ΤΙ ΑΛΛΑ;

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αν σου πω ότι […]

Neopolis Team

27 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν σου πω ότι σήμερα ευνοούνται καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί για να σε δελεάσω να μην κλειστείς σπίτι; Έλα τώρα που μου κάνεις το δύσκολο/τη δύσκολη!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάθε φορά που είσαι μόνος/η σου, μακριά από την επίδραση κάποιου/ας που σε ελκύει έστω και καθʼ υποψίαν, σκέφτεσαι πως ο έρωτας είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Όμως, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να μεταμορφώνεσαι σε ένα/μια μικρό/ή εγωιστικό/ή έφηβο/έφηβη που αποζητά από τον/την άλλο/η μόνο την απόλαυση και την ηδονή για τον εαυτό του/της. (Θα μείνει μεταξύ μας, σου το υπόσχομαι).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα σε συμβούλευα να εκμεταλλευθείς στο έπακρο την πνευματική υπερδιέγερση που θα έχεις τις επόμενες μέρες ώστε να οργανώσεις και να βελτιώσεις την εργασιακή σου πραγματικότητα. Κατεύθυνε την σκέψη σου προς συζητήσεις, κοινοποίηση των ιδεών σου, συναντήσεις με συνεταίρους/συναδέλφους/υποψήφιους εργοδότες σου. Μην αναλωθείς πάλι σε συζητήσεις για αδιέξοδες σχέσεις και σε κατάδυση στις αναμνήσεις σου. Σύμφωνοι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις – όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι φίλοι/ες είναι πολύτιμοι, το ξέρεις. Αχάριστος/η δεν ήσουν ακόμη και σε εποχές που θα το συγχωρούσες στον εαυτό σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή οι παρέες και τα φιλικά χτυπήματα στον ώμο ή αγαπημένη αγκαλιά του/της κολλητού/ης σου δεν είναι παρά κακοσχεδιασμένα πλασέμπο για την αφόρητη λαχτάρα ενός χαδιού, το γαργαλήματος μια σταγόνας ιδρώτα από ένα άλλο κορμί πάνω στο δικό σου. Και το μυαλό ταξιδεύει όλη μέρα…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις… Μοιάζεις να μην κάνεις τίποτα άλλο από το να σκέφτεσαι για την ερωτική σου ζωή «Που κάνω λάθος;», «Τι πηγαίνει στραβά κάθε φορά;», «Μα γιατί δεν επικοινωνούμε όπως παλιά;»… Και μέσα σʼ αυτή την κόλαση ερωτικών ερωτηματικών που συσσωρεύονται πρέπει να δουλέψεις κιόλας. Αδύνατον να το πω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Από τη στιγμή που οι οικονομικές σου δυνατότητες έχουν περιοριστεί στη διαδρομή «Παίρνω λεφτά – Ξοδεύω λεφτά» για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του σπιτιού/της οικογένειας/της στοιχειώδους αυτονομία σου, είναι λες και κάποιος σκέπασε με λινάτσα όλα τα φωτεινά σημεία του μυαλού σου και δεν μπορείς να κάνεις μια (έστω μια ρε γαμώτο) αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον… Κατάρα στο λαδέμπορα (που έλεγε και η Μαλβίνα)!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελικά η ζωή έχει τη γεύση που εμείς επιλέγουμε να της δώσουμε ή μας επιβάλλεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε; Οποιαδήποτε άλλη μέρα πιθανόν θʼ άφηνες ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα (και θʼ ανέλυες ίσως για ώρες επιχειρήματα εκατέρωθεν), όμως σήμερα εσύ κρατάς στα χέρια σου το μπουκάλι με τʼ αρώματα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από χαμόγελο και καλή διάθεση. Δεν σʼ αγγίζουν λέμε οι γκρίνιες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα (από αντίδραση στη χθεσινή κακοκεφιά ίσως) έχεις την ανάγκη να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο. Όχι για να ξεσαλώσεις, απλά για να ανανεώσεις την πίστη σου στη φιλία και την κοινωνικότητα. Μην σε σαμποτάρεις λοιπόν! Έξω στον κόσμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι γεγονός πως οι φίλοι/ες σου είναι ότι πιο κοντινό έχεις σε οικογένεια σʼ αυτή τη ζωή. Όμως όταν περνάς όλο σου του Είναι από τη μηχανή του κιμά αισθανόμενος/η πως δεν είσαι αρκετά δυναμικός/η ή χρήσιμος/η στην επαγγελματική αρένα, δεν είναι καθόλου λογικό να τους/τις αποκλείεις και να μην ανοίγεις έστω μια χαραμάδα να καταλάβουν τις φοβίες σου! Δοκίμασε να μοιραστείς την αγωνία αντί να την καταπίνεις αμάσητη!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Στον πυρήνα σου (ναι αυτό το μικρό λαμπερό κομματάκι της συνείδηση σου) πιστεύεις σχεδόν ευλαβικά πως η ζωή επιφυλάσσει ευτυχία και όχι βάσανα. Ας είναι λοιπόν σήμερα η αισιοδοξία όχι η ασπίδα σου, αλλά η λόγχη σου! Επίθεση, όχι άμυνα!
Πηγή: Stardome.gr

Μουσική

Εταιρεία σε πληρώνει για να ακούσεις το νέο άλμπουμ της Taylor Swift δοκιμάζοντας εσώρουχα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

SPILL THE TEA

Στα πράγματα που δεν έγιναν ποτέ… η Emilia Vodos έβγαινε με τον Drake στον Καναδά!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις για τα 150 ευρώ – Πότε θα καταβληθεί το ποσό!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έρχεται το Κοινό Ευρωπαϊκό Πτυχίο για να γεμίσουμε με κάτι ακόμα το βιογραφικό μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET