ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/10/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξεκινά μια περίοδος που η ανασφάλεια που επικρατούσε στο χώρο εργασίας αρχίζει να ατονεί. Τα πολύ σημαντικά προβλήματα αρχίζουν να διευθετούνται είτε γιατί νιώθεις έτοιμος/η για το επόμενο βήμα, είτε γιατί επανέρχεται η ισορροπία στις σχέσεις σου με συναδέλφους. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε […]

Neopolis Team

26 Οκτωβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η ανασφάλεια που επικρατούσε στο χώρο εργασίας αρχίζει να ατονεί. Τα πολύ σημαντικά προβλήματα αρχίζουν να διευθετούνται είτε γιατί νιώθεις έτοιμος/η για το επόμενο βήμα, είτε γιατί επανέρχεται η ισορροπία στις σχέσεις σου με συναδέλφους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Λοιπόν επαναλαμβανόμενη ενόχληση παύει να είναι ενόχληση και γίνεται τσαντίλα! Δεν έχεις καμιά εμπάθεια απέναντι σε κανένα/καμία (φίλο/η, συγγενή, σύντροφο) και δεν έγινες ξαφνικά σνομπ. Απλά έχεις πολύ δουλειά, πολλά άγχη και πολλές υποχρεώσεις για να χαζολογάς όπως παλιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κοίτα να δεις που αυτές τις μέρες θα σε θυμηθεί κάθε πικραμένος/η, προβληματισμένος/η, πληγωμένος/η… Κάτι μου λέει πως αν εξακολουθείς να έχεις αυτό το σοβαρό και αποστασιοποιημένο στυλ που έχεις υιοθετήσει τελευταία θα ρίξεις πολύ γέλιο με τα πρόσωπα που θα επιστρέφουν στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το επόμενο χρονικό διάστημα μπορείς να περιμένεις: 1) να ξεκαθαρίσει λίγο η ομίχλη στο οικονομικό σου στάτους και να σταθεροποιηθούν επιτέλους μερικά έσοδα, 2) να επιστρέψει η αυτοεκτίμηση και η διάθεση να απολαύσεις ξανά τον έρωτα με όλες σου τις αισθήσεις, 3) να σου κουνήσει μαντίλι αυτή η αίσθηση πως δεν αξίζεις περισσότερα από αυτά που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα κλείνουν για πολλούς/ες Παρθένους σχέσεις (επαγγελματικές και προσωπικές) που κρέμονται σε τεντωμένο σχοινί. Με την εξασφάλιση της ψυχικής σου ισορροπίας να αποτελεί πυλώνα των αποφάσεων που θα παρθούν, ετοιμάσου να εκπλαγείς από την αποφασιστικότητα που θα επιδείξεις, ακόμη και όταν θα αφήνεις πίσω πράγματα που αληθινά αγάπησες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η συναισθηματική σου πυξίδα αποπροσανατολίζεσαι τελείως τις επόμενες μέρες. Αν ξυπνήσει μια λαχτάρα να παρατήσεις τη δουλειά σου για να βρεις κάτι πιο ήρεμο ή αν νιώθεις να έλκεσαι σε προηγούμενες αγάπες γιατί σου προσέφεραν ασφάλεια ( πιθανόν τότε τις έληξες γιατί ζητούσες περιπέτεια), μην νομίζεις ότι το χάνεις. Είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση. Μόνο να ξέρεις πως αν επιλέξεις αυτό το δρόμο δεν υπάρχει εύκολη επιστροφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Υπάρχει μια θαυμαστή τάξη στον τρόπο που η Αριστοτέλεια λογική ερμηνεύει τον κόσμο: μια καρέκλα είναι πάντα μια καρέκλα εφόσον έχει τις προδιαγραφές, το σχήμα και τις ιδιότητες μιας καρέκλας. Τώρα λοιπόν που οι συνάδελφοι σου θα προσπαθούν να σε πείσουν πως η καρέκλα δεν είναι καρέκλα αλλά τραπεζαρία (με άλλα λόγια να παρουσιάσουν σαν επιτυχία την ανύπαρκτη συνεισφορά τους στη δουλειά), μόνο η λογική μπορεί να σε γλιτώσει από μια επίθεση εναντίον τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εκμεταλλεύσου το momentum της σημερινής μέρας και επικοινώνησε/απαίτησε από τον/την προϊστάμενη σου τις αλλαγές εκείνες που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ήρεμος/η στη εργασιακή σου καθημερινότητα ή, αν ψάχνεις για δουλειά, κυνήγησε σήμερα να κλείσεις ραντεβού, στείλε βιογραφικά, σήκωσε το τηλέφωνο να μάθεις τι απέγιναν τα άλλα CV που έχεις στείλει! Τρέχουμε λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κάθε φορά που κάποιος/α προσπαθεί να σου επιβληθεί, να σʼ αναγκάσει να λειτουργήσεις με τον τρόπο που εκείνος/η θέλει ή να σε παρατηρήσει λες και είσαι πάλι στην 1η δημοτικού, είτε έρχεσαι εκτός εαυτού, είτε (αν ιεραρχικά είναι ανώτερος/η σου στο χώρο εργασίας) καταπιέζεσαι και δε μιλιέσαι. Ας πούμε η προοπτική του να το συζητήσεις (ήρεμα ή έντονα) δεν παίζει σε καμία από τις δύο περιπτώσεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι επόμενες μέρες πιθανόν να φέρουν: 1) Κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων (είτε θετικά, είτε αρνητικά, πάντως τελειώνουν), 2) απεξάρτηση από την ανάμνηση μιας σχέσης που σε στοιχειώνει, 3) αυτοπεποίθηση και διάθεση για νέες γνωριμίες, 4) σεξ χωρίς ανασφάλειες. Σου ακούγεται τίποτα από αυτά κακό; Α, έλεγα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Προειδοποίηση: Δεν υπάρχουν στην περίπτωση σου εκ του ασφαλούς φλερτ ή δήθεν ακίνδυνα παιχνίδια με ερωτικό απόηχο με φίλους/ες σου. Όταν ξεκινάς έτσι συνήθως είσαι ο πρώτος/η πρώτη που την πατάς και μετά άντε να βγάλεις άκρη…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET