ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/09/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Χωρίς περιττά λόγια και ευχολόγια, από σήμερα και για τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις μια διαδικασία καταγραφής όλων των ανοιχτών μετώπων σε συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Αν δεν τα οριοθετήσεις δεν θα τα λύσεις ποτέ. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πολύ θα ήθελες σήμερα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού […]

Neopolis Team

23 Σεπτεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Χωρίς περιττά λόγια και ευχολόγια, από σήμερα και για τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις μια διαδικασία καταγραφής όλων των ανοιχτών μετώπων σε συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Αν δεν τα οριοθετήσεις δεν θα τα λύσεις ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πολύ θα ήθελες σήμερα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού σου και να συγκεντρώνεσαι με ευκολία στις υποχρεώσεις σου. Όμως δεν λειτουργεί το σύστημα: συνέχεια παρεμβάλλονται νέες πληροφορίες, εμπόδια, εκνευρισμένοι συνάδελφο, φίλοι με ερωτική απογοήτευση, δυσαρεστημένοι πελάτες… Ουφ, να φύγει και να μην ξανάρθει αυτή η μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Φίλοι και συγγενείς μπορούν να μπουν στην ίδια ζυγαριά; Φυσικά και ναι! Αφού και με τους μεν και με τους δε έχεις αφήσει ανεξόφλητα γραμμάτια και ανείπωτες αλήθειες. Όλους τους κρίνεις πλέον εκ του αποτελέσματος και σε κάποιους/ες καθόλου δεν θα αρέσει αυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τις επόμενες μέρες είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά ποια είναι τα ερεθίσματα και τα κίνητρα που χρειάζεσαι να σου δώσει η εργασία σου για να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά. Μόλις τα καταγράψεις, απʼ ευθείας κλείσε και μια συνάντηση με τον/την προϊστάμενο/η σου. Τέρμα τα κορόιδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η μέρα σε πηγαίνει εργασιακά με γκάζια ισοδύναμα αγωνιστικού αυτοκινήτου. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά νʼ ακολουθείς αυτό το ρυθμό ώσπου στο τέλος της μέρας να σηκώσεις τα χέρια ψηλά απʼ την κούραση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Ειδικά από τη στιγμή που πάντα εσύ καλείσαι να παίξεις το ρόλο εκείνου/ης που κατανοεί τον/την άλλο/η, τον/την περιμένει, τον/την στηρίζει. Λογικό είναι, από το συνεχές «περίμενε» και «θα δούμε», να προτιμάς την εργασιοθεραπεία, καθώς εκεί πάντα βλέπεις αποτελέσματα. Όμως αναρωτήσου λίγο: γιατρεύεται η πνευμονία με Depon;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η δουλειά είναι ευχή ή κατάρα σήμερα; Μην βιαστείς να απαντήσεις γιατί οι υποχρεώσεις που στην αρχή της μέρας μοιάζουν με κάτεργο, ίσως αποδειχθούν σωτήριες για νʼ αντιμετωπίσεις την κυκλοθυμία σου στο τέλος της μέρας…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιες φορές η επικοινωνία με τον/τη σύντροφο σου ή/και τους φίλους μοιάζει με αγώνα ταχύτητας και άλλες, όπως σήμερα, μοιάζει με μαραθώνιο που τον διανύεις με κουτσό. Μην κακιώνεις και μην τσαντίζεσαι λοιπόν με την παραμικρή παρανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτή η δαιμονισμένη αίσθηση πως, για να υπάρχεις σε μια σχέση ή για να συνεχίσεις να είσαι σε μια, πρέπει να θυσιάσεις την προσωπική σου ελευθερία σε γραπώνει σαν υστερική παρόρμηση και παίζει παιχνίδια με το μυαλό σου! Είναι παράξενες αυτές οι μέρες και εσύ νιώθεις αδύναμος/η να δεις με καθαρό βλέμμα τους γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Δεν υπάρχει πιο τρομακτική αίσθηση για έναν/μια Αιγόκερω από το να νιώθει πως δεν έχει αρκετές γνώσεις ή ταλέντα για να ανταπεξέλθει στην αρένα της καριέρας. Είναι μεν αδύνατο να ξέρουμε τα πάντα για όλα τα ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν, όμως αυτό το λέμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν είμαστε Αιγόκεροι. Αν νιώθεις έτσι λοιπόν πάψε να μειώνεις τον εαυτό σου και στρώσου στην ενημέρωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μερικές φορές η επίλυση των συναισθηματικών εκκρεμοτήτων ξεκινά από την αντίθετη κατεύθυνση απʼ αυτή της καρδιάς – από το μυαλό. Ναι, με αυτό εννοώ πως μπορείς ελεύθερα να εκλογικεύσεις τα κίνητρα μερικών κοντινών σου ανθρώπων και να κρίνεις ψυχρά και αποστασιοποιημένα αν σου κάνουν. Πρόσεξε όμως, για την ώρα μόνο κρίνουμε, δεν παίρνουμε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το να προσπαθήσεις αυτές τις μέρες να βγάλεις άκρη με τις σκέψεις σου, τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τους γύρω σου και το αν τελικά καταλαβαίνουν τι θες να τους πεις, μοιάζει σαν να προσπαθήσεις να ψαρέψεις καρχαρία με αγκίστρι για μαρίδα. Άστο καλύτερα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET