ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, απέφυγε σήμερα οποιαδήποτε συζήτηση αφορά (έστω και έμμεσα) οικονομικά ζητήματα. Είναι η συνταγή της καταστροφής: εντάσεις, εκρήξεις, βαριά λόγια. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι επόμενες μέρες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή, αν είσαι ελεύθερος/η απλά να κάνεις το […]

Neopolis Team

28 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, απέφυγε σήμερα οποιαδήποτε συζήτηση αφορά (έστω και έμμεσα) οικονομικά ζητήματα. Είναι η συνταγή της καταστροφής: εντάσεις, εκρήξεις, βαριά λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι επόμενες μέρες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή, αν είσαι ελεύθερος/η απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στη προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, μην ξεχνάς πως οι περισσότεροι/ες εκεί έξω μετανιώνουν για τις περισσότερες από τις επιλογές τους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής. Συνεπώς σήμερα περιόρισε την αυτομαστίγωση και συζήτα ανοιχτά για τα προβλήματα σου με όποιον/α είναι άξιος/α της εμπιστοσύνης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτές δεν είναι μέρες για να μείνεις σπίτι και να διαλογίζεσαι γιατί νιώθεις τόσο ανυπεράσπιστος/ανυπεράσπιστη όταν ο ερωτεύεσαι. Έτσι πάντα ήσουν κι έτσι θα παραμείνεις. Έξω και σβέλτα λοιπόν για να ξεχαστείς λίγο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καθώς θα προχωρά η μέρα θα νιώθεις προοδευτικό όλο και πιο κοινωνικός/η και εξωστρεφής. Από την άλλη πότε ήταν η κοινωνικότητα φάρμακο για την συναισθηματική σου πείνα; Ακριβώς. Ποτέ. Α, και αν είσαι σε σχέση φυλάξου από τις εντάσεις σήμερα. Δεν το έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα που στην εργασία θα βιώσεις αφόρητη πίεση, είναι πιθανό να νιώσεις πως επιστρέφεις σε παρελθούσες ψυχολογικές καταστάσεις όπως ανέκφραστος θυμός, καταπίεση των απόψεων σου, βαρυθυμία. Αν και θα είναι παροδικό (μια μέρα είναι διάολε) χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή και προσοχή!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ότι εδώ και καιρό ο αστρολόγος σου επανέρχεται στο ζήτημα των συναισθηματικών σου εμμονών και τα προβλήματα επικοινωνίας με τον/την σύντροφο σου ή τους συνεργάτες σου, δεν είναι τυχαίο. Αυτό γίνεται γιατί μέρες σαν κι αυτές που ακολουθούν καλείσαι να ανανεωθείς και να προχωρήσεις, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα άλλο πάρα την ανάγκη σου να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ τη ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ψάχνεις κάποιον/α για να ξεσπάσεις την ένταση σου. Όχι, δεν έχεις αποτρελαθεί αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει νʼ ανάψουν τα αίματα – πολύ νωχέλεια έχει πέσει! Αν είσαι σε σχέση θα είναι ο/η σύντροφός σου αντίπαλος. Αν όχι, κάποιος/α φίλος/η ίσως;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που σε εξαντλούν σωματικά και ψυχολογικά και σε κλείνουν στο καβούκι σου. Αυτό σε κάνει αυτόματα επιθετικό/ή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μήπως να πάρεις δουλειά για το διήμερο στο σπίτι για νʼ απασχολείς το μυαλό σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το πείσμα είναι απαραίτητο αλλά με μέτρο. Ειδικά αν προσπαθείς να βγάλεις όλο το διαθέσιμο απόθεμα σου απʼ αυτό μέσα στην παρέα σου… Μη μου πεις πως όλο αυτό το παιχνιδάκι γίνεται για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α που τον βλέπεις παραπάνω από φίλο/η;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές οι σοκαριστικές μεταβάσεις μέσα σε λίγες ώρες (από την ανάγκη για απόλυτη ιδιωτικότητα στην ανάγκη για ατελείωτη κοινωνικότητα) είναι μεν το αλατοπίπερο της ζωής σου, όμως όλοι γύρω σου μένουν με μια αίσθηση πως κάποιος εσωτερικός σου μηχανισμός έχει απορυθμιστεί (ή ότι απλά σου έχει στρίψει η βίδα). Καλά, όχι ότι θα σε νοιάξει και πολύ σήμερα, απλά είπα να το αναφέρω μήπως και καταλάβεις πως σε ζούμε οι υπόλοιποι…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ευχαριστηθείς τα ενδιαφέροντα σου, τις δραστηριότητες, τα ξεσκάσματα από την ρουτίνα. Ευτυχώς που οι επόμενες μέρες σε φέρνουν τόσο ήπια από το Αμήν στο Αλληλούια που θα εκπλαγείς από τον εαυτό σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET