ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/01/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε συμβουλεύει να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, υπευθυνότητα και εντιμότητα! Απέφυγε όσο μπορείς συναισθηματικά ξεσπάσματα, παρορμητισμό και νευρικότητα, ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, γιατί θα εκτεθείς, αφού θα «βγάλεις έναν εαυτό» που δεν θες! Σταθερές σχέσεις και σημαντικοί τομείς τις ζωής σου, θα αντιμετωπίσουν […]

Neopolis Team

23 Ιανουαρίου, 2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε συμβουλεύει να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, υπευθυνότητα και εντιμότητα! Απέφυγε όσο μπορείς συναισθηματικά ξεσπάσματα, παρορμητισμό και νευρικότητα, ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, γιατί θα εκτεθείς, αφού θα «βγάλεις έναν εαυτό» που δεν θες! Σταθερές σχέσεις και σημαντικοί τομείς τις ζωής σου, θα αντιμετωπίσουν ανατροπές, εντάσεις και κάποια απρόσμενα αρνητικά γεγονότα. Καλό θα ήταν λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ότι κι αν συμβεί, ώστε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική και όχι μόνο, εικόνα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα συμβούν σήμερα κάποια απρόσμενα γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία ενδεχομένως να σε σοκάρουν και να σε εκνευρίσουν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι μάλλον, λίγο πιο σοβαρά! Έρχονται ρήξεις και εντάσεις στις σταθερές σχέσεις και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατήσεις οξυθυμία και την τάση σου για κόντρα, αφού θα πεις λόγια που θα μετανιώσεις, αλλά δεν θα μπορείς να τα πάρεις πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τομέας της καριέρας, είναι ο πιο ευαίσθητος σήμερα. Πρόσεχε τι λες και σε ποιον το λες, αλλά και τα email που στέλνεις ή τα τηλεφωνήματα που κάνεις! Μην παρασύρεσαι από παρορμητικότητα και νεύρα! Οικονομικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές, ωστόσο η μέρα δεν ενδείκνυται για συμφωνίες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού! Περιόρισε τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό σου και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου, αν δεν θες να παρασυρθείς σε λάθη ή σε λόγια, που αργότερα θα μετανιώσεις! Επιπλέον προσοχή, θα πρέπει να δείξεις στις μετακινήσεις σου! Οργάνωσε σωστά τα ταξίδια σου ή τις εκδρομές σου και φρόντισε να έχεις σύνεση και ψυχραιμία στην οδήγηση, για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακατέχει μία περίεργη διάθεση για ανεξαρτησία και επανάσταση! Αυτή η απρόσμενη συμπεριφορά σου, προκαλεί εντάσεις και καυγάδες με τον σύντροφο. Πέρα από τον δικό του εκνευρισμό, είσαι και εσύ επιρρεπής σε λάθος παρορμητικά λόγια και εκφράσεις, που εύκολα παρεξηγούνται! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα, αφού μάλλον θα κάνεις λάθος επιλογές και θα πάρεις εσφαλμένες αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο υπερβολικός ενθουσιασμός σου, σε παρασύρει σε ανώριμα λάθη, σε επάγγελμα, αλλά και σε χρήμα, που πολύ πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Ίσως έκανες υπερβολική υπομονή και «μάζευες» πολλά μέσα σου, φίλε Δίδυμε και τώρα είσαι ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί! Το θέμα είναι πως με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μάλλον θα το παρακάνεις και ξεπεράσεις τα όρια, με αποτέλεσμα να «πετάξεις» πολλές κακίες μέσα στα νεύρα σου, τις οποίες φυσικά δεν εννοείς! Έχεις δίκιο να είσαι πλέον καχύποπτος με τους ανθρώπους, όμως πρέπει σήμερα να μάθεις να συγχωρείς και να δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία, ιδίως σε αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι μπλεγμένος σε μία απαγορευμένη ερωτική ιστορία, τότε είναι πολύ πιθανό σήμερα, να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, λόγω παρορμητικών λαθών και απροσεξίας. Αν θες μία νέα γνωριμία, μην την στηρίζεις στο σεξ, αλλά ψάξε αν όντως αξίζει να προχωρήσει! Αν είσαι σε σχέση, έρχονται ρήξεις και καυγάδες με τον σύντροφο, κυρίως για λόγους ζήλιας ή για οικονομικά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολα τα πράγματα για το… πορτοφόλι σου! Ξαφνικά έξοδα και οφειλές σε αγχώνουν και σε πιέζουν! Στον τομέα της εργασίας, φρόντισε να διατηρήσεις γαλήνιες και φιλικές, τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού πλήττει κυρίως, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από επαφές ή συζητήσεις, θα υπάρξουν παρερμηνεύσεις, λάθος λόγια, νευρικότητα και πιθανόν λεκτική επιθετικότητα, που θα φέρει ρήξεις και ισχυρές εντάσεις. Εσύ οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος απέναντι σε οποιαδήποτε ανατροπή, να αποβάλλεις τάσεις εγωισμού και προκλητικότητας, όπως και να είσαι προετοιμασμένος για τροπή των γεγονότων που δεν περιμένεις! Κάνε υπομονή, μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα και θα δεις ότι απλά είναι μία δύσκολη ημέρα, που θα περάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε αποσυντονίσουν και ίσως σε εκνευρίσουν αρκετά, αφού θα ανατρέψουν όλα σου τα δεδομένα. Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε οξύθυμες καταστάσεις, καυγάδες και εντάσεις με τον σύντροφο, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις! Πρόσεχε τι ξεστομίζεις και επιστράτευσε λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, κάποιες συναδελφικές σχέσεις ίσως κλονιστούν από εκνευρισμούς και κόντρες! Οικονομικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα σήμερα, ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε συμφωνία ή επένδυση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αρκετές δυσκολίες θα έχει η σημερινή ημέρα, αγαπητό Λιοντάρι, λόγω της όψης Τετραγώνου Ερμή-Ουρανού! Ωστόσο, μπορείς να τις αποφύγεις, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και προσεκτικός! Φρόντισε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς σου και οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου για τυχόν υποχρεώσεις και τρεξίματα, προκειμένου να τα προλάβεις όλα και να έχεις και την δυνατότητα να ξεκουραστείς! Αν σχεδιάζεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου, καλό θα ήταν να μην την κάνεις σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεχε πολύ και μην μπλέκεις αισθηματικά με επαγγελματικά, γιατί πρώτον εκτίθεσαι σε αδιάκριτα βλέμματα και δεύτερον πιθανόν να μην πάρεις την ανταπόκριση που περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, βρες λίγο ποιοτικό χρόνο να περάσεις με τον σύντροφο! Τον ενοχλεί η στάση σου, να βάζεις όλα τα άλλα προτεραιότητα και όχι αυτόν και την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλει μεγάλη προσοχή ο επαγγελματικός τομέας! Αναμένονται λάθη, ανατροπές, αλλά και ρήξεις στον εργασιακό χώρο, αν δεν είσαι ψύχραιμος και προσεκτικός. Θα μετανιώσεις για κάποιες οικονομικές δαπάνες σήμερα, που έχουν να κάνουν με ομορφιά ή ευεξία. Γι’αυτό καλύτερα, κράτα κλειστό το πορτοφόλι σου, για τέτοιου είδους θέματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, νιώθεις φίλε Παρθένε, πως θες να ξεφύγεις από τα «κουτάκια» σου, την σοβαροφάνεια και τα «πρέπει»! Καλά κάνεις, όμως φρόντισε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και επιπολαιότητες, από την ανάγκη που έχεις σήμερα να το «ρίξεις έξω»! Κάποια ανατρεπτικά γεγονότα και ορισμένες έκρυθμες και ανάστατες καταστάσεις, θα σε αποσυντονίσουν και θα φέρουν εντάσεις και καυγάδες. Προσπάθησε λοιπόν, για να μην υπάρχουν δυσάρεστες συνέπειες, να μην φερθείς με έπαρση και εγωισμό, επειδή απλά θες να βγεις εσύ από πάνω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, θα υπάρξουν σίγουρα κάποιες ξαφνικές ενοχλητικές ή δυσάρεστες εξελίξεις στην ερωτική ζωή, οι οποίες θα σε φέρουν στα όρια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου τον σύντροφο και μην φέρεσαι εγωκεντρικά, γιατί θα υπάρξουν έντονες ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος απέφυγε φλερτ και ερωτικές συναναστροφές χωρίς όρια, γιατί πρώτον, δεν σου ταιριάζουν και δεύτερον, δεν θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες και αναμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά κάνεις αρκετά λάθη, τα οποία πιθανόν να σε εκθέσουν, γι’αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός! Απέφυγε σήμερα τα τυχερά παιχνίδια, διότι θα υπάρξουν απώλειες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε επηρεάζει αρκετά και οφείλεις να δείξεις προσοχή! Η όψη θα πλήξει τον ευαίσθητο τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λόγω κάποιων ανατρεπτικών καταστάσεων, πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και καυγάδες. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην προκαλείς με τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα! Προσπάθησε με ήρεμο τρόπο και ομαλή συζήτηση, να λύσετε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν ή προϋπήρχαν. Ο τσακωμός, ποτέ δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι παντρεμένος ή συζείς, θα πρέπει να αποφύγεις ρήξεις μέσα στο χώρο του σπιτιού, όπως επίσης και να φροντίσεις να μην «κουβαλάς» τα επαγγελματικά σου προβλήματα μέσα στο χώρο της οικίας! Αν έχεις απλά μία σχέση, μην προκαλείς καυγάδες, για περασμένα ξεχασμένα προβλήματα και αν είσαι ελεύθερος, μείνε σήμερα μακριά από το ερωτικό παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς, αλλά και θα θυμώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά πιθανόν να υπάρξουν κάποια ξαφνικά έξοδα, όμως την μεγαλύτερη προσοχή, πρέπει να την δείξεις στα επαγγελματικά σου! Είσαι αρκετά εύθικτος σήμερα και τα βάζεις με όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Συγκρατήσου έστω για μια μέρα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις το δίκιο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε προειδοποιεί να προσέξεις τα λόγια σου και τις επαφές σου! Το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε παρασύρει σε παρορμητική επικοινωνία, λάθος λέξεις και τελικά, άλλα θες να πεις και άλλα λες! Παράλληλα και οι άλλοι θα είναι κάπως επιθετικοί και απότομοι απέναντι σου, σε επαφές και επικοινωνίες, γεγονός που θα σε φέρει στα όρια σου και δεν θα ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αντιδράσεις! Γενικά, η μέρα δεν ενδείκνυται για κουτσομπολιά, σημαντικές επαφές, συναντήσεις και συμφωνίες, ανταλλαγή μηνυμάτων και απροσεξίες στις μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας θα αντιμετωπίσει κάποια επικοινωνιακά προβλήματα σήμερα, που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε εντάσεις και παρεξηγήσεις! Αν είσαι ήδη με κάποιον, θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις και κυρίως πριν θυμώσεις, αφού δεν θα πεις αυτό που πρέπει και όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα ερωτικά σχέδια σου και αυτό θα σε αποσυντονίσει. Μην απογοητεύεσαι, είναι προσωρινό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, αλλά και στα οικονομικά σου θέματα, δεν ενδείκνυται η ημέρα για υπογραφές, συμφωνίες και συζητήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης και αεικίνητος στις απόψεις σου, στις επαφές και επικοινωνίες σου. Οι συνομιλητές σου, θα σε θεωρήσουν λανθασμένα, ισχυρογνώμων και πιθανόν εγωιστή, γεγονός που ενδεχομένως να φέρει ρήξεις, παρεξηγήσεις και καυγάδες. Προσπάθησε λοιπόν να κάνεις υπομονή και ένα βήμα πίσω σε ότι κι αν ακούσεις και αύριο είναι μία νέα μέρα, κατά την οποία θα καταφέρεις να υποστηρίξεις την γνώμη σου, αποτελεσματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας θα παρουσιάσει κάποια έντονα, αλλά προσωρινά προβλήματα σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένο, πιθανόν να προκληθούν κάποιες εντάσεις ή καυγάδες με το ταίρι σου, κυρίως λόγω ζήλιας, καταπίεσης και κτητικότητας, είτε από την μεριά σου, είτε από την δική του! Αν είσαι ελεύθερος, η υπόθεση με το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν κάνει βήματα βελτίωσης σήμερα, ιδίως γιατί εσύ έχεις την τάση να τα θες όλα δικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, οι καταστάσεις βελτιώνονται λόγω της οξυδέρκειας σου και των αξιοθαύμαστων ιδεών σου! Ωστόσο, οικονομικά έρχονται πιέσεις, κυρίως λόγω παλαιών εξόδων που έκανες και τώρα μετανιώνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θέλει αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολύ προσοχή σε επαφές και μετακινήσεις! Η όψη Τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή στο Ζώδιο σου και τον Ουρανό, θα σε φέρει στα όρια σου, λόγω κάποιων ανατρεπτικών ξαφνικών γεγονότων που έρχονται, αλλά και λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου! Εσύ, ό,τι κατάσταση και να αντιμετωπίσεις και ό,τι κουβέντα κι αν ακούσεις, μείνε προσγειωμένος και ψύχραιμος και μην αντιδράς παρορμητικά! Δεν σε συμφέρει σήμερα να μπλέξεις σε καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος κάποια μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις ή ειδήσεις, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε ταράξουν! Πριν απαντήσεις ή δράσεις, σκέψου πολύ πριν κάθε κίνηση και κουβέντα! Αν πάλι είσαι ήδη με κάποιον, «κάνε πίσω», έστω σήμερα και απέφυγε με κάθε τρόπο τσακωμούς, καυγάδες και ρήξεις. Δυστυχώς και θα χάσεις το δίκιο σου και δεν θα έρθει το αποτέλεσμα που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, θα κλονιστούν από κάποιες απρόσμενες ανατρεπτικές καταστάσεις! Άσε την αντιδράσεις και τις πρωτοβουλίες, για άλλη ημέρα και άσε αυτήν να περάσει, χωρίς να δίνεις συνέχεια στην ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να «ανοίγεσαι» και να εμπιστεύεσαι τυφλά, ούτε τους άλλους, αλλά ούτε και την ίδια σου την διαίσθηση, αγαπητέ Υδροχόε! Δυστυχώς, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, κάποια μυστικά σου κινδυνεύουν να βγουν στην φόρα, από άτομα που έκανες το λάθος να τους εμπιστευτείς, γιατί πολύ απλά, έτσι σε «συμβούλεψε» το ένστικτο σου! Φρόντισε λοιπόν, κάθε σου δράση ή απόφαση, να την κρατάς για τον εαυτό σου και να μην την μοιράζεσαι με τρίτους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αληθινά έμπιστος ή όχι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, επίσης κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Κρυφές σχέσεις, μυστικά μηνύματα, παρασκηνιακές ενέργειες, κρυμμένοι σκοποί και στόχοι, τώρα βγαίνουν στην φόρα και γκρεμίζουν κάποια όνειρα που είχες για την αισθηματική σου ζωή και αυτό σε απογοητεύει. Για το λόγο αυτό, προστάτεψε ότι θέλεις να παραμείνει κρυφό, γιατί θα εκτεθείς και δικαιολογία δεν θα υπάρχει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση σήμερα για δουλειά, ωστόσο οι υποχρεώσεις τρέχουν και εσύ θα αναγκαστείς να ανταπεξέλθεις! Αρκετές οι οικονομικές πιέσεις σήμερα, κυρίως λόγω παρελθοντικών παραλήψεων.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προκαλείς και… σ’αρέσει, αλλά βάλε όρια, πριν να είναι πολύ αργά! Το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε κάνει να λες περισσότερα από όσο πρέπει, να έχεις υπερβολικά νεύρα και να σοκάρεις τους συνομιλητές σου! Το πρόβλημα θα εντοπιστεί κυρίως στις φιλικές σου σχέσεις, όπου λόγω άνεσης, θα το παρακάνεις με την προκλητικότητα, την υπερβολή και την νευρικότητα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει από το πουθενά, παρεξηγήσεις και ίσως ρήξεις με έναν καλό σου φίλο! Μην αντιδράς στα πάντα σήμερα, λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που ενδεχομένως, έχει κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον τελευταία! Ωστόσο σήμερα, δεν είναι η ιδανική ημέρα να πάρεις πρωτοβουλίες, ιδίως επικοινωνιακές, όπως επίσης και για να βγάλεις συμπεράσματα που το αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος, η σωστή συμβουλή είναι… «κάτσε στα αυγά σου»! Βλέπεις, σήμερα ίσως σε πιάσει τάση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, η οποία θα βάλει σε κίνδυνο την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα! Ωστόσο να έχεις υπ’όψιν σου, πως η μέρα δεν είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, υπογραφές και συμφωνίες!

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET