ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/10/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, σήμερα πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου από τσακωμούς είτε με τον/την προϊστάμενο σου είτε με τους γονείς σου. Πάρε άλλη μέρα τη ρεβάνς! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αποφύγεις έναν καυγά μέσα στο σπίτι ή να απαντήσεις στα νεύρα του/της συντρόφου σου με απάθεια. […]

Neopolis Team

27 Οκτωβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, σήμερα πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου από τσακωμούς είτε με τον/την προϊστάμενο σου είτε με τους γονείς σου. Πάρε άλλη μέρα τη ρεβάνς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αποφύγεις έναν καυγά μέσα στο σπίτι ή να απαντήσεις στα νεύρα του/της συντρόφου σου με απάθεια. Καλύτερα ένας μικρός τσακωμός τώρα παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ναι, ναι, το έμαθες το τροπάριο. Ένταση, εχθρική στάση προς τον κόσμο, λίγα λόγια – αυτά στο πρώτο μισό της ημέρας. Καθώς πλησιάζει η νύχτα, αρχίζεις να ηρεμείς. Μήπως έχει να κάνει με το γεγονός πως περνάς χρόνο με καλούς/ες φίλους/ες;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όχου διλλήματα… Να το κάνεις ή να μην το κάνεις; Να τολμήσεις αυτή την έρμη την κουβέντα κι ας κινδυνεύεις να χάσεις την προοπτική ενός έρωτα ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας; Ναι, μερικές φορές παίρνουμε αποφάσεις μαδώντας μαργαρίτες ή στρίβοντας νομίσματα. (Φυσικά μπορείς για άλλη μια φορά να μην κάνεις τίποτα. Αλλά τελευταία το τίποτα σε χαλάει πολύ.)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σαν περιμένεις κάτι συνταρακτικό να συμβεί, σαν να περιμένεις το θαύμα να στρίψει από την επόμενη γωνία για να σε συναντήσει. Και όσο περιμένεις κρατάς τις αισθήσεις σου πλήρη εγρήγορση (σε σημείο εξάντλησης). Μην εξαντλείς το σώμα και το μυαλό σου με την αναμονή. Καλύτερες μέρες πλησιάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ερωτευόμαστε είναι γιατί έχουμε την ευχάριστη ψευδαίσθηση πως γινόμαστε το κέντρο της προσοχής για έναν άλλο άνθρωπο. Εξ ου και μια μεγάλη ομάδα Παρθένων επιθυμεί διακαώς να ερωτευθεί. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι/ες που έχουν απλώς ανάγκη να αποδείξουν στον εαυτό τους πως δεν χρειάζονται κάποιον/α άλλο/η για να αντλήσουν αυτοεκτίμηση. Και οι δύο σήμερα θα νιώσουν πως είναι στο σωστό μονοπάτι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, είναι μια από αυτές τις μέρες που είσαι επικοινωνιακά εκτός ισορροπίας: αφηρημένος/η, εσωστρεφής, με πολλές σκοτούρες… Ξεκαθάρισε τουλάχιστον στον εργασιακό σου χώρο εξ αρχής πως λειτουργείς με χρονοκαθυστέρηση γιατί δεν θέλει και πολύ για να παρεξηγηθεί η σιωπή για αδιαφορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι, χρειάζεσαι ηρεμία! Ναι, έχεις ανάγκη από ησυχία και ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφο σου ή τους/τις οικείους σου. Όμως όλα αυτά πρέπει να περιμένουν μέχρι το βράδυ! Γιατί η υπόλοιπη μέρα τρέχει με πέμπτη στην Εθνική οδό!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, η μέρα μιλάει για πολύ δουλειά, προσεκτικά λόγια και μετρημένες αντιδράσεις. Η νύχτα όμως; Αυτή έχει να πει ιστορίες για υπονοούμενα, παιχνίδι με τα μάτια και το σώμα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τώρα αν προτιμήσεις το κρεβάτι σου, κακό του κεφαλιού σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήνεις αναπάντητες τις προκλήσεις για καυγά του/της συντρόφου σου ή ενός/μιας συνεργάτη/συνεργάτιδας. Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν και μάλιστα θα φροντίσεις να ματώσουν τόσο που να περάσει ένας μήνας για να το ξανασκεφτούν! Ε μα πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην επιμείνεις σήμερα στον/στην σύντροφο σου ή σε κάποια μέλη της οικογενείας σου να σου μιλήσουν για τα προβλήματα τους ή για κάτι που διαισθάνεσαι πως τους απασχολεί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την μέρα όλων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Με το βλέμμα στο μέλλον και με τα πόδια στο παρελθόν δουλειά δεν κάνουμε. Πρέπει να το χωνέψεις αργά ή γρήγορα πως βρίσκεσαι πια σε ένα μονοπάτι στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή που δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν μερικοί άνθρωποι που μέχρι χθες τους έλεγες κοντινούς σου – είτε είναι φίλοι/ες είτε και κάτι παραπάνω…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET