ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πάνε μέρες τώρα που αισθάνεσαι σαν ζυμάρι που το τραβάνε από όλες τις πλευρές για να απλώσει με το ζόρι. Ζήτημα 1ο: Θα περιμένεις να σκιστείς πρώτα και μετά να ουρλιάξεις; Ζήτημα 2ο: Αυτές οι μέρες έχουν τον αέρα του μοιραίου. Σαν να πλησιάζει η ώρα να πάρεις μια σημαντική απόφαση […]

Neopolis Team

28 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πάνε μέρες τώρα που αισθάνεσαι σαν ζυμάρι που το τραβάνε από όλες τις πλευρές για να απλώσει με το ζόρι. Ζήτημα 1ο: Θα περιμένεις να σκιστείς πρώτα και μετά να ουρλιάξεις; Ζήτημα 2ο: Αυτές οι μέρες έχουν τον αέρα του μοιραίου. Σαν να πλησιάζει η ώρα να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην αφήνεις το μυαλό σου να σκοτεινιάσει με φοβίες για το μέλλον. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οφείλεις να αντικαταστήσεις τον συνεχή έλεγχο του/της Άλλου/Άλλης με την εμπιστοσύνη. Κάνε από σήμερα μερικά δειλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ένας/Μια Δίδυμος που διακωμωδεί κάποιον/α που πάσχει από το σύνδρομο «Είμαι Θεός, εμένα θα ακούτε μόνο» μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση για μέρες. Πρόσεξε λοιπόν σήμερα μην κυλήσεις στην ίδια λακκούβα που γελάς όταν πέφτουν οι άλλοι. Ή αν πέσεις, φρόντισε στη συνέχεια να αυτοσαρκαστείς…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Να παρασυρθώ; Να το καθυστερήσω; Να τρέξω; Να επιβραδύνω; Να μιλήσω ή να μην μιλήσω; Είτε αυτά που θες να βγάλεις από μέσα αφορούν καταστάσεις/απόψεις για την κατάσταση που βιώνεις στη δουλειά, είτε λόγια ανομολόγητα ακόμη σε κάποιον/α που σʼ ενδιαφέρει, έχω μια συμβουλή μόνο για εσένα: αν είναι αν μιλήσεις μην το καθυστερείς άλλο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να νιώσεις την ενέργεια του σώματος σου να πέφτει ή συνδυαστικά με την κυκλοθυμία σου να έχεις και σωματικές αντιδράσεις. Εγώ θα πρότεινα πάντως να μιλήσεις ευθέως γιʼ αυτά που σε βασανίζουν. Πίστεψε με, θα βρεις πρόθυμα αυτιά αυτή τη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ακόμη και τώρα που έχεις μπει στο δρόμο του αυτοσεβασμού και της έκφρασης των θέλω σου, υπάρχουν μέρες που κινδυνεύεις να επιστρέψεις στο γνωστό από χρόνια «Ότι πεις εσύ!» (όπου εσύ: φίλος, σύντροφος, συνεργάτης, συγγενής). Παρθένε κάνε ένα κρύο ντους σβέλτα μπας και συνέλθεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν είναι μυστικό πως χρειάζεσαι ένα ειλικρινές μπράβο και ένα ζεστό χαμόγελο από τον/την προϊστάμενο σου ή τους δικούς σου ανθρώπους κάθε φορά που κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Πόσο μάλλον τώρα που νιώθεις την εμπιστοσύνη που είχες στον εαυτό σου νʼ απομακρύνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με την οικογένεια σου (ή την οικογένεια του/της συντρόφου σου) με αφορμή τις απόψεις και τα πιστεύω σου για το πώς θες να ζεις τη ζωή σου. Ναι είναι η γνωστή σου διαφωνία με τα κοινωνικά πρέπει που πάνε να σου επιβάλλουν, μόνο που αυτή τη φορά η ένταση θα είναι μεγαλύτερη. Και ένας/μια Σκορπιός που αισθάνεται πως βρίσκεται σε πόλεμο είναι ικανός/η για όλα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Στο δίλλημα «Πρέπει να απολαμβάνω τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο» και «Η ζωή είναι γεμάτη προκλητικές δυσκολίες που με κάνουν συνεχώς καλύτερο» ίσως δεν μπορείς να διαλέξεις που στέκεσαι. Αν σου πω πως το πρώτο το έχεις ενστικτωδώς ανάγκη και το δεύτερο είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις, σε διευκολύνω καθόλου; Ναι, χρειάζεσαι λίγο και από τα δύο! Καλή τύχη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτές τις ημέρες ακούς με προσοχή τις απόψεις, τις θέσεις ή τα παράπονα των γύρω σου. Δεν είναι ότι γιατί θες να γίνεις αρεστός/η, αλλά αποκωδικοποιείς τι συμβαίνει στο μυαλό και τη ζωή τους και μπορείς με ευκολία στη συνέχεια να απορρίψεις μερικούς/ες από αυτούς/ες. Αφού είσαι σε φάση που ξεφορτώνεσαι ανούσιες σχέσεις, τουλάχιστον ας έχεις και τα πειστήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η ανάγκη να οργανώσεις εκ νέου το πρόγραμμα και την καθημερινότητα σου μοιάζει επιτακτική αυτές τις μέρες. Μην αργείς λοιπόν! Πιάσε την ατζέντα σου και αναδιέταξε τις υποχρεώσεις σου. Το χάος χτυπά την πόρτα και εσύ ψήνεις αμέριμνος/η κουλουράκια στην κουζίνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτές τις μέρες καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κοιτάξεις συνολικά τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της ζωής σου τα τελευταία χρόνια. Μήπως στο ισοζύγιο συναισθημάτων βγαίνεις χαμένος/η; Μήπως χρειάζεται να δουλέψεις τις σχέσεις σου βήμα βήμα αντί να αδειάζεις με μιας, από τον ερωτικό ενθουσιασμό σου ή στο όνομα της φιλίας, όλο σου το συναισθηματικό περιεχόμενο; Να γιατί μετά νιώθεις κενός/η ή/και προδομένος/η.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET