ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ως Κριός πρέπει να ξέρεις πως υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο υγιή τσαμπουκά και την τσαντίλα. Τσαντίλα είναι η κατάσταση στην οποία χάνεις πλήρως τον έλεγχο και καταλήγεις να βρίσκεις το μπελά αντί για το δίκιο σου. Υγιής τσαμπουκάς είναι να βάζεις τους πάντες στη θέση τους χωρίς να χάνεις ούτε […]

Neopolis Team

22 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ως Κριός πρέπει να ξέρεις πως υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο υγιή τσαμπουκά και την τσαντίλα. Τσαντίλα είναι η κατάσταση στην οποία χάνεις πλήρως τον έλεγχο και καταλήγεις να βρίσκεις το μπελά αντί για το δίκιο σου. Υγιής τσαμπουκάς είναι να βάζεις τους πάντες στη θέση τους χωρίς να χάνεις ούτε μια στιγμή την ψυχραιμία σου. Σήμερα ευτυχώς διαθέτεις το δεύτερο και η μέρα στη δουλειά κυλάει απρόσκοπτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια άλλων στην πλάτη του, μεταμορφώνεται αργά και σταθερά σε ανακούφιση μεγατόνων. Κράτα το καλό σου mood σήμερα και προστατέψου από ανούσιους καυγάδες. Δεν αξίζει καν τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Καθώς προσπαθείς νʼ ανακαλύψεις πότε θα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ξεσπαθώσεις προς συγγενείς/οικείους ή/και μερικούς συναδέλφους και να τους βάλεις στη θέση τους που νομίζουν πως είσαι το 15χρονο που θʼ ακολουθεί τις εντολές τους, είναι απόλυτα λογικό να έχεις νεύρα από εδώ μέχρι τη Γη του Πυρός. Όχι, αυτή δεν είναι μια πρόταση για να μετακομίσεις εκεί! Σχήμα λόγου ήταν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, μέσα στο άγχος της αναζήτησης του έρωτα ξεχνάς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα συμπαγή κύκλο φίλων. Όταν χάνεις την πίστη σου στη ζωή, αυτοί/ες είναι εκεί να σου δείξουν πως η αγάπη δεν είναι χαμένη κάπου εκεί έξω, αλλά είναι μέσα σου σαν μια καλοκαιρινή μελωδία που θα βρει αργά ή γρήγορα τον αποδέκτη της. Σήμερα αφιέρωσε τη μέρα σου σʼ αυτούς/ες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν ψάχνεις για δουλειά αυτές τις μέρες κατέβαλε μια έξτρα προσπάθεια. Αν θες να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές χτύπα σήμερα κιόλα την πόρτα του/της προϊσταμένου/ης σου. Αν θες να διαφημίσεις τη δουλειά σου στον κύκλο σου, αυτές τις μέρες το έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, πράγματι δεν είναι καθόλου εύκολο να σχεδιάζεις από την αρχή σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας σου, με το παρελθόν να παραμονεύει σε κάθε γωνία σαν μπαμπούλας. Όμως είναι αναζωογονητικό να κάνεις όνειρα που ξέρεις πως ανήκουν σε εσένα και μόνο. Γλυκιά κούραση, ανεκτή αναμονή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Καθόλου δεν σε βοηθάει σήμερα η γνώση πως η γιγάντωση των προβλημάτων σου ξεκινά από το μυαλό σου και μόνο. Θα σε βοηθήσει όμως να πεις πως θα τʼ αγνοήσεις για μια μέρα έστω και θα αφοσιωθείς με συνέπεια και δυναμισμό στην εργασιακή σου ρουτίνα. Σήμερα ίσως;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, λέγεται πως όταν κάποιος/α που ανήκει στο ζώδιο σου ερωτεύεται ή θέλει να απομακρυνθεί από μια σχέση γίνεται όλο και λιγότερο ομιλητικός/η, αφού όταν ένας έρωτας (ξανά)γεννιέται ή πεθαίνει, τα λόγια περισσεύουν. Ερώτηση κρίσης: Μήπως έχεις γίνει σιωπηλός/η τελευταία;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο απαραίτητος/η είσαι στην δουλειά που βρίσκεσαι. Με το γνωστό Τοξίτισιο αλτρουισμό (ομαδική δουλειά, συνολική προσπάθεια κτλ) να ρέει μαζί με το αίμα σου, καταλήγεις να γίνεσαι το παιδί λάστιχο κι υπόλοιποι/ες να καλοπερνούν εις βάρος σου… Ε σήμερα κανείς άλλος/η δεν θα καλοπερνά εκτός από εσένα. Και αυτό δεν είναι προτροπή από τον αστρολόγο σου, είναι εντολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, έχεις ένα εκπληκτικό χάρισμα: μπορείς να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπληρώσεις όλες τις απαιτήσεις των άλλων. Όμως στην προσωπική σου ζωή αυτό γίνεται η θηλιά που μόνος/η σου σφίγγεις σε σημείο ασφυξίας. Σήμερα λύσε το λαιμοδέτη σου και κάνε αυτό που θες ΕΣΥ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχεις ανάγκη να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και μόνο. Να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες, το δικό σου σώμα, το δικό σου χώρο και όχι να τρέχεις πίσω από τους κοντινούς ανθρώπους για να μπαλώνεις τα σκισμένα τους! Όχι δεν είναι τυχαίο που το επαναλαμβάνω τόσο συχνά! Ξύπνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, με το μυαλό σου να τρέχει με χίλια, σήμερα χρειάζεσαι μια Σολομώντεια λύση ανάμεσα στην γαλήνη και την ανάγκη να ξεσκάσεις. Σπίτι φίλων για χαλαρή κουβέντα; Επιστροφή σε γνώριμο στέκι; Οδήγηση στους άδειους δρόμους της πόλης με συνοδηγό ένα/μια καλό/ή φίλο/ή και την κατάλληλη μουσική ίσως;

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET