ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 24/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;» ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μια γκάμα θεμάτων πιθανόν να σε […]

Neopolis Team

24 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;»

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια γκάμα θεμάτων πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα. Ίσως έχεις πεσμένη ενέργεια ή κοιτώντας τον πρόσωπο σου στο καθρέφτη το πρωί να αισθανθείς πως σε έχεις παραμελήσει. Ή ίσως μερικά λάθη ή η απουσία κάποιων συναδέλφων από την δουλειά να σε φορτώσει με έξτρα ευθύνες. Συμπέρασμα: κάτι πρέπει να κάνεις με τον προγραμματισμό της καθημερινότητας σου για να τα προλαβαίνεις όλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σωματική εξάντληση είναι κάτι που δεν τρομάζει έναν/μια Δίδυμο. Όμως η πνευματική/ψυχολογική εξάντληση είναι μια κατάσταση που θαρρείς και σου προσθέτει 20 χρόνια πάνω στην πλάτη σου μέσα σε λίγες ώρες. Ακόμη κι εσύ κουράζεσαι μέρες σαν τη σημερινή από τους ανθρώπους γύρω σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που αποφασίζει να σοβαρευτεί μπορεί να γίνει τόσο κυνικός/η που μοιάζει επικίνδυνα με τοίχο πάγου. Και αλλοίμονο σου αν συγκρουστείς μαζί του/της γιατί δεν θα ξέρεις από που να μαζέψεις τα κομμάτια σου μετά. Συμπέρασμα: σήμερα λοιπόν καλά θα κάνουν να σ’ αποφεύγουν γιατί δεν αστειεύεσαι. You shoot to kill…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το δρομολόγιο ουρανός – τάρταρα έχει γίνει τελευταία γνώριμο μοτίβο για πολλούς/ες Λέοντες. Και τι το παρακινεί; Συνειδητοποιείς πως όσο πιο ασφαλής θέλεις να νιώθεις, τόσο πιο πολύ απομονώνεσαι από τον κόσμο. Κι όσο πιο κοντά σε ένα άνθρωπο, τόσο πιο επικίνδυνο να χάσεις την αυτοκυριαρχία σου ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ακόμη μια μέρα που οποιαδήποτε κουβέντα για χρήματα/δώρα/έξοδα μοιάζει σαν μαχαιριά στην καρδιά σου. Ακόμη μια μέρα που πιθανόν να κατηγορήσεις τον εαυτό σου για όλες τις δαπάνες των τελευταίων μηνών, για όλα τα λάθη και τα χρέη. Τι λες για αλλαγή να γίνει και η μέρα που θα πεις επιτέλους: “Ότι έγινε, έγινε! Αν δεν μπορώ εγώ να βγάλω άκρη τότε κανείς άλλος δεν μπορεί!”;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Συναισθηματικά μπλοκαρισμένος/η σε φαύλους κύκλους. Μια μετανιώνεις για τις αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή, μια καμαρώνεις για τις αντοχές σου. Και μέσα σʼ όλα αυτά πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στη ρουτίνα σου. Και μετά από όλα αυτά άντε να μην νιώθεις πως το κεφάλι σου τηγανίζεται από υπερφόρτωση σκέψεων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν ο Σαίξπηρ έγραφε πως το μόνο που μπορεί να σκοτώσει την αγάπη είναι η υπερβολική αγάπη, μάλλον είχε κάποιον/α Σκορπιό στο μυαλό του. Συνέχισε να προστατεύεις τα προσωπικά σου όρια ακόμη κι αν ο/η άλλος/η εκλαμβάνει αυτή τη στάση σου σαν απόσταση. Κάποια στιγμή θα σε καταλάβει…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για αρκετούς/ες Τοξότες οι μέρες που ακολουθούν περιλαμβάνουν φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα, υπερωρίες ή έντονη αναζήτηση για δουλειά. Επίσης όμως βρίθουν και από ευκαιρίες για συζήτηση/αναζήτηση συμβουλών από ανθρώπους που οι ίδιοι/ες θεωρούν αρκετά ώριμους γι’ αυτή τη δουλειά. Αν μη τι άλλο, θα βγάλεις από μέσα σου τους προβληματισμούς σου κι αυτό αρκεί για να έχεις ένα πιο ήρεμο ύπνο το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα επιτρέπεται: να υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και την επικοινωνία σου, να προτιμήσεις την παρέα σου από ακόμη μια έξοδο με τον/την σύντροφο σου ή τις υπερωρίες στο γραφείο, να χαμογελάς ακόμη κι αν δεν έχεις λόγο (μόνο και μόνο που θα τσαντίσεις μερικούς/ες με αυτή τη συμπεριφορά). Σήμερα απαγορεύεται: Η γκρίνια, η μιζέρια, να στέκεσαι σε ένα ακουστικό παραπάνω από 20 λεπτά και να ακούς τα ίδια παράπονα που έχεις ξανασυζητήσει εκατοντάδες φορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη σημερινή μέρα για αρκετούς/ες Υδροχόους. Υπάρχουν αυτοί/ες που θα νιώσουν πως για πρώτη φορά μετά από καιρό βρίσκονται σ’ ένα μονοπάτι (επαγγελματικά κυρίως, αλλά και στην προσωπική ζωή για κάποιους/ες) που ο προορισμός του τους/τις ιντριγκάρει αρκετά για να συνεχίσουν απερίσπαστα να το περπατούν. Υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα είναι στο εντελώς αντίθετο φάσμα: “Που είναι το μονοπάτι ρε παιδιά; Εγώ το μόνο που βλέπω είναι κάτι κόκκινα μάτια να μην κοιτάζουν απειλητικά μέσα στο σκοτάδι!”. Μια λύση έχω για όσους/ες ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία: Κλείστε τα μάτια και αρχίστε να τρέχετε μακριά από εκεί που στέκεστε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν ρωτήσεις 10 Ιχθύες τι θέλουν για να είναι ευτυχισμένοι/ες, οι 9 θα σου απαντήσουν έρωτα/αγάπη/συντροφικότητα. Όμως είναι ο ένας που θα απαντήσει “Να μην νιώθω ανασφαλής” που λέει την αλήθεια. Γιατί ναι, μια αγκαλιά μπορεί για λίγο καιρό να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, αλλά καμία ασφάλεια δεν συγκρίνεται μ’ αυτή που κατακτάς μόνος/η σου δουλεύοντας και κερδίζοντας αρκετά για να πατάς στα πόδια σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET