ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 24/01/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν […]

Neopolis Team

24 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν ψάχνοντας για καβγά αλλά μα τω Θεώ, όταν σε πιάνει το πείσμα και η ξεροκεφαλιά σου δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τι έγινε; Ξύπνησες στραβά;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, αν πιάσεις τον εαυτό σου να διψά σήμερα για χαζολόγημα, κουβέντα και χαμόγελα είσαι σε καλό δρόμο. Όμως πρόσεξε μην ξεκινήσεις από το χώρο εργασίας σου γιατί δεν σε πληρώνουν για να μιλάς αλλά για να δουλεύεις και θα την φας την παρατήρηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
«Αν θέλεις να τα έχεις όλα, πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα». Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τι σημαίνει αυτή η φράση, ώσπου μια φίλη Λέων, όχι πολλές μέρες πριν, μου άνοιξε τα μάτια. Κάθε στιγμή η ευτυχία είναι δίπλα μας και το μόνο που ζητάει είναι να εγκαταλείψουμε το πλαίσιο των προηγούμενων εμπειριών μας, ώστε να ζήσουμε από την αρχή τα πάντα. Λέοντα, όταν κάνεις τη μνήμη απαίτηση, χάνεις την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μα να θες να σηκώσεις το ακουστικό και να στείλεις με συνοπτικές διαδικασίες στον αγύριστο μερικούς/μερικές δήθεν φίλους/φίλες ή εκείνον/η που παίζει με την καρδιά σου σαν να είναι κομπολόι και να κρατιέσαι είναι τουλάχιστον ψυχοβγαλτικό. Δεν θα σου τη σβουρίσει όπου να ʽναι; Θα σου τη σβουρίσει και θα γίνει χαμός λέμε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, είναι γνωστό πως νιώθεις σαν τρέχεις σε μαραθώνιο με ρυθμούς σπρίντερ και το μόνο που θες σήμερα είναι να χαλαρώσεις με καλή παρέα, χωρίς σκοτούρες και αν σου φέρει κι ένας άνθρωπος τον καφέ στο κρεβάτι μπορεί να κλάψεις από τη συγκίνηση. Με όλες μου τις ευχές…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, ξέρεις πως η τεχνική μάχης που δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα είναι η ξαφνική επίθεση όταν το θύμα πιστεύει πως ο κίνδυνος έχει παρέλθει. Ακόμη λοιπόν και αν βρίσκεσαι έξω και διασκεδάζεις σήμερα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου καταστρώνεις σχέδια για το πώς θα νικήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν’ ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση οπότε φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από περιττές διαφωνίες και διαπληκτισμούς με τον/την σύντροφο σου… Ναι, πάλι με αυτόν/ή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Έλα τώρα! Σε έχω για περισσότερο ώριμο/η από το να ξεκινήσεις να φλερτάρεις από αντίδραση, έτσι για να αποδείξεις στον εαυτό σου πως έχεις ξεπεράσει το παρελθόν. Δεν είσαι για γκάφες που μόνο οι Λέοντες είναι ικανοί/ες, σύμφωνοι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, αντιστάσου στον πειρασμό να ανεβάσεις ακόμη ένα ποστ στο Stardome* με τίτλο «Εμείς πότε θα δούμε άσπρη μέρα» ή «Που είναι η αγάπη;». Είναι γνωστό πως η προσμονή για κάτι καλό μας οδηγεί συνήθως σε παράλυση. Όμως πίστεψε με, με το να περιμένεις ένα θαύμα μέρες σαν τη σημερινή, χάνεις τη ζωή.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET