ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια άλλων στην πλάτη του, μεταμορφώνεται αργά και σταθερά σε ανακούφιση μεγατόνων. Κράτα το καλό σου mood σήμερα και προστατέψου από ανούσιους καυγάδες. Δεν αξίζει καν τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για έναν/μια Δίδυμο, ξεγράφω το παρελθόν δεν σημαίνει ακριβώς ξεχνάω. Αντίθετα η ερμηνεία είναι περισσότερο του στιλ: «Κάτσε και λύσε μόνος/η σου τα συμπλέγματα σου γιατί εγώ έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου! Κι ααααααν τα λύσεις ποτέ, έλα τότε να δούμε αν μπορούμε να συνυπάρξουμε ξανά.». Σήμερα ίσως χρειαστεί να το επαναλάβεις σε μερικούς/ες εκεί έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, δεν είσαι και στα καλύτερα σου σήμερα. Αν νιώσεις απογοήτευση, ραθυμία, μοναξιά ή τις αναμνήσεις από προηγούμενες αγάπες να σε κατακλύζουν σαν καλοκαιρινό μπουρίνι, μπορείς να μοιραστείς τη σιωπή σου με την παρέα σου. Τα χαμόγελο ενός/μιας καλού/ης φίλου/ης μπορεί να απαλύνει προσωρινά τους προβληματισμούς σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, κοίτα μια νύχτα που ανοίγεται μπροστά σου με ανοιξιάτικα αρώματα και ένα πανέμορφο φεγγάρι στον ουρανό. Ακόμη και μια δύσκολη μέρα στο γραφείο γλυκαίνει όταν περιμένεις τη νύχτα, αυτή τη μεγάλη πλανεύτρα, που την δεν απαγορεύεται και όλα μπορούν να συμβούν…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πόσες φορές έχεις καταφέρει τους τελευταίους μήνες, μια μέρα που ξεκινούσε με καλή διάθεση και ενέργεια, να την καταστρέφεις με το πρώτο στραβό/αναπάντεχο/ανατρεπτικό γεγονός που εμφανιζόταν; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αρκεί να μην το κάνεις και σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να καταβάλεις τη διπλάσια προσπάθεια από συνήθως για να πείσεις τον εαυτό σου να βγει από την εξώπορτα. Κι όμως το έχεις τόσο ανάγκη που αν μείνεις μέσα θα είναι σαν να βάζεις αυτογκόλ και να αποδέχεσαι την ήττα. Πάψε να σιγοτραγουδάς το If I donʼt believe in love, nothing is good for me και κινητοποιήσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όσο διατηρείς ακέραια αυτή τη παγωμένη αντίδραση σε όποιον/α δεν σε ενδιαφέρει η ύπαρξη του/της, τόσο καλύτερα βιώνεις την εργασιακή σου καθημερινότητα. Με μια διαφορά σήμερα: έχεις αρκετή διάθεση να παίξεις περίτεχνα με τα νεύρα μερικών εκεί έξω που φαίνεται πως έχουν χαλαρώσει…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Από σήμερα και για λίγες μέρες ακόμη στην εργασία σου οφείλεις να εμπιστεύεσαι αποκλειστικά το ένστικτο σου και καθόλου τα λόγια που ακούς, όσο λογικά κι αν φαντάζουν εκ πρώτης όψεως. Και μη σε νοιάζει αν ο/η προϊστάμενος σου ή οι συνάδελφοι σου σε κατηγορήσουν για ανυπακοή ή εγωπάθεια. Δεν είναι μακρινή η μέρα που θα ζητήσουν συγγνώμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί να μην αφήνεις τον εαυτό σου να το δείξει αλλά είσαι ένα πλάσμα με τόσα αποθέματα πάθους/ενέργειας/σεξουαλικότητας που σίγουρα εκπλήσσεις τους/τις περισσότερους/ες όταν πλέον αρχίζουν και σε γνωρίζουν καλύτερα. Γιατί λοιπόν δεν αφήνεις να σε γνωρίσει και κανένας άνθρωπος παραπάνω και συνεχίζεις με το ζόρι να επιμένεις στις ίδιες αδιέξοδες σχέσεις; Ε; Ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σου τη σπάνε τα όρια που σου επιβάλλονται από έξωθεν. Δεκτό, δεν θα ήσουν Υδροχόος αν γινόσουν κάθε φορά έρμαιο των παρατηρήσεων του/της κάθε τυχάρπαστου/ης. Σήμερα όμως χρειάζεται ένας μεγαλύτερος βαθμός διαλλακτικότητας αν δεν θες να γίνεις μπίλιες με τον/την σύντροφό σου ή κάποιον/α καλό/ή φίλο/ή. Βάλε τα δυνατά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ακόμη και αν βιώνεις σύνδρομο στέρησης ρομαντικών ταινιών, ακόμη και αν λιγουρευτείς ένα οικογενειακό παγωτό σοκολάτα ή μια τούρτα σοκολατίνα, ακόμη και αν θέλεις να βάλεις στο repeat το I will always love you, αντιστάσου! Το ξέρεις πως αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις πως κατρακυλάς στην απομόνωση. Ξετίναξε από πάνω σου την κυκλοθυμία και βγες έξω να σε χτυπήσει φρέσκος αέρας! Με παρέα φυσικά!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET