ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/06/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η διάθεση για επαναπροσέγγιση με κάποιον/α φίλο/η ή συνεργάτη που τα είχες τσουγκρίσει, υπάρχει. Ή μήπως είναι μια ερωτική ιστορία που περισσότερα μπλεξίματα σου δημιουργεί παρά ικανοποίηση για την ώρα; Πάντως αν θες να λύσεις παρεξηγήσεις τώρα είναι η ώρα! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να […]

Neopolis Team

27 Ιουνίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η διάθεση για επαναπροσέγγιση με κάποιον/α φίλο/η ή συνεργάτη που τα είχες τσουγκρίσει, υπάρχει. Ή μήπως είναι μια ερωτική ιστορία που περισσότερα μπλεξίματα σου δημιουργεί παρά ικανοποίηση για την ώρα; Πάντως αν θες να λύσεις παρεξηγήσεις τώρα είναι η ώρα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
«Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω!» ουρλιάζεις και με το δίκιο σου – μόνο στη δουλειά δεν είναι το μυαλό σου. Αλλά μην περιμένεις να υποταχθεί το σύμπαν στις εκκλήσεις σου. Λυπάμαι. Κράτα τις ευχές σου για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, στο πρώτο μισό της ημέρας κράτα σφιχτά τα χαλινάρια στον εργασιακό σου χώρο, όπως έκανες από την αρχή της εβδομάδας. Στο 2ο μισό μπορείς σταδιακά ν’ αρχίσεις να χαλαρώνεις την πίεση. Α, κι αν νιώθεις πως το έχεις ανάγκη, βγες να ξεσκάσεις το βράδυ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, το καλύτερο αντίδοτο στις αναμνήσεις είναι να συζητάς για τα όνειρα σου και για το μέλλον με καλή παρέα. Μπορεί ο πόνος να μουδιάζει προσωρινά μόνο, αλλά κι αυτό έχει την αξία του!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έλα! Έλα! Μην ντρέπεσαι! Παραδέξου το. Θες να ρίξεις μερικές μπουνιές σε 2-3 συναδέλφους σου σήμερα. Έτσι για να μπουν στη θέση τους. Γιατί ρε γαμώτο να μην έχεις την ίδια στάση και με εκείνον/η που σου έχει κάνει την καρδιά τρυπητήρι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για να κάνεις κουβέντες που θα λύσουν εκκρεμότητες με φίλους ή συναδέλφους σου. Το μόνο που χρειάζεται να επιδείξεις είναι μια κάποια διπλωματικότητα γιατί αυτός/η που θα βρίσκεται απέναντι σου μάλλον δεν θα έχει την ίδια υπομονή που έχεις εσύ…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ποτέ δεν μπορούσες να καταλάβεις γιατί πρέπει να αισθάνεται κάποιος/α άσχημα με το να είναι εγωιστής και να λέει φωναχτά «Θέλω!». Ποτέ σου δεν είχες τέτοια ενοχικά σύνδρομα. Όμως επειδή γύρω σου αφθονούν εκείνοι/ες που ζουν και αναπνέουν γιʼ αυτά. Οπότε ετοιμάσου για σφοδρές συγκρούσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μην περιμένεις συγκλονιστικά εξωτερικά γεγονότα. Μην περιμένεις νʼ ανοίξουν οι Ουρανοί και να βρέχει τύχη, χρήματα, συναισθήματα ή ευκαιρίες. Όμως μπορείς να περιμένεις τις επόμενες μέρες να ξυπνά ξανά η έμφυτη αισιοδοξία σου και μια διάθεση να πάψεις νʼ ασχολείσαι πια με τα λάθη/πάθη του παρελθόντος. Και το να πάψεις να βασανίζεσαι εσωτερικά είναι το σημαντικότερο όλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν έχεις μια δουλειά που κρατά συνεχώς τον εγκέφαλο σου σε εγρήγορση, τότε αυτή είναι μια από τις μέρες που πρέπει να γουστάρεις πολύ αυτό που κάνεις. Αν όμως η δουλειά σου είναι διεκπεραιωτική ή δεν έχεις μια, θα πρέπει να αισθάνεσαι τόσο εγκλωβισμένος/η που το μπαμ είναι πάντα ένα δευτερόλεπτο μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, είσαι σε φάση χαλάρωσης και απόλαυσης σήμερα, οπότε πρόσεξε μη πας κόντρα στη φυσική σου ροπή γιατί το σώμα σου θα σε τιμωρήσει! Χαλαρώνουμε τώρα. Χαλαρώνουμε… Εισπνοή. Εκπνοή. Τέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, συνεχίζεις στο μοτίβο δυναμισμός/εγωισμός σήμερα, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν χωρίς να περιμένεις από τους άλλους (φίλους/ες ή σύντροφο) πρωτοβουλία. Από το βράδυ όμως μπες αυτόματα σε διάθεση χαλάρωσης. Θα χρειαστείς δυνάμεις από αύριο…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET