ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Λες και άνοιξαν οι ουρανοί και βρέχει τσατισμένους και αποδιοργανωμένους ανθρώπους, που όλοι εμφανίζονται την ώρα που δουλεύεις! Ζουν ανάμεσα σου! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αν περπατάς σαν μεθυσμένος/η, με το βλέμμα στο κενό και τις σκέψεις να γυρίζουν γύρω από το ίδια θέματα (έρωτας, μοναξιά, ευτυχία, ανάγκη, πόθος, λαχτάρα), είναι […]

Neopolis Team

23 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Λες και άνοιξαν οι ουρανοί και βρέχει τσατισμένους και αποδιοργανωμένους ανθρώπους, που όλοι εμφανίζονται την ώρα που δουλεύεις! Ζουν ανάμεσα σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν περπατάς σαν μεθυσμένος/η, με το βλέμμα στο κενό και τις σκέψεις να γυρίζουν γύρω από το ίδια θέματα (έρωτας, μοναξιά, ευτυχία, ανάγκη, πόθος, λαχτάρα), είναι που αρνείσαι να συνέλθεις (ξεπεράσεις) το παρελθόν σου. Κανείς/Καμιά δεν θα το κάνει για εσένα, αυτό να μην το ξεχνάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις με καλούς/ες φίλους/ες, κουβέντα, γέλιο, κοινωνικότητα. Μην μείνεις σπίτι, όσο κουρασμένος/η κι αν νιώθεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτή είναι αναμφισβήτητα μια περίοδος που οι περισσότεροι/ες Καρκίνοι/ες έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα την θεμελίωση της καριέρας τους (γιʼ αυτό και εργάζονται σαν να μην υπάρχει αύριο) και τον εμπλουτισμό της προσωπικής τους ζωής με συνεπείς ανθρώπους. Κι όμως έρχονται κάποιες περίοδοι, όπως τώρα, που θα έδινες τα πάντα η ζωή να επιταχυνθεί, ο χρόνος να τρέξει στο μέλλον και να μην χρειάζεται τόσος ιδρώτας για όλα τα προηγούμενα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το μυαλό σου δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος σήμερα. Να θυμάσαι πως αν θέλεις πάντα θα βρίσκεις δικαιολογίες για να καθυστερείς να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι (είτε για να απορρίψεις κάποιες προτάσεις/ανθρώπους, είτε για να τις/τους ανοίξεις την αγκαλιά σου). Όμως να θυμάσαι επίσης πως όσο καθυστερείς βασανίζεσαι κι εσύ εξίσου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι από αυτές τις μέρες που ή θα αφοσιωθείς στην ρουτίνα σου με ευλάβεια βουδιστή μοναχού ή που θα διαπράξεις έγκλημα πάθους ή λάθους (ή και τα δύο)! Πω πω τσαντίλες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σαν να σε έχουν συνηθίσει μερικοί/ες συνάδελφοι σου ή ο/η σύντροφος σου στις καλοσύνες σου. Για τρίξε μερικά δόντια και ύψωσε καμιά φωνή! Αμάν πια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή υπάρχει μόνο μια λέξη που να περιγράφει τι χρειάζεσαι στην επαγγελματική σου ρουτίνα: Αλλαγές! Θες επιτέλους μια δουλειά που να σου προσφέρει νόημα και όχι να νιώθεις πως απασχολείσαι σε διεκπεραιωτικά καταναγκαστικά έργα! Και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να περιμένεις! Δεν μπορείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, καλές οι συζητήσεις και η επίκληση στη λογική, όμως αν συστηματικά οι γύρω σου ταυτίζουν τη λογική με την εγωπάθεια έχεις κάθε δικαίωμα να τους χτυπήσεις εκεί που πονάνε. Σήμερα είναι μέρα για μάχες και όχι για συμβιβασμούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τελευταία τη σχέση με τον/την σύντροφο σου (ή τους γονείς σου). Πως μπορεί να έφτασες στο σημείο να πρέπει να εξηγείσαι και να τους έχεις δώσει δικαίωμα να έχουν λόγο για τα δικά σου προβλήματα; Πάρʼ το αλλιώς γιατί θα έχεις πόλεμο πριν το καταλάβεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η καθημερινότητα (και κυρίως στην οικιακή σου ζωή) παίρνει φωτιά αυτές τις μέρες. Οι οικογενειακές σχέσεις οδηγούνται σε ξεσπάσματα θυμού, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεις και μικροζημιές στο σπίτι τις επόμενες μέρες. Ψυχραιμία λοιπόν! Αν δεν έχεις εσύ, τότε ποιος/α περιμένεις να την αποκτήσει από τους/τις υπόλοιπους/ες;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το αισθάνεσαι πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγεις εκεί έξω και να ενδιαφερθείς για την ανανέωση της κοινωνικής σου ζωής. Όμως το άγχος μην φανείς ασυνεπής στην δουλειά σου δεν σʼ αφήνει να κάνεις βήμα! Shit!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET