ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/02/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Λίγο η ρουτίνα που δεν παλεύεται, λίγο οι άνθρωποι που κυκλοφορούν σαν ζόμπι, λίγο και η φευγάτη σου διάθεση, δεν θέλει και πολύ για να μην συνεννοείσαι με άνθρωπο σήμερα. Όσο πιο περιορισμένες οι συζητήσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα νεύρα σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι επόμενες μέρες αποτελούν μια […]

Neopolis Team

23 Φεβρουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Λίγο η ρουτίνα που δεν παλεύεται, λίγο οι άνθρωποι που κυκλοφορούν σαν ζόμπι, λίγο και η φευγάτη σου διάθεση, δεν θέλει και πολύ για να μην συνεννοείσαι με άνθρωπο σήμερα. Όσο πιο περιορισμένες οι συζητήσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι επόμενες μέρες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή, αν είσαι ελεύθερος/η απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στη προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αναποφάσιστοι, εκνευρισμένοι, σε κατάσταση πνευματικής σύγχυσης… Δίδυμοι του κόσμου μην παρανοείτε! Κλείστε τʼ αυτιά αλλά και το στόμα σας και θα περάσει αυτή η μέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν θέλεις να είσαι συντονισμένος/η με το αιτήματα της καρδιάς σου αυτές τις μέρες, οφείλεις να κάτσεις κάτω (και με τη βοήθεια φίλων ενδεχομένως) και να συζητήσεις ποια στοιχεία της συμπεριφοράς σου είναι αυτά που σε σαμποτάρουν στις διαπροσωπικές/επαγγελματικές σου σχέσεις. Ακόμη και εσύ κουράστηκες από την δικαιολογία: «Φταίνε οι άλλοι που δεν με καταλαβαίνουν…»

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα σου βγάλω το καπέλο. Έχεις πετύχει να είσαι αρκετά σοβαρός/η, συνεπής και να μην προκαλείς κακεντρεχή σχόλια στον εργασιακό σου χώρο: ένας/μια σωστός/η επαγγελματίας. Και ξέρεις γιατί το ανακοινώνω με τόση ένταση; Που έχεις πετύχει κανείς/καμιά να μην καταλαβαίνει κάτω από αυτό το προσωπείο πόσο σε πνίγει η λαχτάρα για έρωτα, πάθος και συγκίνηση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα που στην εργασία θα βιώσεις αφόρητη πίεση, είναι πιθανό να νιώσεις πως επιστρέφεις σε παρελθούσες ψυχολογικές καταστάσεις όπως ανέκφραστος θυμός, καταπίεση των απόψεων σου, βαρυθυμία. Αν και θα είναι παροδικό (μια μέρα είναι διάολε) χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή και προσοχή!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν είσαι σε σχέση, κλείσε πόρτες, παράθυρα, πατζούρια και βούτα στο κρεβάτι με τον/την σύντροφο σου και τα λέμε σε κανένα 3ήμερο. Αν δεν είσαι σε σχέση, δεν μπορείς να βγάλεις το σεξ από το μυαλό σου… Σε αναζήτηση θηράματος λοιπόν. Καλή τύχη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σαν Σκορπιός γνωρίζεις πως ποτέ κανένας/καμία δεν θα γνωρίσει ποτέ τις αληθινές σου ανάγκες. Δεν θα τον/την άφηνες αφού έτσι θα εκχωρούσες μια τρομακτική δύναμη στα χέρια ενός άλλου προσώπου – ο μεγαλύτερος τρόμος σου. Όμως μην χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία στις εντάσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους φίλους σου πως δεν σε κατανοούν. Καταντά κοροϊδία…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής σήμερα. Ή που θα αφοσιωθείς πλήρως στην ρουτίνα σου και θα δουλέψεις σαν να είχες δύο ζευγάρια χέρια και τρεις εγκεφάλους ή που θα σε γραπώσει μια τέτοια διάθεση να τα βροντήξεις όλα και να μετακομίσεις στις νήσους του Πάσχα (κι ακόμη πιο πέρα μη σου πω) που κινδυνεύεις όντως να το κανείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Λίγο ανάποδος μου βγήκες σήμερα. Οι καλές σου ώρες είναι οι πρωινές! Διάθεση, ενέργεια, επιθυμία για ψυχαγωγία και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Και το βράδυ; Καλύτερα να μην υπήρχε στο ημερολόγιο η σημερινή βραδιά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Από σήμερα και για λίγες μέρες μπορούν να πάψουν να σε απασχολούν 24 ώρες το 24ώρο οι συναισθηματικές σου εκκρεμότητες (άβυσσος…) ή τα προβλήματα κάποιων μελών της οικογένειας σου ή τα επαγγελματικά προβλήματα που κουβαλάς στο σπίτι. Στο εξής θα αξιοποιείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Τελεία και παύλα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μερικές φορές δεν μπορείς παρά να αφήνεσαι στις διαθέσεις και τις ορέξεις της παρέας και των φίλων σου. Το ελάχιστο που σε απασχολεί είναι που θα πας και ποιους θα δεις από τους/τις γνωστούς/ες σου, απʼ τη στιγμή που νιώθεις πως ο τρόπος σκέψης σου ελάχιστα ταιριάζει πια μαζί τους…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET