ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κάθε συνειδητοποιημένος/η Κριός γνωρίζει πως ο χειρότερος εχθρός του/της είναι ο εαυτός του/της. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα τότε σήμερα θα αντισταθείς στα διασταυρωμένα πυρά των γονέων και του/της προϊσταμένου/ης σου με επιμονή και σοβαρότητα. Αν όχι, τότε η οργή και η ευθιξία σου θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

29 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κάθε συνειδητοποιημένος/η Κριός γνωρίζει πως ο χειρότερος εχθρός του/της είναι ο εαυτός του/της. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα τότε σήμερα θα αντισταθείς στα διασταυρωμένα πυρά των γονέων και του/της προϊσταμένου/ης σου με επιμονή και σοβαρότητα. Αν όχι, τότε η οργή και η ευθιξία σου θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μερικές φορές ο προβληματισμός για το μέλλον βαραίνει τη σκέψη σου σε σημείο σύνθλιψης. Όμως και το μυαλό σου έχει ανάγκη να παίρνει ανάσες – με άλλα λόγια προστάτεψε τον εαυτό σου σήμερα από γκρίνιες και ανούσιες συζητήσεις. Μπορείς να πεις όχι! Μπορείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν και το να κάνεις ισολογισμούς και προβλέψεις για το άμεσο οικονομικό σου μέλλον αυτές τις μέρες είναι σαν να προκαλείς το σύμπαν να σε μαστιγώσει αλύπητα, ο αστρολόγος σου αναγνωρίζει πως δεν μπορείς να αντισταθείς άπαξ και στη σβουρίσει. Τουλάχιστον δώσε μεγάλη ανοχή στα περιθώρια λάθους (που θα κάνεις 100%)…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να έχεις αποκτήσει μια αίσθηση που βρίσκονται τα προσωπικά σου όρια και από πού και πέρα ξεκινά η κοινή σου ζωή με τον/την άλλο/η (φίλο/η, σύντροφο, συνεργάτη). Όμως ο αγώνας δεν σταματά ποτέ και ίσως τις επόμενες μέρες, αρχίσεις να θυμάσαι λάθη, εμπειρίες, στραπατσαρίσματα. Μην τα αποκλείεις από τη σκέψη σου. Τα λάθη σου είναι οι θησαυροί για τις επόμενες σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν αφήσεις αυτές τις μέρες το μυαλό να δουλεύει σε διπλό ταμπλό, και για τα δικά του ζητήματα και για τα ζητήματα της καρδιάς σου, μάλλον σε περιμένουν ήττες και στα δύο μέτωπα. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου αυτές τις μέρες και μην βάζει λογικά εμπόδια (απόσταση, διαφορά ηλικίας ή εργασιακού στάτους) σε κάποιον/α που προσπαθεί εναγωνίως να κερδίσει ένα χαμόγελο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

ΥΓ1: Μην αφήνεις το μυαλό σου να προτρέχει, μην πλάθεις σενάρια και μην βουτάς σε καχυποψίες στη σχέση με τον/την σύντροφο σου ή τους πολύ στενούς συνεργάτες σου. ΥΓ2: Δεν είναι κακό να ζητήσεις την οικονομική βοήθεια φίλων αν πραγματικά το έχεις ανάγκη. Αν από την άλλη σου ζητήσουν να προσφέρεις και μπορείς, να το κάνεις χωρίς ενδοιασμούς. ΥΓ3: Πιο παθιασμένος/η από ποτέ; ΟΚ! Αλλά ερωτευμένος/η είσαι ή απλά παίζεις;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν είναι μυστικό πως χρειάζεσαι ένα ειλικρινές μπράβο και ένα ζεστό χαμόγελο από τον/την προϊστάμενο σου ή τους δικούς σου ανθρώπους κάθε φορά που κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Πόσο μάλλον τώρα που νιώθεις την εμπιστοσύνη που είχες στον εαυτό σου νʼ απομακρύνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό σου σκοτεινιάζει συχνά πυκνά από την ανασφάλεια που βλέπεις να επικρατεί γύρω σου. Προσπαθείς να προβλέψεις ποιο πιθανόν να είναι το χειρότερο σενάριο για να προετοιμαστείς κατάλληλα. Χρειάζεσαι μια νότα ερωτικής έξαψης στη ζωή σου Σκορπιέ μπας και παρατήσεις τις θεωρίες συνωμοσίας. As soon as possible λέμε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Επειδή πολύ αέρα μοιάζουν να έχουν πάρει μερικοί/ες συνάδελφοι σου και σε νομίζουν για το εύκολο θύμα για να φορτώσουν τις γκάφες τους, ο αστρολόγος σου συστήνει σήμερα επίθεση, ξεμπρόστιασμα και ξεκαθάρισμα των ορίων σου. Α και αν η ένταση παραμείνει ως το βράδυ, καλύτερη συνταγή ηρεμίας είναι το σεξ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τις μέρες που ξυπνάς ήρεμος/η είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να καταλήγεις τη νύχτα να χρειάζεσαι από αλκοολούχα αφεψήματα μέχρι ταϊλανδέζικο μασάζ για να χαλαρώσεις. Και ύστερα σου λένε πως «Η δουλειά δεν είναι πεδίο μάχης…» και πως «Τρελαίνεσαι χωρίς λόγο!»… Δεν τους στέλνεις όλους τους εξυπνάκηδες στα τσακίδια λέω εγώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ποιος είπε ότι τα οι επαγγελματικοί στόχοι και τα όνειρα χτίζονται εύκολα; Ποιος είπε πως δεν θα περάσεις τον εαυτό σου μυριάδες συναισθηματικά δικαστήρια για κάθε λάθος σʼ αυτήν την πορεία. Κι όμως, μέρες σαν τη σημερινή οι στόχοι που έχεις θέσεις σκιρτούν τόσο ζωντανοί μπρος στα μάτια σου που αισθάνεσαι πως μπορείς νʼ αντέξεις κι άλλη πίεση, κι άλλη, κι άλλη… Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει έναν/μια Υδροχόο από το μέλλον του/της αν το έχει οραματιστεί!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτές τις μέρες καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κοιτάξεις συνολικά τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της ζωής σου τα τελευταία χρόνια. Μήπως στο ισοζύγιο συναισθημάτων βγαίνεις χαμένος/η; Μήπως χρειάζεται να δουλέψεις τις σχέσεις σου βήμα βήμα αντί να αδειάζεις με μιας, από τον ερωτικό ενθουσιασμό σου ή στο όνομα της φιλίας, όλο σου το συναισθηματικό περιεχόμενο; Να γιατί μετά νιώθεις κενός/η ή/και προδομένος/η.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET