ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/08/2016

Ζώδια ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που επιθυμείς να […]

Neopolis Team

26 Αυγούστου, 2016

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που επιθυμείς να απομακρυνθείς από τις απαιτήσεις μιας σχέσης (ή μια επαγγελματικής συνεργασίας) καθώς αισθάνεσαι πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα λαμβάνεις πίσω. Μ’ άλλα λόγια σκοτούρες βράζουν μέσα σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσεις μερικούς/ες σήμερα μέσα στο σπίτι (είτε λέγονται συγγενείς, είτε σύντροφος). Δεν γουστάρεις προβληματισμό και ανούσια κουβεντούλα σήμερα ρε παιδί μου! Όταν η ενέργεια τσακίζει κόκκαλα, το σπίτι είναι φυλακή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν υπήρχε μετρητής έντασης στον εργασιακό σου χώρο, σήμερα θα χτυπούσε κόκκινο! Πάρε κεφάλια! Μη μασάς και μην υποχωρείς!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καθόλου δεν πρέπει να αποκλείεις αυτές τις μέρες έναν υπόγειο πόλεμο ανάμεσα σ’ εσένα και μερικούς/ες συναδέλφους ή τον/την προϊστάμενο/προϊστάμενη σου. Φαρμακερά βλέμματα, τεταμένη ευγένεια, ψυχρότητα. Κάτι ετοιμάζεις μου φαίνεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, αντί να ξεσπάς σε φίλους/ες ή τον/την σύντροφο σου, προτίμησε σήμερα τον/την προϊστάμενο/η σου ή κάποιον/α συνάδελφο. Τους τα έχεις μαζεμένα έτσι κι αλλιώς, όχι;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος/η: μόνο σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ανανεώνουν συνεχώς την αστείρευτη περιέργεια σου μπορείς να νιώσεις αληθινά ελεύθερος/η. Και ναι, εκεί είναι που μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός/η και να πολεμάς μέχρις εσχάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, δικαιούσαι στο τέλος της μέρας να αισθανθείς άδειος από δυνάμεις, με διάθεση να απλωθείς στον καναπέ σου και να βάλεις κινητό και σταθερό στο αθόρυβο. Όμως αν αφεθείς/χαλαρώσεις μέσα στην ημέρα, ετοιμάσου για συγκρούσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη πάμε ντουέτο: I just want to feel real love, feel the home that I live in. ʽCause I got too much life, running through my veins, going to waste. Ναι, το έχεις ανάγκη να συμβεί ρε γαμώτο επιτέλους! (Κι αν ανήκεις σʼ αυτούς/ες που τους συνέβη, ξέρεις που πρέπει να βρίσκεσαι απόψε…)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στη συνεχή μάχη που πολεμάς από μικρό παιδί, να ξεχωρίζεις τόσο από τους γύρω σου ώστε να μην συγκρίνεσαι, αλλά να μην ξεχωρίζεις τόσο που να φαντάζεις εκκεντρικός/η, υπάρχουν στιγμές (όπως τώρα), που μπορείς με κρυστάλλινη καθαρότητα να διακρίνεις ποια στοιχεία σου είναι χρήσιμα για τη συνέχεια, και ποια για πέταμα. Μην το σκέφτεσαι πολύ. Ό,τι περισσεύει βουρ στον κάδο!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα η επιμονή και η αντιδραστικότητα σου χτυπάνε κόκκινο! Και τι συμβαίνει όταν νιώθεις έτσι; Ναι, ελκύεις σαν μαγνήτης όλους/ες τους τσαντισμένους/ες συναδέλφους ή/και φίλους/ες σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όπως δεν πρέπει να ανέχεσαι να γίνεσαι σάκος του μποξ για την ένταση των γονιών σου ή του/της συντρόφους σου, έτσι κι εσύ με τη σειρά σου πρέπει να δείξεις ωριμότητα και να μην κάνεις το ίδιο. Και μην παραπονεθείς τώρα πως πάντα εσύ γίνεσαι θυσία και τα ακούς όλα, γιατί η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Κανείς δεν σʼ αναγκάζει να υπομένεις τέτοια πράγματα.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET