ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/04/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε […]

Neopolis Team

23 Απριλίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε διαπληκτισμό με γονείς ή συγγενείς σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις, όχι άκρη δεν θα βγάλεις, θα σου την πουν κι από πάνω. Καλύτερα στην ησυχία σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν πιάσεις τον εαυτό σου να διψά σήμερα για χαζολόγημα, κουβέντα και χαμόγελα είσαι σε καλό δρόμο. Όμως πρόσεξε μην ξεκινήσεις από το χώρο εργασίας σου γιατί δεν σε πληρώνουν για να μιλάς αλλά για να δουλεύεις και θα την φας την παρατήρηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ένας/Μια ευέξαπτος/η και απόλυτα τσαντισμένος/η Λέοντας μπορεί να γίνει αφόρητα ενοχλητικός/η για τους γύρω του/της αλλά και τόσο αφόρητα sexy. Τώρα κατάρα δεν το λες, αλλά ούτε και ευλογία είναι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Ας πούμε πως ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και αισθάνεσαι το κρεβάτι σου πιο παγωμένο από ποτέ και τη ζωή σου να μοιάζει σαν να έχει πάρει όλες τις λάθος στροφές. Κι ας υποθέσουμε επίσης πως δεν βάζεις φρένο στη γλώσσα σου και με την παραμικρή τσιγκλιά (ακόμη και από οικείους σου) και ξεσπάς αδιακρίτως. Τώρα αυτό δεν είναι μια κάκιστη ιδέα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, αφού το ξέρεις καλύτερα από εμένα πόσο σε γεμίζει να είσαι ανάμεσα σε καλούς/ες φίλους/ες – ειδικά τώρα που οι ερωτικές περιπέτειες ισορροπούν επικίνδυνα ανάμεσα στο παραμύθι και την τραγωδία. Μην κλείνεσαι γαμώτο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι ευτυχές πως στη δουλειά σου έχουν αρχίσει να ανοίγουν νέοι δρόμοι (ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, συνεχίζεις με διάθεση να αναζητάς). Όμως το σημαντικό της ημέρας δεν είναι αυτό. Είναι η εσωτερική σου ηρεμία που κερδίζει έδαφος! Είναι πως επιτέλους αποδίδει καρπούς μέσα στις σχέσεις σου, η τακτική της επιθετικής γαλήνης που έχεις υιοθετήσει. Είναι πως χαμογελάς παρότι οι κυνόδοντες σου παραμένουν απειλητικοί για όποιον/α σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν’ ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολλές φορές σου έχω επαναλάβει πως δεν είσαι των παρορμητικών αποφάσεων, αλλά πάντα περιμένεις το κατάλληλο timing για να ξεσπάσεις. Σήμερα είναι μια μέρα που το timing είναι με το μέρος σου και μερικοί άνθρωποι γύρω σου ή θα αρχίσουν να σε σέβονται ή θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αντιστάσου στον πειρασμό να ανεβάσεις ακόμη ένα ποστ στο Stardome* με τίτλο «Εμείς πότε θα δούμε άσπρη μέρα» ή «Που είναι η αγάπη;». Είναι γνωστό πως η προσμονή για κάτι καλό μας οδηγεί συνήθως σε παράλυση. Όμως πίστεψε με, με το να περιμένεις ένα θαύμα μέρες σαν τη σημερινή, χάνεις τη ζωή.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET