ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, ίσως αναγκαστείς σήμερα να συμπαρασταθείς ή να στηρίξεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου που βρίσκεται κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση. Να είσαι εκεί! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Για τις επόμενες μέρες καλείσαι νʼ αποκτήσεις Σπαρτιάτικο προγραμματισμό στην καθημερινότητα σου, να κόψεις τις διατροφικές κραιπάλες, να ισορροπήσεις ανάμεσα στην απόλαυση […]

Neopolis Team

26 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, ίσως αναγκαστείς σήμερα να συμπαρασταθείς ή να στηρίξεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου που βρίσκεται κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση. Να είσαι εκεί!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Για τις επόμενες μέρες καλείσαι νʼ αποκτήσεις Σπαρτιάτικο προγραμματισμό στην καθημερινότητα σου, να κόψεις τις διατροφικές κραιπάλες, να ισορροπήσεις ανάμεσα στην απόλαυση και την σωματική υγεία. Όσο για τη δουλειά, μάλλον θα νʼ ανακαλύψεις πως ποτέ δεν απολάμβανες τόσο την έξτρα πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αυτές τις μέρες γίνεσαι όλο και πιο συχνά ο/η πιο σκληρός/η κριτής του εαυτού σου καθώς προσπαθήσεις νʼ αποδείξεις πως και ερωτικά και επαγγελματικά αξίζεις για πολύ καλύτερες καταστάσεις. Αυτό συχνά σημαίνει πως πρέπει αποκλείεσαι από τον κόσμο, αλλά κι αυτό είναι ένα φορτίο που είσαι έτοιμος/η να κουβαλήσεις, έτσι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η μέρα θα ήταν ονειρεμένη αν μπορούσες να βρίσκεσαι στο προσωπικό σου χώρο, να χαλαρώνεις με μια κούπα από το αγαπημένο σου ρόφημα και (γιατί όχι;) να είχες δίπλα σου κι έναν φίλο/μια φίλη που σε καταλαβαίνει. Αλλά πώς να εξαφανίσεις τη ρουτίνα;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όταν οι σκέψεις περιφέρονται ανεξέλεγκτες σαν τρενάκια του λούνα παρκ και σου προξενούν πονοκέφαλο, τότε είναι που ψάχνεις απεγνωσμένα μια σταθερά έξω από εσένα, κάτι για να επικεντρωθείς σʼ αυτό και να πάψεις να σκέφτεσαι. Ναι η δουλειά είναι μια λύση. Μια μίνι απόδραση μακριά από την πόλη επίσης. Το σεξ η καλύτερη. Διαλέγεις και παίρνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Φαίνεται πως δεν αντέχεις να χαλαρώνεις. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως έχεις αναγάγει σε στοίχημα ζωής τη πλήρη οικονομική ανεξαρτησία σου (είτε αφορά την απεξάρτηση από σύζυγο ή γονείς, είτε από δάνεια/χρωστούμενα/πιστώσεις) απομυθοποιώντας πλήρως έννοιες όπως: διακοπές, διασκέδαση, ξεκούραση… Μέρες σαν τη σημερινή αυτά τα τελευταία χρειάζεσαι και όχι ακόμη ένα μεγαλεπήβολο οικονομικό σχέδιο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μέρες σαν τη σημερινή, που η ενέργεια του Κρόνου αγγίζει το maximum πρέπει να θυμάσαι το χρυσό Κρόνιο κανόνα: μην αρπάζεσαι/επιμένεις/προσπαθείς σε σχέσεις και καταστάσεις που είναι αδιέξοδες, όσο αγάπη/κόπο/συναίσθημα/πάθος κι αν έχεις επενδύσει σʼ αυτές. Ό,τι δεν σε πάει παρακάτω κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα μπορείς με μεγάλη ευχέρεια (μάλλον μαεστρία είναι η πιο κατάλληλη λέξη…) να συζητήσεις για εκκρεμότητες που παραμένουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Είτε πρόκειται για αβεβαιότητα για το μέλλον της θέσης σου, είτε για μια άδεια που θες να ζητήσεις, είτε για μια πιο σοβαρή συζήτηση για τις μελλοντικές σου αρμοδιότητες, σήμερα το έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, επιθυμώ αγωγή κοσμιοτάτη αν τύχει και συναντήσεις κάποια πρώην ερωτική σου περιπέτεια. Όχι, δεν εννοώ πάλι να το παίζει κουλ, αδιάφορος/η και «δεν έγινε και τίποτα ρε αδερφέ, πάλι φιλαράκια!». Εννοώ, έτσι για αλλαγή, να δείξεις γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του/της άλλου/ης…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Εντάξει κάποιος εκεί ψηλά σου κάνει πλάκα και γελάει εις βάρος σου. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η επαγγελματική πίεση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτής της χρονιάς. Σφίξε τα δόντια και συνέχισε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι από αυτές τις μέρες που αν ανοίξεις το λεξικό στον όρο «τάσεις φυγής» είσαι βέβαιος/η πως θα βρεις μια φωτογραφία σου δίπλα από το λήμμα εξήγησης του όρου. Αν δεις ότι δεν σε αντέχεις, πάρε το αυτοκίνητο (μηχανή, τρένο, ΚΤΕΛ…) και εξαφανίσου για λίγες ώρες σε άγνωστη κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Δεν υπάρχει εύκολη γιατρειά για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ακόμη χειρότερη όμως είναι η προσπάθεια να καλύψεις τις με πλασέμπο όπως οικονομική εξασφάλιση, καριέρα ή μια οικογένεια με κάποιον/α που προσφέρει επιταγές αντί για χάδια… Να κάτι τέτοια περιστρέφονται στο μυαλό σου και νιώθεις σαν μετανάστης από τη χώρα της καρδιάς στη χώρα της σκληρότητας.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET