ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ο πολύς κόσμος και η παράλογη φασαρία είναι οι κύριες αιτίες για έναν ολοήμερο πονοκέφαλο. Αν στη δουλειά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον διάλεξε να περάσεις το απόγευμα σου με κάποιον/α που σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί του/της. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με […]

Neopolis Team

26 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ο πολύς κόσμος και η παράλογη φασαρία είναι οι κύριες αιτίες για έναν ολοήμερο πονοκέφαλο. Αν στη δουλειά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον διάλεξε να περάσεις το απόγευμα σου με κάποιον/α που σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί του/της.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με υποχρεώσεις και project στη δουλειά που έχουν μείνει πίσω, με το άγχος για το οικονομικό σου μέλλον ή με ένα/μια συνάδελφο που άνετα θα του/της χιμούσες αν δεν σε κράταγε η αξιοπρέπεια σου. Ο πανικός δεν θα σε βοηθήσει πάντως άρα γύρνα το σε σοβαρότητα κι ότι βγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μέρα εργασιοθεραπείας σήμερα. Όχι δεν εννοώ να σκοτωθείς και να ξενυχτήσεις πάνω από λογαριασμούς/mail/στατιστικά. Αλλά να βυθιστείς σε απόλυτη ηρεμία ενώ κάνεις τη δουλειά σου και να μην αφήσεις κανένα/
καμία να σου κολλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

“All I need is love! All I need is love! All I need is love!” Αν το επαναλαμβάνεις σαν να είσαι αριστερός ψάλτης στην ενορία της γειτονιάς σου, δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από μελαγχολία. Η αγάπη δεν κάνει διανομές κατʼ οίκων. Βγες έξω να την αναζητήσεις. Και με χαμόγελο, ε! Όχι με θλίψη ή νεύρα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτά που σήμερα νιώθεις πως έχεις ανάγκη: ηρεμία, χαμηλά φώτα, μια αγκαλιά, χαλαρωτική μουσική. Αυτό που πρόκειται να βιώσεις: διαμάχες (με το καλημέρα στη δουλειά), εντάσεις (με τους γονείς), αβεβαιότητα (για το μέλλον). Test αντοχών είναι η μέρα όπως καταλαβαίνεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πριν από μερικά χρόνια είχε βγει ένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή που είχε γίνει διάσημο. Λευκή οθόνη, μύγες να περνούν αριστερά δεξιά και ο χρήστης χειρίζεται μια μυγοσκοτώστρα και χτυπάει μύγες. Που κολλάει αυτό; Σκέψου το μυαλό σου σαν μια λευκή οθόνη, ακανόνιστες και χωρίς ειρμό σκέψεις και αναμνήσεις να περνούν σαν μύγες και εσύ να προσπαθείς να τις πιάσεις… Καλή σου μέρα Παρθένε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, λένε πως η παράνοια και η ευφυΐα χωρίζονται από μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Σήμερα οι απόψεις των γύρω σου θα σου μοιάζουν τόσο παγιωμένες και αρτηριοσκληρωτικές (λες και χτυπάς πάνω σε τοίχους από μπετόν) που η έκρηξη δεν είναι μακριά. Προστατέψου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, με τις ψυχολογικές σου άμυνες ένα βήμα πριν την παράδοση, δεν λέει να επιτρέπει σε συναδέλφους ή/και συγγενείς να σε επηρεάζουν με την πεσμένη διάθεση τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπες μέσα στο γραφείο με χαμόγελο, καλημέρισε τους συναδέλφους σου έναν – έναν, γίνε λιγότερο επικριτικός/η και περισσότερο διπλωμάτης. Μην ανησυχείς. Δεν θα τσαλακωθεί η εικόνα σου ούτε θα χάσεις την υπόληψη σου με ένα χαμόγελο παραπάνω. Ίσως εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Άντε πάλι η γνωστή κόντρα για το πόσο δουλεύεις και δεν τον/την σκέφτεσαι, πόσο νοιάζεσαι για την δουλειά σου και όχι για την αγάπη σας, πόσο ψυχρός/η είσαι ενώ εκείνος/η είναι τόσο γεμάτος/η ζεστασιά και κατανόηση. Υδροχόε, αν η σχέση σου τείνει να πνιγεί στη γκρίνια, τρέχα μακριά σαν να σε κυνηγά ένα σμήνος σφήκες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET