ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ναι, οι άνθρωποι έχουν σημασία από σήμερα και όχι η […]

Neopolis Team

27 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ναι, οι άνθρωποι έχουν σημασία από σήμερα και όχι η δουλειά σου, τα άγχη σου ή τα χρήματα (που θες, που σου λείπουν, που ζητάς…). Γίνεσαι κοινωνικό ον ξανά και σʼ αρέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι περισσότερο από συνηθισμένο να παίζονται υπόγεια παιχνίδια εξουσίας σε κάθε εργασιακό χώρο. Αλλά είναι ακριβώς αυτά που σπάνε τα νεύρα κάθε Δίδυμου εκεί έξω. Αυτές τις μέρες ετοιμάσου γιατί δεν αποκλείεται να πέσει στην αντίληψη σου κάτι τέτοιο. Και ποιος σε κρατάει μετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μαζί τους ένα αίσθημα παράξενο – σαν να νιώθεις παγιδευμένος/η μέσα στο σώμα σου ή/και τη ρουτίνα σου και θες να κάνεις κάθε είδους τρέλες. Ναι, επιθυμείς θες να ξεπεράσεις μερικούς από τους εσωτερικούς σου φόβους, κι όταν το καταφέρνεις αυτό είσαι θανατηφόρα γοητευτικός/η.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Χρειάζεσαι μια ουσιαστική αλλαγή προοπτικής στο ζήτημα της έκφρασης των συναισθημάτων σου. Μετάφραση: δεν γίνεται στα λόγια ν’ αναγνωρίζεις πως δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό σου χατίρι, αλλά στις πράξεις να επιζητείς την προσοχή και το κανάκεμα σαν δεκάχρονο. Φυσικά και θα έχεις εντάσεις στις σχέσεις σου αν επιμείνεις σʼ αυτή τη συμπεριφορά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικό για όσους/ες ψάχνουν για εργασία, σπίτι ή θέλουν να προωθήσουν στον εργασιακό τους χώρο καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Ανεξάρτητα όμως αν ανήκεις στην παραπάνω ομάδα, κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και σε εγρήγορση. Επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις κυριαρχούν στην ατζέντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ισορροπείς σε μια ιδιόρρυθμη συναισθηματική τραμπάλα. Από τη μια η προοπτική της μοναχικότητας μοιάζει όλο και πιο προσιτή στις συνθήκες της ζωής σου αλλά, την ίδια στιγμή, ξυπνά και μια βαθιά απογοήτευση πως μάλλον ήσουν μόνος/η μια ολόκληρη ζωή. Όταν οι σχέσεις μοιάζουν με παγωμένο αγγλικό αστείο στο οποίο κανείς δεν γελάει, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις target group.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τις επόμενες μέρες πιθανόν να έχεις πεσμένη διάθεση. Ίσως μεταμορφωθείς για λίγο ξανά σε ένα παιδί που ζητάει αγάπη και δεν θέλει να δώσει κάτι σε αντάλλαγμα. Ίσως και να έχεις μεγάλη νευρικότητα. Αυτά είναι μόνο εξωτερικεύσεις μια εσωτερικής διεργασίας: αισθάνεσαι αμηχανία καθώς, με ολοένα αυξανόμενη ένταση πιστεύεις στον εαυτό σου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς από την γνώμη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για αλλαγή θα αφήσεις τους άλλους/τις άλλες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κανονίσουν πως θα περάσετε τις επόμενες μέρες. Κουράστηκες όλα να τα αναλαμβάνεις εσύ και να ακούς γκρίνια από πάνω. Άλλωστε μπορείς κάθε φορά να προσαρμοστείς και συνεχίζεις να σʼ αρέσεις! Σʼ αντίθεση με μερικούς/ες άλλους/ες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένας/Μια Αιγόκερως συχνά ταυτίζει τα όνειρα με τις φιλοδοξίες. Όμως η φιλοδοξία συμβολίζει συνήθως έναν στόχο στα μέτρα του πραγματοποιήσιμου και απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Όμως ονειρεύομαι σημαίνει στοχεύω πέρα και έξω από ένα σετ συγκεκριμένων συνθηκών – σημαίνει πιστεύω στο αδύνατο, στο αδιανόητο, στο φαινομενικά απρόσιτο. Τα όνειρα μας κάνουν να νιώθουμε ξανά παιδιά και αυτό το έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν σήμερα νιώσεις πως σε κριτικάρουν άδικα στη δουλειά ή ο/η προϊστάμενος/η σου μοιάζει να τα έχει για έναν ανεξήγητο λόγο μαζί σου, δεν είναι λύση η έκρηξη θυμού. Δεν θα χαλάς τώρα την ηρεμία σου για τον/την κάθε κομπλεξικό/ή εκεί έξω…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Κάθε άλλο παρά έχεις τη διάθεση να ζήσεις αυτές τις μέρες μια από τα ίδια, να κανονίσεις τις ίδιες συναντήσεις, να πας στα ίδια τραπέζια. Απόδραση τώρα! Ο μόνος τρόπος να σʼ αρέσεις είναι νʼ αλλάξεις τη ρουτίνα, να πετάξεις μακριά! Ψήνεις κανένα ταξιδάκι; Αν όχι για σκέψου το! Προλαβαίνεις ακόμη!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET