πως αρκεί να αποκτήσεις ένα όνειρο ή έναν στόχο κι αυτός θα εκπληρωθεί με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, έτσι γιατί η ζωή ευνοεί τους/τις τολμηρούς/ες. Γιʼ αυτό και μέρες σαν τη σημερινή, όταν βλέπεις πως οι πιο κοντινοί σου προσπαθούν να σε προσγειώσουν, χάνεις τον έλεγχο της υπομονής σου μαζί τους. Εντάξει κι αυτοί υπερβάλλουν λιγο, αλλά κι εσύ το ίδιο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα έχοντας από πάνω σου το υπαρξιακό άγχος του Πλούτωνα που σε καλύπτει με τη ζοφερή σκιά του. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ανόητο να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου και να περιμένεις παγωμένος/η τις εξελίξεις γύρω σου. Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Αιγόκερε. Αυθεντικά. Κοιτώντας μόνο εντός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Επειδή σήμερα θα είναι τρομακτικά εύκολο να μετατρέψεις και την απλούστερη διαφωνία με τον/την σύντροφο σου ή κάποιο στενό/κάποια στενή συνεργάτη σου σε καυγά πλανητικής κλίμακας, προσπάθησε να αφοσιωθείς μόνο στη δουλειά σου και μην τσιμπάς στις προκλήσεις. Σύμφωνοι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Δεν τίθεται καν ζήτημα επιλογής ανάμεσα σε υπερωρίες στη δουλειά και χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αυτές τις μέρες πρέπει να βρεις τη Σολομώντεια λύση και να τα προλάβεις και τα δύο! Ο αστρολόγος σου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET