ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πρόταση: Μην μείνεις σπίτι σήμερα το βράδυ, ακόμη κι αν είναι η έξοδος σου δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να πας στο σπίτι ενός καλού φίλου/μιας καλής φίλης για κουβεντούλα. Προειδοποίηση: Αρκεί αυτή η κουβέντα να μην περιστρέφεται (πάλι) γύρω από την ερωτική απογοήτευση του/της φίλου/ης σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – […]

Neopolis Team

27 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Πρόταση: Μην μείνεις σπίτι σήμερα το βράδυ, ακόμη κι αν είναι η έξοδος σου δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να πας στο σπίτι ενός καλού φίλου/μιας καλής φίλης για κουβεντούλα. Προειδοποίηση: Αρκεί αυτή η κουβέντα να μην περιστρέφεται (πάλι) γύρω από την ερωτική απογοήτευση του/της φίλου/ης σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτές τις μέρες είναι λογικό να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η. Δεν είναι ότι έχουν μεταβληθεί ριζικά οι συνθήκες. Είναι που θες να είσαι έξω στον κόσμο και να περνάς καλά κι οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν. Και εκπέμπεις τόση ζωντάνια που δεν μπορείς να προφασιστείς και τον/την άρρωστο/η. Γκαντεμιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, αφού το μυαλό σου δεν είναι στη θέση του σήμερα και γκαρίζει «Γιατί με βασανίζεις με νούμερα, επικοινωνίες και έγγραφα στη δουλειά! Θέλω ανανέωση!», άκουσε το κι εσύ και τέλειωνε γρήγορα για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ουφ! Τι άγχος κι αυτό; Οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμοί, σπασμένοι κουμπαράδες (παραδέξου ότι έχεις ακόμη, μεταξύ μας είμαστε!), δανεικά, κάρτες, εφορία… Καρκίνε το άγχος της επιβίωσης κινδυνεύει σε κάνει τσιγκούνη/α και στα συναισθήματα. Μην το επιτρέψεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτή η προσπάθεια να δώσεις όσο το δυνατό περισσότερα μηνύματα για να κάνει ο/η άλλος/η ένα (ένα μόνο γ**ώ το κέρατο μου!) βήμα προσέγγισης αλλά, ταυτόχρονα, να μην φανεί ότι ρίχνεις τόσο τα μούτρα σου για το ενδιαφέρον του/της, φτάνει στα όρια της τρέλας! Ρώτα και εσύ ευθέως «Αγόρι μου/ Κορίτσι μου γουστάρεις ή να το λήξουμε;» για να ηρεμήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είναι δεδομένο πως κάθε άλλο παρά έχεις όρεξη να αφιερώσεις την ξέφρενη εγκεφαλική σου δραστηριότητα μόνο για να οργανώσεις θέματα της δουλειάς σου που έχουν μείνει πίσω. Όμως τελικά το πιο δύσκολο πράγμα μέρες σαν τη σημερινή (κι αυτές που θα ακολουθήσουν) είναι να ξεφύγεις από τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Όπως μου έλεγε και μια φίλη Ζυγός πριν από λίγες μέρες, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Και εκείνη (όπως κι εσύ ίσως) παραμένει ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να την καταλάβει. Και τι κάνει; «Ελπίζω κάποια μέρα να με νιώσει. Ως τότε όμως δεν θα γίνω κοσμοκαλόγρια αγάπη μου…». Αυτό είναι αντιμετώπιση Ζυγού μωρό μου! Γκεγκε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν οι καταστάσεις στο σπίτι το φέρουν ώστε να χρειαστεί να γίνεις ανεξέλεγκτος/η, μισητός/η ή δικτατορικός/η, κάνε το χωρίς φόβο! Άλλωστε, για ένα περίεργο (;) λόγο όλοι/ες καταλήγουν να σε αγαπάνε περισσότερο μετά από αυτές τις εκρήξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα που η ταχύτητα των σκέψεων σου είναι εφάμιλλη ενός επιταχυνόμενου πυραύλου, εκμεταλλεύσου την συγκυρία και προσπάθησε να ανακαλύψεις εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα που επικρατούν στην είτε στην εργασία σου, είτε στις οικογενειακές σου σχέσεις. Πληροφορήσου, συζήτησε, άκουσε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ας πούμε πως δεν είχες τις επόμενες μέρες καμία κοινωνική υποχρέωση ενώ όλοι οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου είχαν, αντίθετα μʼ εσένα, ανειλημμένες υποχρεώσεις. Τότε θα προσπαθούσες ή όχι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις; Ωραία, και γιατί τώρα που δεν ισχύουν οι παραπάνω συνθήκες θα καταλήξεις να τον παραμελήσεις αν δεν σου τραβήξω τʼ αυτί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα έχεις το δικαίωμα (ή την υποχρέωση κατʼ εμέ) να ασχοληθείς μόνο με δικά σου προβλήματα, να ολοκληρώσεις καθυστερημένες εργασίες ακόμη και να διασκεδάσεις ξεχνώντας για λίγες ώρες τη ρουτίνα που σε έχει πλακώσει σαν πάπλωμα από μπετόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, σε παρακαλώ μην ονειροπολείς σήμερα όλη τη μέρα στη δουλειά. Ναι, το ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πράγματα που δεν σʼ ευχαριστούν, όμως δεν είναι λύση η απόρριψη και η φυγή.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET