ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 24/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν κάτι να πουν ή να συνεισφέρουν – το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν και να το παίζουν έξυπνοι. Ε σ’ αυτούς/ες είναι που σήμερα δείχνεις μηδενική ανοχή. Κι είναι και μπόλικοι/ες πανάθεμα τους/τις! ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια […]

Neopolis Team

24 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν κάτι να πουν ή να συνεισφέρουν – το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν και να το παίζουν έξυπνοι. Ε σ’ αυτούς/ες είναι που σήμερα δείχνεις μηδενική ανοχή. Κι είναι και μπόλικοι/ες πανάθεμα τους/τις! ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Αχ Ταύρε μου, πως φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται θαύμα και απίθανο να μπορείς να στηριχτείς συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο; Ναι, είναι από αυτές τις μέρες που οι σχέσεις μοιάζουν σαν διάδρομοι στρωμένοι με ξυράφια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) – Ζώδια

Προφανώς και θα εμπλακείς σήμερα σε διαφωνίες ή συζητήσεις με πολλούς/ες εκεί έξω. Φυσικά και μερικές φορές ο εκνευρισμός σου θα ξεχειλίζει, αλλά διάολε, τουλάχιστον αισθάνεσαι ζωντανός/η κοινωνικά κι αυτό σε γεμίζει με τόση διάθεση στο τέλος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν ανήκεις στους/στις Καρκίνους που έχουν αποκτήσει μια νέα ερωτική εμμονή μπορεί να ευχαριστείς το σύμπαν που σου προσφέρει άφθονες εργατοώρες για να μην τρελαθείς από την αναμονή για ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο ή τη βραδινή σας συνάντηση. Αν ανήκεις σ’ αυτούς/ες που δεν έχουν κάποιο άμεσο ερωτικό ενδιαφέρον, πάλι να λες ευχαριστώ για τις απαιτήσεις της δουλειάς σου. Σκέψου να καθόσουν όλη μέρα σπίτι και να φιλοσοφείς περί του ανεκπλήρωτου έρωτα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις περισσότερες φορές μάχεσαι με τους γύρω σου γιατί δεν ξεχνάς το σημαντικότερο όπλο σου, το να εκφράζεις τις απόψεις σου με το θράσος ενός μικρού παιδιού (άντε ν’ αλλάξεις μυαλό σ’ ένα junior!). Από σήμερα θα γλιτώνεις πολλές εντάσεις αν εντάξεις στο λεξιλόγιο σου το “Δεν θέλω!”. Κι αν σε ρωτάνε γιατί, να απαντάς ευθαρσώς: “Γιατί έτσι αισθάνομαι!”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένας/Μια Παρθένος ξέρει ενστικτωδώς να αμύνεται και να υπομένει. Όμως όταν πάρεις έναν/μια μετρ της άμυνας και του προσδώσεις και επιθετικές αρετές έχεις την τέλεια μηχανή πολέμου. Η μέρα ξεκινά με τη διάθεση να επιβληθείς άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά στον εργασιακό σου χώρο για να μην σε πρήζουν μέσα στην εβδομάδα. Και θα το πετύχεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το να προσπαθήσει κάποιος/α να σε κοντράρει σήμερα στην επικοινωνία, την ταχύτητα σκέψης και τις ατάκες είναι σαν να προσπαθεί να επιβιώσει από μετωπική σύγκρουση με τριαξονικό. Καμία τύχη λέμε… Άντε Ζυγέ, πάρε τα πάνω σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν θα πάει καλά η μέρα σου Σκορπιέ αν δεν το πάρεις απόφαση στον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με εσένα και την χαλάρωση σου. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προειδοποιήθηκες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μια σου και μια μου – αυτό πρέπει να είναι το δόγμα σου τις επόμενες μέρες για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Υποχωρούσες εσύ για ένα διάστημα; Καιρός να κάνουν οι γύρω σου μερικές (έστω μικρές) υποχωρήσεις για να νιώσεις κι εσύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

«Πότε θα ζήσω; Πότε θα εκπληρώσω τα όνειρα μου; Γιατί τίποτα δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλω; Πως βρέθηκα να ζω σʼ αυτή τη ρουτίνα;»… Μέρες σαν τη σημερινή, αν ηχογραφούσαμε τις σκέψεις σου και προσπαθούσαμε να τις αναλύσουμε, θα γράφαμε τόμους βιβλίων…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάθε φορά, σε κάθε σχέδιο και κάθε όνειρο για το μέλλον, υπάρχει μια μικρή φωνούλα στο κεφάλι κάθε Υδροχόου που του λέει “Δεν μπορείς να κερδίσεις!”. Είναι αυτή η ίδια φωνή που θα γίνει το καύσιμο για να πετύχει, αλλά τις μέρες που υπερισχύει (σαν τη σημερινή) αισθάνεσαι λες και σ’ έχουν πετάξει σ’ ένα λευκό κελί. Και θες να αποδράσεις! Να δραπετεύσεις! Ή μπορείς να περιμένεις μέχρι ν’ ανοίξει η πόρτα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο πολεμάω και το καταστρέφω: η υπομονή. Τι επιλέγεις λοιπόν;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν είναι ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον ή ότι ξαφνικά σε ικανοποιούν οι επαγγελματικές σου συνθήκες, αλλά ένας/μια Ιχθύς που κάνει σχέδια και όνειρα για το μέλλον του απλά δεν αφήνει να τον αγγίξουν οι μικροπρέπειες και τα κόμπλεξ των γύρω του/της. Εύγε!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET