ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 24/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ζώδια Κριέ, το αίνιγμα που προσπαθείς να λύσεις τόσο καιρό είναι πως θα χωρέσεις τα Extra Large όνειρα σου σε μια Extra Small πραγματικότητα. Συμβουλή: Η αφοσιωμένη εργασία θα αυξήσει τις δυνατότητες εκπλήρωσης των ονείρων σου ενώ η δίαιτα στα όνειρα απλά θα γιγαντώσει το άγχος σου… Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – […]

Neopolis Team

24 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ζώδια

Κριέ, το αίνιγμα που προσπαθείς να λύσεις τόσο καιρό είναι πως θα χωρέσεις τα Extra Large όνειρα σου σε μια Extra Small πραγματικότητα. Συμβουλή: Η αφοσιωμένη εργασία θα αυξήσει τις δυνατότητες εκπλήρωσης των ονείρων σου ενώ η δίαιτα στα όνειρα απλά θα γιγαντώσει το άγχος σου… Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ζώδια

Είναι γνωστό Ταυρίσιο ελάττωμα να μην πιστεύεις στην γοητεία σου και το μαγνητισμό σου  – μην ξεχνάς πως εσύ εμπιστεύεσαι ότι φαίνεται, αγγίζεται, λέγεται ενώ ο θαυμασμός, ειδικά από το άλλο φύλο, είναι συχνά σιωπηλός και μυστικοπαθής. Μην γκρινιάζεις λοιπόν και παίξε το παιχνίδι των σκιών της γοητείας αυτή την εβδομάδα. Το ‘χεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Ζώδια

Ένας/Μια Δίδυμος που αποφασίζει να μπει στο παιχνίδι του φλερτ χωρίς κανόνες είναι μια βόμβα μεγατόνων μεταμφιεσμένη σε έναν/μια ελκυστικό/η ενήλικα. Αλήθεια τώρα, ακόμη και αν σου πει ο αστρολόγος σου «Πρόσεχε απόψε μην παραβείς τους κανόνες» θα τον ακούσεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, ναι, τα γνωστά σήμερα… Η κοινωνικότητα και οι παρέες δεν σου λένε και πολλά αν δεν περιλαμβάνουν μια υποψία τουλάχιστον ερωτικού ενδιαφέροντος. Ή μήπως τελικά βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις κάποιον/α;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έλα παραδέξου το. Αν δεν είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στον εργασιακό χώρο, τότε είναι πολύ πιθανό να τεμπελιάζεις. Αν όμως ξαφνικά νιώσεις να σε παρακολουθούν τα μάτια όλων των συναδέλφων σου (εξαιτίας μιας παρατήρησης από τον/την προϊστάμενο σου λόγου χάρη) τότε γίνεσαι σκυλί του πολέμου (εντάξει, εντάξει και με την περηφάνια αιλουροειδούς!). Με απλά λόγια θέλω να σου πω πως σήμερα η μετάβαση από την ένταση στο μπράβο προκύπτει με απόλυτη φυσικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένα πράγμα που πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις αυτές τις μέρες είναι η ανταπόκριση αυτών που θες/σκέφτεσαι/χρειάζεσαι με αυτά που βγαίνουν από το στοματάκι σου. Μετάφραση: Ξεκίνα να λες αυτό που νιώθεις χωρίς να κολλάς!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Και το δάκρυ και το χαμόγελο έχουν στην ζωή μας την ίδια δύναμη, λυτρώνουν εξίσου, δείχνουν πως η καρδιά μας ακόμη σκιρτάει. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να γελάει αν δεν θες, ούτε να του περικόπτεις τα δάκρυα αν θες να ξεσπάσεις. Για τις επόμενες μέρες μείνε ειλικρινής με εσένα και γράψε τα πρέπει των γύρω σου… καταλαβαίνεις που!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν και το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βρισκόμαστε στο μέσο της χρονιάς ώστε να εκμεταλλευθείς την άνοδο των στροφών του εγκεφαλικού σου κινητήρα και να ξεκαθαρίσεις όλες τις ασάφειες με τους/τις άμεσους/ες συνεργάτες σου, μπορείς εντούτοις να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος για να το πράξεις στην πρώτη ευκαιρία. Μην χαζολογάς και σχεδίασε τα επόμενα βήματά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που ξυπνάς και λες: «Πάλι καλά που υπάρχει και η δουλειά και το μυαλό μου δεν τριγυρίζει σε ανθρώπους που δεν άξιζαν τον κόπο!». Τώρα αν τυχαίνει να μην εργάζεσαι σήμερα, τι να σου πω; Κάνε τα οικιακά στη χειρότερη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Επειδή τελευταία έχω την αίσθηση πως προσπαθείς να πλάσεις τον εαυτό σου σαν ζυμάρι για να παραμένει λειτουργική η σχέση σου (αν είσαι σε μια) ή για να προσελκύσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, σε ρωτάω ευθέως: Έχεις χάσει το μυαλό σου; Αν υπάρχει μια πιθανότητα να είσαι ευτυχισμένος/η με τον έρωτα είναι να μην αναγκάζεσαι να παίρνεις ότι σχήμα και μορφή διατάζει ο/η άλλος/η. Σύμφωνοι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις ανάγκη από απόλυτη ηρεμία, ιδιωτικότητα, χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Και δεν σε νοιάζει πόσο κοντινός σου είναι ο/η άλλος/η που έχεις απέναντι σου (σύντροφος, γονιός, συγγενής, φίλος, παιδί, εγγόνι…), αν προσπαθήσει να σε πιέσει ή να παραβιάσει αυτή σου την ανάγκη, αλλοίμονο του/της!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όσο κι αν σκέφτεσαι μόνος/η σου πιθανές λύσεις για τα κολλήματα/μπερδέματα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν πρόκειται να βρεις μια λύση που να σε ικανοποιεί. Γιατί; Μα πότε εμπιστεύθηκες 100% την κρίση σου για να το κάνεις τώρα; Αντίθετα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις κινητά, να κατεβάσεις σταθερά, να βγάλεις το PC από την πρίζα και να βγεις με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη και να ακούσεις τι θα σε συμβουλέψει.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET