ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όταν ένας/μια Κριός ακούει για δυσκολίες, κρίσεις και προβλήματα, τότε είναι που πεισμώνει περισσότερο για να αποδείξει πως μπορεί, όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να προλάβει να χαλαρώσει πριν την μάχη… “Bring it on!” όπως λένε και στο μποξ! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αποφασιστικότητα, ταχύτητα, διάθεση να ολοκληρώσεις στόχους που […]

Neopolis Team

29 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όταν ένας/μια Κριός ακούει για δυσκολίες, κρίσεις και προβλήματα, τότε είναι που πεισμώνει περισσότερο για να αποδείξει πως μπορεί, όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να προλάβει να χαλαρώσει πριν την μάχη… “Bring it on!” όπως λένε και στο μποξ!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αποφασιστικότητα, ταχύτητα, διάθεση να ολοκληρώσεις στόχους που έχουν μείνει πίσω! Δράση, δράση, δράση! Στο τέλος της ημέρας ακολουθεί η γλυκιά κούραση που κυριαρχεί σ’ όσους/όσες έχουν εργαστεί με επιτυχία και το ξέρουν…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, σήμερα είναι τόσο έντονη η διάθεση σου να τα διαλύσεις όλα στη δουλειά που βρίσκεσαι και να την κάνεις για άλλες πολιτείες, που η επιθετικότητα σου ξεσπά ακόμη και προς ανθρώπους που συμπαθείς και στην τελική δεν φταίνε και σε τίποτα. Πρόσεχε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μεταξύ μας, έχεις απορροφηθεί τόσο πολύ με τις ερωτικές σου αναζητήσεις που σε όλους τους άλλους τομείς επικρατεί ένα χάος – επαγγελματικές εκκρεμότητες, αταξία στα ντουλάπια σου, άπλυτα στο νεροχύτη… Μα καλά πως δεν αρρωσταίνεις; Πριν οτιδήποτε άλλο, σήμερα κλείσει τα ανοιχτά σου μέτωπα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, είναι υπέροχη η κοινωνική καταξίωση και η εργασιοθεραπεία. Είναι υπέροχο να έχεις την υλική εξασφάλιση που σου δίνει μια δουλειά που σε ικανοποιεί. Σκέφτηκες όμως πως αυτό που πάντα σε στήριζε είναι ο έρωτας; Θυμάσαι πόσο δε σʼ ένοιαζαν τα υλικά προβλήματα όταν είχες μια αγκαλιά να ξαποστάσεις; Τι σε έκανε τόσο ρεαλιστή/ρεαλίστρια ξαφνικά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όταν ο Αρχιμήδης αναφώνησε με πυγμή το περίφημο “Μη μου τους κύκλους τάραττε!” λειτούργησε σαν γνήσιος Παρθένος. Σήμερα μπορείς και εσύ να αναφωνήσεις στους οικείους σου “Μη μου τα νεύρα τάραττε!” και μπορείς να προσθέσεις από μέσα σου ένα “…γιατί έπειτα θα παρακαλάτε για μετάνοια!”.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μη σε νοιάζει ποιος/α ενώ κοιμόσουν το βράδυ αντικατέστησε τον συμβατικό κινητήρα του μυαλού σου με μια μπαταρία πυρηνικής ενέργειας. Απλά απόλαυσε τον εαυτό σου να σκέφτεται ξανά με καταιγιστικούς ρυθμούς και βούλωνε στόματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, αφού σε όλη σου τη ζωή ξεκινούσες από τη βάση πως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει σιγουριά, γιατί έχεις ξαφνικά αποκτήσει εμμονές με την υλική ευημερία και την εξασφάλιση; Δεν το βλέπεις πως δεν απολαμβάνεις όσα σε κάνουν ευτυχισμένο/η στην προσπάθεια να νιώσεις κάτι που ξέρεις ότι είναι ψευδαίσθηση;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πέρασες τουλάχιστον δύο μέρες στις όχθες της ανασφάλειας και των φοβιών σου – πράγμα που από μόνο του προξενούσε εντάσεις. Από σήμερα μπορείς να αισθανθείς περισσότερο ήρεμος/η γνωρίζοντας πως η φουρτουνιασμένη παλίρροια των συναισθημάτων σου υποχώρησε και αποκάλυψε μια εξωτική αμμουδιά και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Απόλαυσε τις επόμενες μέρες, χαλάρωσε, κάνε πράγματα που σʼ ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μέρες σαν τη σημερινή, οι ταχύτητες της ζωής φαίνεται να ξεφεύγουν από τα χέρια σου – οι γύρω σου αλλάζουν πολύ γρήγορα γνώμη, ο ιδρώτας σου ρέει άφθονος στη δουλειά χωρίς να δείχνει σημάδια παύσης, οι οικείοι σου μοιάζουν πιο αλλοπρόσαλλοι από ποτέ. Κι όμως για ένα περίεργο λόγο, σήμερα δεν χαλιέσαι. Απολαμβάνεις την ανατροπή σαν ήταν βόλτα στο λούνα παρκ. Πόσο γρήγορα αλλάζεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάθε Υδροχόος θέλει να αισθάνεται σαν αεροπλάνο. Να έχει την ικανότητα να πετάει από τον ένα κοινωνικό κύκλο στον άλλο, νʼ αλλάζει προορισμούς απροειδοποίητα, να αναμιγνύει ανθρώπους και γνώσεις, νʼ ανακαλύπτει. Και όλο και συχνότερα τελευταία ένιωθες σαν ένα αεροπλάνο δεμένο μʼ ατσάλινα σχοινιά στο έδαφος, κάνοντας κύκλους γύρω από τον εαυτό σου. Τι λες; Αυτές τις μέρες να κόψουμε μερικά σχοινιά με το παρελθόν; Αγάπη σημαίνει ισότητα. Όποιος/α δεν σου συμπεριφέρεται σαν ίσο/η, δρόμο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πέρασε πολύς καιρός που βάφτιζες στόχους σου τις απαιτήσεις των γύρω σου ή της οικογένειας σου. Κύλησε πολύ μαύρο νερό στην ψυχή σου προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου πως ότι είναι καλό για τους γύρω σου, είναι αυτομάτως και για εσένα. Η αίσθηση της Σελήνης στον Τοξότη είναι σαν να επανεκκινείς έναν υπολογιστή αφού τον καθάρισες από τους ιούς που τον κατέστρεφαν. Κι εσύ ιούς καταπολεμάς πλέον, του χειρότερου είδους: συναισθηματικούς.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET