ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 24/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μην δυσανασχετείς αν έχεις ακόμη τόση δουλειά και εκκρεμούν υποχρεώσεις που θα γέμιζαν 100φυλλο τετράδιο. Έχεις τόσο δυνατή εκκίνηση σήμερα που μέχρι να φτάσει τʼ απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα περισσότερα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Όσο μπλεγμένα και αν μοιάζουν τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, το μόνο που χρειάζεται […]

Neopolis Team

24 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μην δυσανασχετείς αν έχεις ακόμη τόση δουλειά και εκκρεμούν υποχρεώσεις που θα γέμιζαν 100φυλλο τετράδιο. Έχεις τόσο δυνατή εκκίνηση σήμερα που μέχρι να φτάσει τʼ απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όσο μπλεγμένα και αν μοιάζουν τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις σήμερα είναι να παραμείνεις αμετακίνητος/η σε αυτά που έχεις πει/εκφράσει/προτείνει. Δεν ήρθες σε αυτή τη ζωή για να αλλάζεις φορά όποτε φυσάει το μπαϊράκι των άλλων…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Λες και το σώμα σου έχει μπει στον αυτόματο πιλότο σήμερα και κάνει όλα τα γνωστά και τετριμμένα χωρίς την δική σου επέμβαση. Άρα το μεγάλο ερώτημα είναι: εσύ και το μυαλό σου, που βρίσκεστε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Με τα επικοινωνιακά σου ατού στα ύψη και μια βαθιά εσωτερική ανάγκη να μην στέκεσαι στις αμφιβολίες σου άλλο πια, αλλά να βρεις ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα με συνεργάτες ή/και φίλους, μίλα – τσακώσου – εκφράσου άφοβα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έλα παραδέξου το. Αν δεν είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στον εργασιακό χώρο, τότε είναι πολύ πιθανό να τεμπελιάζεις. Αν όμως ξαφνικά νιώσεις να σε παρακολουθούν τα μάτια όλων των συναδέλφων σου (εξαιτίας μιας παρατήρησης από τον/την προϊστάμενο σου λόγου χάρη) τότε γίνεσαι σκυλί του πολέμου (εντάξει, εντάξει και με την περηφάνια αιλουροειδούς!). Με απλά λόγια θέλω να σου πω πως σήμερα η μετάβαση από την ένταση στο μπράβο προκύπτει με απόλυτη φυσικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχεις ανάγκη από αέρα, ανανέωση, περιπέτεια. Αυτό σημαίνει πως σήμερα μπορείς: να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για το άμεσο μέλλον (όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά), να βγεις σε μαγαζιά με έθνικ αποχρώσεις και ακούσματα, να φλερτάρεις με την αθωότητα ενός εφήβου και τις προθέσεις ενός δολοφόνου. Δεκτοί και όλοι οι συνδυασμοί των παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ιδανικά η μέρα θα έπρεπε να ξεκινήσει με σεξ, μετά τη δουλειά να ακολουθήσει σεξ και η βραδιά να κλείσει με σεξ. Αν δεν υπάρχει υποψήφιος/α συνοδοιπόρος για ταξίδια πάθους στα αμαρτωλά σεντόνια σου έχασες! Ίσως προλαβαίνεις βέβαια να καλύψει τα χαμένα επεισόδια μέχρι το βράδυ. Οπότε που καταλήγουμε; Δεν μένουμε μέσα σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν και το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βρισκόμαστε στο μέσο της χρονιάς ώστε να εκμεταλλευθείς την άνοδο των στροφών του εγκεφαλικού σου κινητήρα και να ξεκαθαρίσεις όλες τις ασάφειες με τους/τις άμεσους/ες συνεργάτες σου, μπορείς εντούτοις να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος για να το πράξεις στην πρώτη ευκαιρία. Μην χαζολογάς και σχεδίασε τα επόμενα βήματά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα μην μπλέξεις σε καυγάδες με συναδέλφους. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν/καμιά τις σκέψεις σου. Μην χασομεράς στο ασανσέρ ή στο δρόμο φλερτάροντας άσκοπα. Μην καταφύγεις σε φαστφούντ αν πεινάς. Μην πιείς περισσότερο αλκοόλ από όσο αντέχεις. Με άλλα λόγια, μην παρεκτρέπεσαι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Υπάρχουν μερικές μαγικές στιγμές. Είναι μόνο στιγμές, δευτερόλεπτα μέσα στο χρόνο που αισθάνεσαι πως η ζωή σου βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και εσύ εκπληρώνεις τις δυνατότητες σου στο έπακρο. Σήμερα, με αφορμή ένα κομπλιμέντο στη δουλειά ή το χάδι του/της συντρόφου σου, μπορεί να νιώσεις έτσι. (Ο αστρολόγος σου ζηλεύει)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ποιος να το ʽλεγε πως θα ερχόταν μέρα που θα αποζητούσες με λαχτάρα να έχεις όλο και περισσότερη δουλειά γιατί η προσωπική/οικογενειακή σου ζωή θα ήταν απαιτητική σε σημείο θλίψης. Ε σήμερα κάπως έτσι σου φαίνεται πως είναι τα πράγματα. Υπομονή, ίσως μέχρι αύριο να έχεις αλλάξει γνώμη…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα ζητήματα της ζωής σου είσαι αρκετά λογικός/η και απόλυτα προσγειωμένος/η. Σε όλα εκτός από τις προσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα επανέρχεται το γνωστό δίλλημα: το μυαλό σου σού λέει πως πρέπει να δώσεις ακόμη μια ευκαιρία για μια σημαντική (ερωτική ή φιλική) σχέση, όμως η καρδιά σου λέει ένα στοιχειωμένο: «Προχώρα! Προχώρα!»

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET