ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν και στην πορεία της ημέρας θα παραδεχτείς πως θα ήταν τελικά καλύτερο να έμενες στο κρεβάτι και να προσποιούσουν τον/την άρρωστο/η, κι οι δύο μας ξέρουμε πως δεν θα έκανες ποτέ τέτοια ποταπή υποχώρηση. Άρα εμπρός στον πόλεμο της εργασιακής ρουτίνας! We take no prisoners! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι […]

Neopolis Team

28 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν και στην πορεία της ημέρας θα παραδεχτείς πως θα ήταν τελικά καλύτερο να έμενες στο κρεβάτι και να προσποιούσουν τον/την άρρωστο/η, κι οι δύο μας ξέρουμε πως δεν θα έκανες ποτέ τέτοια ποταπή υποχώρηση. Άρα εμπρός στον πόλεμο της εργασιακής ρουτίνας! We take no prisoners!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον εαυτό σου στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχεις ανασφάλεια σχετικά με την ορθότητα των επιλογών σου – αρπάζεσαι από πάνω τους για ν’ αποδείξεις πως μπορούν να λειτουργήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η μέρα είναι γεμάτη ασυνεννοησίες και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μοιάζει σαν βουτηγμένο σε μαρμελάδα – δηλαδή όσο πιο γλυκός/ια γίνεσαι με τους ανθρώπους, τόσο πιο δυσκίνητη από ποτέ η επικοινωνία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε κατάσταση μόνιμης άμυνας σήμερα. Όλα μοιάζουν να κινούνται γύρω σου με υπερβολική ταχύτητα ενώ εσύ αγκομαχάς περπατώντας. Ο κόσμος μοιάζει απειλητικός ή αφόρητα ψεύτικος. Ναι, μπορείς να το πεις και ψυχολογικό μπλοκάρισμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως και να μην βγάζει τελικά νόημα η σημερινή μέρα. Ίσως και να ήταν προτιμότερο να αγνοούσες το ξυπνητήρι και να έμενες στο κρεβάτι. Εκτός κι αν υπάρχει ένας τρόπος ν’ αποδράσεις από τη ρουτίνα σήμερα. Να είσαι κάπου μακριά που το βλέμμα ατενίζει ανεμπόδιστα τον ορίζοντα. Αν μπορείς, είσαι από τους/τις τυχερούς/ες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

1) Η λογική σου μπάζει συναισθηματικά νερά από παντού και καθίσταται μη λειτουργική για το επόμενο 24ώρο. 2) Ακόμη και οι πιο συνηθισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου φαίνονται βουνό. Συμπέρασμα: Προς τα πού είναι η έξοδος κινδύνου παρακαλώ;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αντικειμενικά η σημερινή μέρα προσφέρεται για κοινωνικότητα, παρέες, έξοδο, ψυχαγωγία, επικοινωνία. Και ναι, όλα αυτά θα σε γέμιζαν απεριόριστα υπό άλλες συνθήκες. Όμως αυτή η καταραμένη απόσταση που έχεις από τα συναισθήματα σου τελευταία όλο και μεγαλώνει. Και πως να χαρείς χωρίς να συμμετέχει κι η καρδιά σου στις εμπειρίες σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Έχω την αίσθηση πως ακόμη κι αν δεν έγραφα σήμερα το tip του Σκορπιού κανείς/καμιά Σκορπιός δεν θα νοιαζόταν. Όχι γιατί σου είναι γενικά αδιάφορα (ελπίζω…), αλλά γιατί έχεις μπει σʼ ένα μονοπάτι εξέλιξης/μεταλλαγής/μεταστροφής της κοινωνικής σου ζωής, που ελάχιστα σε ενδιαφέρουν οι προειδοποιήσεις κάθε είδους. Όταν το ένστικτο ξυπνά, τίποτα δεν μπορεί να σʼ ανακόψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, ανεξάρτητα από την εσωτερική αναμπουμπούλα που ίσως βιώνεις, όλοι εμείς εκεί έξω δεν μπορούμε να τραβήξουμε το βλέμμα μας από πάνω σου. Λέω εγώ τώρα, μήπως να εκμεταλλευθείς τη μέρα για να ξεκολλήσουν μερικά επαγγελματικά θεματάκια που θέλουν έγκριση από κάποιον/α ανώτερο/η στην ιεραρχία;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εντάξει μην περιμένεις πως θα διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τις 3654 που έχουν προηγηθεί στην δουλειά σου. Όμως μπορείς να περιμένεις από σήμερα κιόλας έναν αέρα ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάποιες μέρες η επικοινωνία με τους ανθρώπους είναι το παν. Κάποιες άλλες μοιάζει σαν βάσανο, σαν άθλος, σαν μια συμπαντική τιμωρία. Είναι αυτές τις μέρες που θες να ξεφύγεις, που ονειρεύεσαι τις νύχτες πως πετάς στον ουρανό, που ο ίδιος ο αέρας σε πνίγει. Προμηθέας Δεσμώτης σήμερα λοιπόν και όχι Προμηθέας Πυροφόρος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το να επενδύεις συναισθηματικό περιεχόμενο στη δουλειά σου είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις – είναι μέρος της φύσης σου. Γιʼ αυτό, μέρες σαν τη σημερινή, που οι φοβίες και η συναισθηματική φουρτούνα στην καρδιά σου θεριεύουν, πέφτεις με τα μούτρα και δουλεύεις μέχρι ολοκληρωτικής εξάντλησης. Ο αστρολόγος σου ανησυχεί παρόλʼ αυτά…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET