ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) «Αχ και να ήμουν τώρα διακοπές. Σε μια άλλη χώρα, να γνωρίζω άλλους ανθρώπους, μακριά από όλη αυτή τη φασαρία και τα ανούσια και τετριμμένα προβλήματα της ρουτίνας μου»… Κριέ, δεν το έχουμε σήμερα βλέπω… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Όσο περισσότερο μπλέκεσαι σήμερα σε συζητήσεις και αναθεωρήσεις και “να’ χαμε να […]

Neopolis Team

26 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

«Αχ και να ήμουν τώρα διακοπές. Σε μια άλλη χώρα, να γνωρίζω άλλους ανθρώπους, μακριά από όλη αυτή τη φασαρία και τα ανούσια και τετριμμένα προβλήματα της ρουτίνας μου»… Κριέ, δεν το έχουμε σήμερα βλέπω…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όσο περισσότερο μπλέκεσαι σήμερα σε συζητήσεις και αναθεωρήσεις και “να’ χαμε να λέγαμε” καταστάσεις τέλος πάντων, τόσο περισσότερο: 1) άκρη δεν θα βγαίνει, 2) θα φορτώνεις το νευρικό σου σύστημα. Οπότε δράση ή σιωπή, διαλέγεις και παίρνεις. Α και σεξ! Μπόλικο σεξ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οφείλεις άμεσα να ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους: δεν τους αποφεύγεις, δεν γίνεσαι αντικοινωνικός/η και δεν τους γράφεις! Απλώς το μόνο πράγμα για το οποίο έχεις χρόνο τελευταία είναι 1) να δουλεύεις σαν είλωτας για να φέρεις σε μια ισορροπία τη επαγγελματική σου ζωή και 2) να ξεκουράζεσαι στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σου. Όποιος/α αδυνατεί να το καταλάβει, ας σκούζει μόνος/η του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τελειώσαμε από σήμερα με την γκρίνια. Ή μάλλον πιο σωστά, σε κούρασε ν’ ακούς την γκρίνια των γύρω σου και να μπαίνεις σε ανούσιες συζητήσεις που σε αποδιοργανώνουν. Όποιος/α είναι ανικανοποίητος/η από τη ζωή του καλά θα κάνει να μην σου φορτώνει κι εσένα προβληματισμούς που δεν είναι δικοί σου. Εσύ πηγαίνεις παρακάτω πια. Τέλος!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις περισσότερες φορές μάχεσαι με τους γύρω σου γιατί δεν ξεχνάς το σημαντικότερο όπλο σου, το να εκφράζεις τις απόψεις σου με το θράσος ενός μικρού παιδιού (άντε ν’ αλλάξεις μυαλό σ’ ένα junior!). Από σήμερα θα γλιτώνεις πολλές εντάσεις αν εντάξεις στο λεξιλόγιο σου το “Δεν θέλω!”. Κι αν σε ρωτάνε γιατί, να απαντάς ευθαρσώς: “Γιατί έτσι αισθάνομαι!”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

«Ρε δεν με παρατάτε στην ησυχία μου λέω εγώ, που την είδατε όλοι ξαφνικά δάσκαλοι, νομοθέτες και βασιλιάδες!» φέρεται να ξεφώνισε σήμερα το πρωί στο γραφείο εξαγριωμένος Παρθένος που τον άρπαξαν από τη μούρη με το καλημέρα για να του/της κάνουν παρατηρήσεις. Ακολουθείς το παράδειγμα του πιστά και αμετάβλητα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν υπάρχει χειρότερο είδος ανθρώπου από αυτό που θέτει την αγάπη σαν επιχείρημα για να αξιώσει συγχώρεση. Σαν Ζυγός ξέρεις πως η συγχώρεση δεν αξιώνεται, προσφέρεται και μαζί της έρχονται συνέπειες. Έχε το στο μυαλό σου αυτό για τις επόμενες μέρες αν βρεθείς ή βρίσκεσαι ήδη σε μια τέτοια περίσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν θα πάει καλά η μέρα σου Σκορπιέ αν δεν το πάρεις απόφαση στον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με εσένα και την χαλάρωση σου. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προειδοποιήθηκες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ποιος είπαμε θα σου φέρει αντιρρήσεις σήμερα; Ο/Η σύντροφος σου; Χμ, δεν νομίζω! Άλλωστε θα πρέπει ήδη να έχει καταλάβει πως εκείνος/η έχει μεγαλύτερη συναισθηματική εξάρτηση από εσένα απʼ ότι εσύ απʼ αυτόν/η. Ο/Η προϊστάμενος/η σου; Και πάλι αμφιβάλλω αφού αρκεί μια 3ώρη απουσία σου για να επέλθει ο απόλυτος πανικός και το χάος στο χώρο εργασίας σου. Το ʽχεις λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι πολύ δύσκολο να αισθάνεσαι πως κουβαλάς πάνω σου ενέργεια σε μέγεθος βόμβας μεγατόνων και να μην ξέρεις προς τα πού να την διοχετεύσεις. Σήμερα σίγουρα είσαι ανεξάντλητος/η στο χώρο εργασίας σου και μαζί με όσες υποχρεώσεις καταφέρεις να κλείσεις, θα ανοίξεις και μερικούς καυγάδες. Μαζί με τα ξερά θα καούν και μερικά χλωρά, τι να κάνουμε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι μέρες που ακολουθούν πρέπει να σε βρίσκουν σε συνεχή κίνηση: από το ένα μέρος στο άλλο, συναντήσεις, συζητήσεις, νέες παρέες, νέα πληροφορίες, αναμπουμπούλα και έξαψη. Είναι οι μέρες που το να είσαι Υδροχόος είναι το πιο τέλειο πράγμα στο κόσμο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έχεις δώσει πολλά δικαιώματα στο χώρο εργασίας σου τελευταία. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει χαθεί για πάντα η επαγγελματική περσόνα που σε βοήθησε να φτάσεις ως το σημείο που βρίσκεσαι. Από σήμερα κάνε όλη σου την συναισθηματική καταπίεση και ερωτική λειψυδρία, θέληση και τσαμπουκά στον χώρο εργασίας σου!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET