ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 24/06/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;» ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Από τη μια αισθάνεσαι έτοιμος/η να […]

Neopolis Team

24 Ιουνίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;»

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Από τη μια αισθάνεσαι έτοιμος/η να βγεις εκεί έξω σε αναζήτηση επίδοξων θυμάτων προκειμένου να δώσεις κανάλια έκφρασης (βλέπεις πόσο σεμνός είμαι στις εκφράσεις μου) στην αχαλίνωτη ενέργεια σου. Από την άλλη αν είναι να το κάνεις από αντίδραση για κάποιον/α που δεν βρίσκεται δίπλα σου, τι αξία έχει;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Με το βλέμμα πάντα στραμμένο προς τα έξω (η διάθεση για κοινωνικότητα μεγεθύνεται) αλλά με την προσοχή στραμμένη βαθιά μέσα σου, μπαίνεις πλέον σοβαρά στη διαδικασία νʼ αλλάξεις προς το καλύτερο τη ζωή σου. Αυτές τις μέρες οι σκέψεις σου αποκτούν την ορμή τσουνάμι: αλλαγή σπιτιού, αποταμίευση, το επόμενο βήμα στον εργασιακό σου χώρο ή σε μια σχέση που κρατά καιρό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα, αυτό το φανατισμό που με τόση ευκολία ανασύρεις αυτές τις μέρες από τη δεξαμενή των συναισθημάτων σου, μάλλον θα τον συναντήσεις εκεί έξω, στο πρόσωπο μερικών (φίλοι, συνάδελφοι, γονείς) που προσπαθούν να σε δασκαλέψουν λες και είσαι μαθητούδι. Ξέρεις τι οφείλεις να τους απαντήσεις: Get a real life guys/girls!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το δρομολόγιο ουρανός – τάρταρα έχει γίνει τελευταία γνώριμο μοτίβο για πολλούς/ες Λέοντες. Και τι το παρακινεί; Συνειδητοποιείς πως όσο πιο ασφαλής θέλεις να νιώθεις, τόσο πιο πολύ απομονώνεσαι από τον κόσμο. Κι όσο πιο κοντά σε ένα άνθρωπο, τόσο πιο επικίνδυνο να χάσεις την αυτοκυριαρχία σου ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί να διανύουμε μέρες πίεσης και ανασφάλειας, όμως εσύ τώρα έχεις όσο ποτέ ανάγκη να καλομάθεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις και να αντλήσεις σωματική ικανοποίηση. Σαδιστικό που είναι καμιά φορά το σύμπαν, ε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
ΟΚ, το έχουμε καταλάβει πως οι ορμόνες σου έχουν χτυπήσει κόκκινο. Όμως μέχρι να σε ενθουσιάσει αληθινά κάποιος/α ή, ώσπου να πάψεις να έχεις υψηλές προσδοκίες από το πρώτο λεπτό που γνωρίζεις κάποιον/α, μην ανακοινώνεις (παραπονιέσαι) σε όλους πως ζεις ακόμη ένα συναισθηματικό κραχ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτές τις μέρες, με όλο και πιο ανησυχητική συχνότητα καταλαβαίνεις/μαθαίνεις/ακούς για το πόσο ανειλικρινείς είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό αντί να σε κάνει κι άλλο καχύποπτο/η, σε εκνευρίζει αφόρητα! Πρόσεξε που και πως ξεσπάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το facebook ανοιχτό όλη τη μέρα, τρεις ταυτόχρονες συζητήσεις στο MSN και πολλές προτάσεις για βραδινή έξοδο. Δεν είναι περίεργο, σήμερα που είσαι πιο δημοφιλής και από τηλεοπτική περσόνα, νιώθεις πιο μοναχικός/ή από ποτέ; Α ρε Τοξότη, είσαι τόσο γοητευτικά παράξενο πλάσμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Επανάληψη του γνώριμου ζητήματος που ανακύπτει σε κάθε εργασιακό χώρο που έχεις βρεθεί: ξέρεις καλύτερα πώς να κάνεις μια δουλειά σε σχέση με τον/την προϊστάμενο σου ή κάποιο/α συνάδελφο και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να τον/την ενημερώσεις τι κάνεις. Παραδέξου το, άσχετα από το αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, έχουν κάθε λόγο να τσαντίζονται που τους/τις αφήνεις στα σκοτάδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτές τις μέρες μπορείς να συζητήσεις/κλείσεις/προγραμματίσεις τις επόμενες οικονομικές σου συνεργασίες ή να διαπραγματευτείς το θέμα του μισθού σου από την αρχή. Ναι, ίσως προκύψουν και μερικά ακόμη έξοδα που έχουν να κάνουν με κάτι που έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη και λέγεται «ποιότητα ζωής». Όχι, δεν πρέπει να παρασυρθείς και να ξοδέψεις αλόγιστα. Έχεις ακόμη πολλές μάχες στον οικονομικό στίβο για να χαλαρώνεις!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αρκετά πια με τις απαιτήσεις των άλλων! Δίκαιες ή άδικες, σωστές ή λανθασμένες, σήμερα δεν γίνεται να ασχολείσαι μ’ αυτές. Θες αέρα! Θες χρόνο με τον εαυτό σου! Ρίξε 3-4 λεκτικά χαστούκια και διεκδίκησε το χώρο σου! (Εντάξει, ήμουν αρκετά δραματικός; Για να σε δω τι θα κάνεις…)

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET