ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/09/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Συνήθως σιωπούμε εξαιτίας της κακής μας διάθεσης. Όμως, κάποιες φορές, η σιωπή μας είναι αναμονή, οργάνωση πριν την επίθεση, κατάστρωση στρατηγικών. Ναι, αυτό δεν ακούγεται καθόλου Κριαρίσιο αλλά το νιώθεις να σου συμβαίνει – κι όσο αλλάζεις πολλοί/ες συνάδελφοι σου έχουν αρχίσει να φυλάγονται… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ακόμη και αν […]

Neopolis Team

27 Σεπτεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Συνήθως σιωπούμε εξαιτίας της κακής μας διάθεσης. Όμως, κάποιες φορές, η σιωπή μας είναι αναμονή, οργάνωση πριν την επίθεση, κατάστρωση στρατηγικών. Ναι, αυτό δεν ακούγεται καθόλου Κριαρίσιο αλλά το νιώθεις να σου συμβαίνει – κι όσο αλλάζεις πολλοί/ες συνάδελφοι σου έχουν αρχίσει να φυλάγονται…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ακόμη και αν ο προσωπικός σου χώρος δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι ή επιθυμείς να έχεις, δεν πρέπει να ξεχνάς τη σημασία του να διαθέτεις αυτά τα λίγα τετραγωνικά ιδιωτικότητας. Για τις επόμενες μέρες κάθε άλλο παρά σε ελκύει η προοπτική του ξέφρενου γλεντιού, αλλά το να έχεις λίγες ώρες περισσότερες να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις μόνος/η σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει σκόνη τις αμφιβολίες και τις νοσηρές επαναλήψεις καυγάδων κι εντάσεων (με τον/την σύντροφο σου ή την οικογένεια σου) είναι οι προτασούλες που ξεκινούν με τη φράση «Εγώ θέλω…». Σε αυτά που εσύ θέλεις δεν μπορεί κανείς/καμιά να μπαίνει εμπόδιο από εδώ και στο εξής. Σύμφωνοι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τις μέρες που έρχονται καλείσαι να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ξεκούραση (σωματική και πνευματική) αλλά και να προετοιμαστείς για την επόμενη εβδομάδα που έρχεται στην δουλειά και θα είναι κυριολεκτικά κολασμένη! Good luck with that!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Επειδή έχεις σχεδόν ξεχάσει ποιος/α είσαι, τι λες να ξανασυστηθούμε; Είσαι Λέων. Αυτό σημαίνει ότι για κανένα λόγο α) δεν κυνηγάς ανθρώπους που δεν δηλώνουν εξ αρχής ότι γουστάρουν την παρουσία σου και σέβονται την προσωπικότητα σου και β) δεν κολλάς σε καταστάσεις που αποπνέουν νωχέλεια, παθολογική ζήλια ή χειραγώγηση. ΟΚ? Χάρηκα για την γνωριμία λοιπόν! Από σήμερα ξεκίνα να κάνεις μια λίστα με αυτούς/ες που θα διώξεις απʼ τη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Όταν βρίσκεσαι μόνος/η σου έχεις απεγνωσμένα ανάγκη από παρέα. Όταν είσαι με παρέα έχεις απελπισμένα ανάγκη νʼ ανοίξει η γη να σε καταπιεί να διακτινιστείς κάπου που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι, φασαρία και φώτα. Κυκλοθυμία καλώς όρισες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η πρώτη αντίδραση μας, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και το βάρος του κόσμου πέφτει πάνω στους ώμους μας, είναι να προσπαθήσουμε να το μετακυλήσουμε σε κάποιον/α άλλο/η. Όταν αποτύχει αυτό, ξεκινάμε να κάνουμε ουσιαστικές φιλίες. Φίλος δεν είναι αυτός που θα μοιραστεί το βάρος μαζί μας, αλλά αυτός που θα μας ηρεμήσει, πριν το ξανασηκώσουμε. Ένα τέτοιο φίλο/Μια τέτοια φίλη χρειάζεσαι σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ίσως πρέπει να ξεκινήσεις μια αναθεώρηση των δικαιωμάτων που απλόχερα προσέφερες τα τελευταία χρόνια όπως: να σε παίρνουν μερικοί (γονείς, συγγενείς, φίλοι) όποια ώρα τους τη βαρέσει, να υπάρχουν μερικά ζευγάρια κλειδιά από το σπίτι σου αριστερά και δεξιά, να μην αντιμιλάς στη γκρίνια αλλά να ακούς λες και αναγορεύτηκες εξομολογητής του καθένα εκεί έξω. Σειρά δράσης: 1. Εκτύπωση λίστας, 2. Διαγραφή δικαιωμάτων, 3. Ανασύνταξη δυνάμεων!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν σε λούζει κρύος ιδρώτας από αυτό το συνεχές γκαντέμιασμα όλων γύρω σου για το επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον, το μόνο που έχεις να κάνεις μέρες σαν και τη σημερινή είναι να λειτουργήσεις σαν Τοξότης. Δηλαδή να πεις στον εαυτό σου: «Το μόνο που πάντα μου αρκούσε είναι να είμαι αποφασισμένος/η πως θα τα καταφέρω».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Στο μικροσκόπιο σήμερα επαγγελματικές συνεργασίες, έσοδα – έξοδα αλλά και ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφο (για όσους/ες βρίσκονται σε σχέση). Ότι είναι κοινό (είτε λέγεται πορεία στη ζωή, είτε λογαριασμός στην τράπεζα, είτε επαγγελματικό συμφέρον) πρέπει συνεχώς να συζητιέται, να κρίνεται και να αναθεωρείται. Αλλιώς καταλήγουμε σε νοσηρές καταστάσεις… Έχεις νιώσει στο πετσί σου τι εννοώ, έτσι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Για κάποιον/α που βάζει την προσωπική του ελευθερία πάνω απʼ όλα, μπλέκεις ανησυχητικά συχνά με ανθρώπους (φίλους/ες, σύντροφο) που κάνουν κρα από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας πως ευχαριστιούνται τα παιχνιδάκια εξουσίας. Και τι κάνει ένας/μια συνειδητοποιημένος/η Υδροχόος σε τέτοιες περιπτώσεις. Όχι, το «αδιαφορώ» δεν είναι το σωστό ρήμα. Δοκίμασε καλύτερα το «επιτίθεμαι» από σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ένα από τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν τόσο ξεχωριστό/ή είναι η ικανότητα σου να πιέζεσαι ψυχολογικά και να νιώθεις ενοχές σχεδόν για τα πάντα, χωρίς ούτε μια αφορμή. Κι όταν σε γραπώνει αυτό το κομμάτι της συμπεριφοράς σου έχεις μια ανησυχητική ροπή προς λάθη και γκάφες. Όπως για παράδειγμα να ξανανοίξεις παρτίδες με μερικούς/ες που τσαλαπάτησαν την καρδιά σου σαν αποτσίγαρο. Όχι, δεν αλλάζει τόσο ριζικά ο κόσμος!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET