ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι […]

Neopolis Team

29 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση με αστείρευτα αποθέματα πνευματικής ενέργειας και διαύγοιας. Προσπάθησε να τα κατευθύνεις (επιτέλους!) προς την επίτευξη μερικών προσωπικών στόχων και όχι για να διεκπεραιώνεις εντολές και ευθύνες άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η απόσταση που χωρίζει σήμερα την υπομονή από την έκρηξη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μετριέται σε νανόμετρα! Υπάρχουν δύο λύσεις: ή ξεσπάς στους σωστούς ανθρώπους (δηλαδή αυτούς που σε εκνευρίζουν αφόρητα) ή ξεδίνεις την ένταση σου κάνοντας σεξ. Όχι, δεν συνιστά επιλογή η αναστροφή αυτών των δύο, όσο κι αν σε εξιτάρει η προοπτική…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, έχεις κάθε δικαίωμα να θες την ησυχία σου, να μην φλυαρείς, να μην θες να ενδιαφέρεται κανείς για τα δικά σου προβλήματα! Έχεις ανάγκη να μείνεις με τον εαυτό σου και να ηρεμήσεις. Διεκδίκησε το χρόνο που χρειάζεσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να πεις σε ένα/μια Λέοντα να κάνει εκπτώσεις από αυτά που αγαπάει; Πως να τον/την κρατήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια οικονομικής σπατάλης για να μην το μετανιώσει στο τέλος του μήνα; Ωχ αδερφέ! Δεν έχει νόημα! Ζήσε όπως θες αυτές τις μέρες και όταν δεις τα σκούρα βλέπουμε τι κάνουμε με την περίπτωση σου τότε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σιγά μην ζητήσεις και συγνώμη που αγαπάς πια τον εαυτό σου τόσο που να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες και τα προβλήματα τους! Σε ποιους/ες αναφέρομαι! Και σε μερικούς/ες στενούς/ες φίλους/ες σου αλλά και σε μέλη της οικογένειας σου. Ο τζάμπας και τα κορόιδα πέθαναν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πάμε μαζί βαθιές ανάσες! Εισπνοή. Εκπνοή. Εισπνοή. Εκπνοή. Μετά από αρκετές μέρες απόλυτης εργασιακής τρέλας, μπορείς επιτέλους να πεις πως έχεις διάθεση να αφιερώσεις, χωρίς φόβο και πολύ πάθος, χρόνο για εσένα και τα πράγματα που αγαπάς. Και μην σε δω να κοιτάς το επαγγελματικό email στον ελεύθερο χρόνο σου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν την σημερινή είναι εξοργιστικό που δεν μπορείς να βρεις τις ακριβείς λέξεις προκειμένου να περιγράψεις τι ακριβώς αισθάνεσαι εσωτερικά σχετικά με το ανικανοποίητο που εξακολουθεί να σε κατακλύζει στην επαγγελματική σου ζωή. Ένα μακρόσυρτο «ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ!» είναι το μόνο που βγαίνει για την ώρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν τώρα μιλήσω για ερωτικά ενδιαφέροντα που ξυπνάμε μέσα στην παρέα σου και διλήμματα έρωτα – φιλίας, τι πιθανότητες έχω να μην με γιουχάρεις; Πάντως πέρα απ’ αυτά, τις επόμενες μέρες εκπέμπεις κοινωνική αύρα, μαγνητισμό και η διάθεση σου πιάνει τελική ταχύτητα. (ΥΓ: Κι αν το μυαλό σου επεξεργάζεται μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, βρίσκεσαι σε επαφή με ανώτερα αστρικά vibes!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Για τις επόμενες μέρες αναπνέεις κανονικά (αντί να λαχανιάζεις) και ίσως καταφέρεις να πετύχεις μερικές πρώτες ριζοσπαστικές αλλαγές στο πως θα σε αντιμετωπίζουν πλέον μερικοί φίλοι και συνάδελφοι (αρχικά). Ο πρόθυμος, αγαθός, αμίλητος Αιγόκερως πέθανε. Ζήτω ο νέος Αιγόκερως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όχι, μην αφήσεις αυτές τις αρνητικές σκέψεις να σου γεμίζουν το μυαλό. Μην σκέφτεσαι αρνητικά ενδεχόμενα για το μέλλον. Πάρε τη εγκεφαλική σου μυγοσκοτώστρα και χτύπα τις ενοχλητικές σκέψεις/αλογόμυγες! Εκκαθάριση τώρα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Θα πρέπει να έχεις καταλάβει ως τώρα πολύ καλά τι σημαίνει η φράση «Τους φίλους τους διαλέγουμε, τους συγγενείς μας όχι». Σημαίνει πως οι σημαντικές σχέσεις τις ζωής μας δεν είναι αυτές που μας επιβάλλονται από δεσμούς αίματος αλλά αυτές που χτίζουμε εκ του μηδενός με ιδρώτα και προσπάθεια. Αν έχτισες λοιπόν όλο το προηγούμενο διάστημα με αυτό τον τρόπο θα δεις αυτές τις σχέσεις να ατσαλώνουν. Α και θα μπορείς να απαλλαχτείς από άλλες που σε ανάγκαζαν συνεχώς να καταπιέζεσαι…

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET