ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η ένταση στη δουλειά αγγίζει νέα (δυσθεώρητα μέχρι πρότινος) ύψη. Η δυσθυμία και η δυσαρέσκεια σου επίσης. Και μέσα σʼ αυτό το χαμό πώς να μην θέλεις να τα κάνεις όλα λίμπα; Θαυμάζω την υπομονή σου… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ναι θα ήταν υπέροχο να βρισκόσουν σε ένα άλλο μέρος του […]

Neopolis Team

28 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η ένταση στη δουλειά αγγίζει νέα (δυσθεώρητα μέχρι πρότινος) ύψη. Η δυσθυμία και η δυσαρέσκεια σου επίσης. Και μέσα σʼ αυτό το χαμό πώς να μην θέλεις να τα κάνεις όλα λίμπα; Θαυμάζω την υπομονή σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ναι θα ήταν υπέροχο να βρισκόσουν σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη με λιγότερες σκοτούρες και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Όμως δεν είσαι και το να φαντασιώνεσαι αντί να δουλεύεις μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σίγουρα η εσωτερική σου ένταση αγγίζει κόκκινο και με την παραμικρή αφορμή είσαι έτοιμος/η να ξεσπάσεις σ’ όποιον επιμένει να σε πιέζει, αδιαφορώντας στον άμαχο πληθυσμό. Από την άλλη, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο αντλείς τελευταία μεγάλη ενέργεια από αυτά τα ξεσπάσματα… Παράξενοι καιροί για Διδύμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν ανήκεις στους/στις Καρκίνους που βρίσκονται σε σχέση, τότε οι επόμενες μέρες μπορεί να σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Εντάσεις και τσακωμοί που καταλήγουν στο κρεβάτι (έτσι για ν’ αλλάξει η αρένα της μάχης) μπαίνουν στο πρόγραμμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μήπως αυτές είναι οι τυχερές σου μέρες; Για βγες έξω από την πόρτα να το διαπιστώσεις…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Όταν δεν σε ικανοποιεί η ρουτίνα σου ή πιέζεσαι υπερβολικά για να προλάβεις δουλειές άλλων (πόσο συχνά συμβαίνει αυτό τελευταία άραγε;) τότε μεταμορφώνεσαι σε ένα παράξενο θηρίο που αντί να επιτεθεί στις προκλήσεις μπήγει τα νύχια του στο ίδιο του το σώμα. Πρόσεχε σήμερα αυτές σου τις εξάρσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα μηνύματα που παίρνεις σήμερα λένε να προσέχεις τα νεύρα σου, τις παρεξηγήσεις ενώ επιστρέφει και ο γνώριμος φόβος πως δεν είσαι αρκετά δυναμικός/η. Ξέρεις τι λέω εγώ; Αδιαφόρησε για μηνύματα, προμηνύματα και συμβουλές και όποιος/α πάει να σου βάλει τρικλοποδιά μια, να του/της την επιστρέφεις επί δέκα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Συνηθισμένο πρόβλημα Ζυγού σε σχέση: Γκρίνια από τον/την σύντροφο του για την ανεμελιά του και την καλή του διάθεση ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Συνηθισμένη αντίδραση: Τσακωμός, σπασμένα νεύρα, πόρτες που βροντούν και έπειτα ειρήνη, με τον/την Ζυγό να καταπιέζει την αυθόρμητη αισιοδοξία του. Σήμερα τα συνηθισμένα προβλήματα θέλουν ριζοσπαστικές λύσεις! Με απλά λόγια: όποιος/α έχει κομπλεξάκια στη μαμακά του/της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Νιώθοντας το μυαλό σου σαν να τροφοδοτείται με ενέργεια απευθείας από πυρηνικό αντιδραστήρα, είναι δεδομένο πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι την εμφάνιση ενός άτυχου υποκειμένου που θα προσπαθήσει σήμερα να διαπληκτιστεί μαζί σου. Σκορπιέ, αν είναι ο εργοδότης σου να το σκεφτεί πολλές (μα πολλές, πολλές, πολλές…) φορές πριν ξεσπάσεις πάνω του.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

«Θέλω την ησυχία μου σήμερα!» φωνάζουν Τοξότες ανά τον πλανήτη σε όσους/ες προσπαθούν να τους ζαλίσουν όπως κάθε άλλη μέρα με τα άλυτα προβλήματα τους. Ευτυχώς που υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή που αποποιείσαι τον ρόλο του ψυχολόγου όλων των συναδέλφων/φίλων/συγγενών. Α και σεξ σήμερα! Όσο περισσότερο μπορείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα έλεγε κανείς πως είναι αποτυπωμένη στο γενετικό σου κώδικα η γνώση πως η απόλυτη ελευθερία είναι ανέφικτη. Και αν η αγάπη είναι ελευθερία, τότε ακόμη σε κανενός/καμιάς το πλευρό και σε κανένα κρεβάτι δεν έχεις καταφέρει να την ανακαλύψεις. Ξέρεις ποιο είναι το ζόρι που θα τραβήξεις με τον εαυτό σου τις επόμενες μέρες; Παρότι τα γνωρίζεις όλα αυτά, σε κάθε νέα σχέση ή με κάθε φρέσκια αφορμή που τα ανακαλύπτεις, είσαι πάλι έτοιμος/η να πιστέψεις πάλι σαν μικρό παιδί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσπάθησε να αυξήσεις τις δόσεις εργασιοθεραπείας τις επόμενες μέρες γιατί στο μυαλό σου τριγυρίζουν τόσες τρελές και παλαβές σκέψεις, που πάνω στην σύγχυση σου μπορεί να κάνεις πράγματα ή να ξεστομίσεις λόγια που θα τα μετανιώσεις. Πρόσεχε…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινώντας από σήμερα και για μερικές μέρες, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ένα τεράστιο δίλημμα μέσα σε κάποιες παρέες ή στις σχέσεις συναδέλφων σου: α) σε ελκύει κάποιος/α που κανονικά δεν θα έπρεπε γιατί είναι φίλος/η; β) αντιλαμβάνεσαι μέσα στις παρέες ή τον χώρο εργασίας σου πως παίζουν μυστικά ή υπόγειες συνεννοήσεις; γ) καλείσαι να παίξει τον μεσάζοντα ανάμεσα σε άτομα που έχουν τσακωθεί. Πολύ δολοπλοκία τέλος πάντων ρε παιδί μου…

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET