ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν. ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

28 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τις επόμενες η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ – μπορείς να ρισκάρεις, να παίξεις, να αποκαλύψεις με όλους τους πιθανούς (και απίθανους τρόπους) το πώς νιώθεις σε όποιον/α σʼ ενδιαφέρει ή νʼ ανακαλύψεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι/ες είναι σε σχέση, καιρός να λύσετε μια και καλή τα μικροπροβλήματα που έχουν μαζευτεί με μια ειλικρινή κουβέντα που θα καταλήξει… στο κρεβάτι βεβαίως βεβαίως…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην περιμένεις και τεράστια ικανότητα συγκέντρωσης σήμερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα της δουλειάς σου. Το μυαλό σου αποσπάται με το παραμικρό. Γιατί; Ίσως γιατί έχει πάθει υπερφόρτωση πια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όταν μια ευκαιρία δεν προκύπτει δεν εγκαταλείπουμε! Την δημιουργούμε μόνοι/ες μας! Που; Μα που αλλού; Στον ερωτικό στίβο; Για να δελεάσεις τον/την άλλο/η δεν χρειάζεται να προσπαθείς να μεταμορφωθείς σε κάτι που νομίζεις πως του/της αρέσει. Απλά να δείξεις πόσο εντάξει νιώθεις που είσαι εσύ. (Ναι, μπορείς και να το προσποιηθείς αν δεν το νιώθεις! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μωρό μου…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, αν θες να συνεχίσεις αυτό το μοτίβο της εσωτερικής συναισθηματικής παράνοιας/εξωτερικής εύθυμης διάθεσης, κάνε το στο πρώτο μισό της ημέρας. Γιατί καθώς θα πλησιάζει το βράδυ θα σου φαίνεται τόσο ανόητο να χαλάς τη διάθεση σου, έτσι από ψυχαναγκασμό και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Στην κόντρα απαντάς με κόντρα. Στην ηρεμία με ηρεμία. Στην ένταση με ένταση. Σήμερα φρόντισε να γίνεις ένας καθρέφτης που αντανακλά και ενισχύει ότι αρνητικό ή θετικό του πετάνε οι γύρω του. Αν μη τι άλλο, μερικοί/ες θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα, κι αυτό αρκεί για να γουργουρίζεις από ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ποτέ δεν μπορούσες να καταλάβεις γιατί πρέπει να αισθάνεται κάποιος/α άσχημα με το να είναι εγωιστής και να λέει φωναχτά «Θέλω!». Ποτέ σου δεν είχες τέτοια ενοχικά σύνδρομα. Όμως επειδή γύρω σου αφθονούν εκείνοι/ες που ζουν και αναπνέουν γιʼ αυτά. Οπότε ετοιμάσου για σφοδρές συγκρούσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα το οφείλεις στον εαυτό σου (γιατί αυτός έχει σημασία, μην το ξεχνάς ποτέ!) να βγεις εκεί έξω στο κόσμο με τσαμπουκά, εγωισμό και ενέργεια! Αρχικά για να τη σπάσεις σε μερικούς/μερικές συναδέλφους σου ή “φίλους/ες” που λατρεύουν την εκ του ασφαλούς κριτική. Και στη συνέχεια; Ξεκινά μ’ αυτό, κι αν πετύχεις, αύριο θα έχεις καινούργια αποστολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, μην σκέφτεσαι τόσο έντονα ρε παιδί μου τα προβλήματα σου. Θα κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα πολύ γρήγορα και πίστεψε με τα έχεις πολύ ανάγκη. Μήπως να χαλαρώσεις λίγο περισσότερες αυτές τις μέρες αντί να πιέζεσαι με τη δουλειά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να δεις επιτέλους τους οικονομικούς καρπούς των τόνων ιδρώτα που έχεις ρίξει τις τελευταίες εβδομάδες στον εργασιακό στίβο. Όμως ακόμη πιο σημαντικό απʼ αυτό είναι ότι πιθανότατα έχεις δημιουργήσει τόσο θετικές εντυπώσεις από την ποιότητα της δουλειάς σου που νέες προτάσεις/ευκαιρίες έρχονται κατά πάνω σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ε ναι λοιπόν! Δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας! Αν ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες ή συνεργάτες σου ψάχνουν κάποιον/α να ξεφορτώσουν τα άγχη και τις ανασφάλειες τους, σήμερα ειδικά, δεν θα παίξεις αυτό το ρολάκι!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET