ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κάθε προσπάθεια να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου σήμερα βυθίζεται με απόλυτη αποτυχία. Γιατί; Το μυαλό σου δεν αντέχει άλλο να περιστρέφεται γύρα από τα ίδια τετριμμένα καθημερινά προβλήματα που επανέρχονται σε αιώνια επανάληψη. Το μυαλό σου ασφυκτιά. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είσαι υποχρεωμένος/η όχι απλά να κρατήσεις τα πόδια […]

Neopolis Team

27 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κάθε προσπάθεια να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου σήμερα βυθίζεται με απόλυτη αποτυχία. Γιατί; Το μυαλό σου δεν αντέχει άλλο να περιστρέφεται γύρα από τα ίδια τετριμμένα καθημερινά προβλήματα που επανέρχονται σε αιώνια επανάληψη. Το μυαλό σου ασφυκτιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είσαι υποχρεωμένος/η όχι απλά να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη, να τα βιδώσεις αν είναι δυνατό! Είναι η χειρότερη δυνατή περίοδος για τολμηρές κινήσεις, ειδικά στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι λίγο ασαφές σήμερα ποιος/α είναι ο/η εριστικός/η και προκλητικός/η της υπόθεσης. Μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί να είναι ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες σου. Το αποτέλεσμα είναι ένα: με τόσο σκληρή κριτική και τεταμένα νεύρα να κυκλοφορούν στον αέρα, προετοιμάσου για γκραν καυγάδες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τις επόμενες μέρες είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά ποια είναι τα ερεθίσματα και τα κίνητρα που χρειάζεσαι να σου δώσει η εργασία σου για να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά. Μόλις τα καταγράψεις, απʼ ευθείας κλείσε και μια συνάντηση με τον/την προϊστάμενο/η σου. Τέρμα τα κορόιδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά εντάσεις, καθυστερήσεις, νεύρα και ασυνεννοησίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτές τις μέρες το «Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου» είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσεις. Διασκέδασε το αφού δεν μπορείς να τʼ αλλάξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Ειδικά από τη στιγμή που πάντα εσύ καλείσαι να παίξεις το ρόλο εκείνου/ης που κατανοεί τον/την άλλο/η, τον/την περιμένει, τον/την στηρίζει. Λογικό είναι, από το συνεχές «περίμενε» και «θα δούμε», να προτιμάς την εργασιοθεραπεία, καθώς εκεί πάντα βλέπεις αποτελέσματα. Όμως αναρωτήσου λίγο: γιατρεύεται η πνευμονία με Depon;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;»… Πόλεμος σκιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι σχέσεις μας προσφέρουν το δώρο της ασφάλειας και της οικειότητας με τους «κοντινούς» μας ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως, συνυπάρχει και η πραγματικότητα που λέει πως δεν είμαστε πλέον υπεύθυνοι/ες μόνο για εμάς αλλά και για εκείνους/ες. Αυτές τις μέρες, περνάνε από το μυαλό σου όλοι εκείνοι οι στόχοι που θα μπορούσες να πετύχεις αν ήσουν ελεύθερος/η ευθυνών προς τους οικείους σου. Πρόσεξε μη σε δηλητηριάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν κάποιος σου έλεγε: “Σήμερα δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά, θα πάμε σε ένα γυμναστήριο και θα χτυπάς τον σάκο του μποξ μέχρι να ξεδώσεις”, όχι μόνο είχες πει το ναι, αλλά είχες ήδη πάρει το φάκελο με τις φωτογραφίες που θα κολλούσες πάνω στο σάκο για να έχει νόημα το παιχνίδι… Αλήθεια τώρα, θα σε ικανοποίηση η απομίμηση ενώ βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα πρόσωπα με σάρκα και οστά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ενώ όλο σου το είναι (συνειδητό, υποσυνείδητο, υπερσυνείδητο και 145 ψυχολογικές γνωματεύσεις μαζί!) σου λένε πως πρέπει να ξεσκάσεις λίγο, να δεις κόσμο, να πάρεις κοινωνικά τα πάνω σου, έρχεται αυτό το καταραμένο το πείσμα σου να είσαι ατσαλάκωτος/η στις υποχρεώσεις σου και τα διαλύει όλα… Υποσχέσου στον αστρολόγο σου πως δεν θα κάνεις σήμερα πάλι υπερωρίες γιατί έχουμε αργία μεθαύριο! Κι από εμένα, ο,τι θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πέρασα που λες χθες από το σπίτι σου… Θα ήταν 10 το βράδυ, μπορεί και έντεκα. Φώτα κλειστά. Ησυχία. Λέω: “Δεν μπορεί, κάπου θα έχει ξεπορτίσει”. Κι όμως έκανα λάθος! Δούλευες πάλι ή ήσουν έξω στους δρόμους φτιάχνοντας βιογραφικά, τηλεφωνώντας σε αγγελίες ή οργανώνοντας τις συνεντεύξεις τις επόμενης μέρας (εντάξει μερικοί/ες είχαν πέσει εξαντλημένοι/ες για ύπνο από τις 8.30…). Υδροχόε ανησυχώ για εσένα. Που πήγε η διάθεση σου για κοινωνικότητα; Να σου πάρω θερμοκρασία;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το να προσπαθήσεις αυτές τις μέρες να βγάλεις άκρη με τις σκέψεις σου, τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τους γύρω σου και το αν τελικά καταλαβαίνουν τι θες να τους πεις, μοιάζει σαν να προσπαθήσεις να ψαρέψεις καρχαρία με αγκίστρι για μαρίδα. Άστο καλύτερα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET