ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Το […]

Neopolis Team

25 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το μυαλό σου μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του πατάει γκάζι όμως έχει μπλοκάρει το χειρόφρενο και τα λάστιχα απλά σπινιάρουν κι έχουν αρχίσει να καίγονται. Η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί αν δεν αποφασίσεις να θέσεις μερικές προτεραιότητες και πρώτα απʼ όλα στη δουλειά! Φτιάξε πρόγραμμα άμεσα γιατί έχεις και μια κοινωνική ζωή να κοιτάξεις στη συνέχεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

«Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό». Όχι δεν γίναμε κατηχητικό. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί την μηνιαία αντίθεση της με τον Πλούτωνα, το συναισθηματικό έρεβος που κρύβεις κάτω από την σοβαρή κοινωνική μάσκα σου σε αγκαλιάζει. Με τον Πλούτωνα απέναντι σου συχνά πυκνά πλέον θα απελπίζεσαι ώσπου να πάψεις να φοβάσαι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν παρομοίαζε κανείς το σεξ με χορό τότε για εσένα θα ήταν ένας παθιασμένος χορός με τεχνική και ταυτότητα– ένα έργο τέχνης σαν το μπαλέτο ή το φλαμένκο. Πως θα αντιδράσεις λοιπόν τώρα που ελκύεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το σεξ σαν σκληρό ροκ; Μπορείς να μοιραστείς ελεύθερα τις εμπειρίες σου μαζί μας (από καθαρά αστρολογικό ενδιαφέρον)…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά με τα οποία σταθερά πορεύεσαι στη ζωή σου (εκτός ίσως από ελάχιστες εξαιρέσεις) αυτό είναι η εργατικότητα και η συνέπεια. Μη γελιέσαι, πίσω απʼ τα χαρίσματα σου αυτά κρύβεται ο φόβος του να ρισκάρεις κόντρα στα δεδομένα – ένας φόβος που πλέον έχει αρχίσει να αποτινάσσεται. Ναι, είσαι έτοιμος/η για τεράστια ρίσκα αυτές τις μέρες. Πρόσεχε γιατί είσαι καινούργιος/α στο άθλημα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σʼ αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη νʼ αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με την οικογένεια σου (ή την οικογένεια του/της συντρόφου σου) με αφορμή τις απόψεις και τα πιστεύω σου για το πώς θες να ζεις τη ζωή σου. Ναι είναι η γνωστή σου διαφωνία με τα κοινωνικά πρέπει που πάνε να σου επιβάλλουν, μόνο που αυτή τη φορά η ένταση θα είναι μεγαλύτερη. Και ένας/μια Σκορπιός που αισθάνεται πως βρίσκεται σε πόλεμο είναι ικανός/η για όλα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις επόμενες μέρες θα δοκιμαστεί εκ νέου η στάση σου απέναντι στο χρήμα και την οικονομική εξασφάλιση. Αν έχεις πάρει το μονοπάτι της ενδοσκόπησης, θα νιώσεις ανακούφιση που έχεις αποκτήσει ένα αίσθημα αυτοεκτίμησης που καμία κρίση δεν μπορεί να αγγίξει. Αν όμως βρίσκεσαι ακόμη στο δρόμο του υλικού κέρδους, ετοιμάσου για επίπονες θυσίες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν μπορούσαμε με μαθηματικές ισότητες να περιγράψουμε την αίσθηση της προσωπικής σου ζωής, θα καταλήγαμε σε σχέσεις αλλοπρόσαλλες. 1+1=1 (ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν μπορείς τελευταία να γλιτώσεις από την υπαρξιακή σου μοναξιά) 0-0=2 (μόνο αν καταλάβεις πως πριν να οικοδομήσεις μια σχέση είσαι ένα τίποτα εσύ, κι ένα τίποτα ο/η Άλλος/η, θα καταφέρεις να γεννήσεις έρωτα στην καρδιά σου).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η ανάγκη να οργανώσεις εκ νέου το πρόγραμμα και την καθημερινότητα σου μοιάζει επιτακτική αυτές τις μέρες. Μην αργείς λοιπόν! Πιάσε την ατζέντα σου και αναδιέταξε τις υποχρεώσεις σου. Το χάος χτυπά την πόρτα και εσύ ψήνεις αμέριμνος/η κουλουράκια στην κουζίνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να αναγκάζεσαι να ασχολείσαι με τους ίδιους ανθρώπους (φίλους, συνεργάτες, πρώην συντρόφους), που εδώ και χρόνια έχουν τα ίδια προβλήματα, που προσπαθούν να τα λύσουν με τον ίδιο ανεπιτυχή τρόπο. Μήπως το μάθημα που έχεις να πάρεις από αυτούς/ες είναι η συστηματική αποτυχία τους; Κι αν το βλέπεις, γιατί θες κι άλλο;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET