ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κάθε συνειδητοποιημένος/η Κριός γνωρίζει πως ο χειρότερος εχθρός του/της είναι ο εαυτός του/της. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα τότε σήμερα θα αντισταθείς στα διασταυρωμένα πυρά των γονέων και του/της προϊσταμένου/ης σου με επιμονή και σοβαρότητα. Αν όχι, τότε η οργή και η ευθιξία σου θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

22 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κάθε συνειδητοποιημένος/η Κριός γνωρίζει πως ο χειρότερος εχθρός του/της είναι ο εαυτός του/της. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα τότε σήμερα θα αντισταθείς στα διασταυρωμένα πυρά των γονέων και του/της προϊσταμένου/ης σου με επιμονή και σοβαρότητα. Αν όχι, τότε η οργή και η ευθιξία σου θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μερικές φορές ο προβληματισμός για το μέλλον βαραίνει τη σκέψη σου σε σημείο σύνθλιψης. Όμως και το μυαλό σου έχει ανάγκη να παίρνει ανάσες – με άλλα λόγια προστάτεψε τον εαυτό σου σήμερα από γκρίνιες και ανούσιες συζητήσεις. Μπορείς να πεις όχι! Μπορείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ξέρεις πως είναι οι μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σου… Η παθητική επιθετικότητα σου πιάνει νέες κορυφές («Μείνετε μακριά μου γιατί ψάχνω αφορμή για να γίνει χαμός») και η ένταση που βάζεις σε ότι κάνεις σε εξαντλεί έως λιποθυμίας («Φυσικά και μπορώ να δουλέψω άλλες 5 ώρες παραπάνω κύριε Διευθυντά!»).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Από την αποθήκη της ψυχής ξεπηδούν σήμερα αναμνήσεις (μην ανησυχείς όχι μόνο άσχημες). Σε γεμίζουν, σε κατακλύζουν, σε παρασύρουν. Πώς να συγκεντρωθείς στη δουλειά; Πώς να κάνεις κάτι άλλο παρά να νοσταλγείς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τις περισσότερες φορές ο τρόπος που επιλέγεις για νʼ αλλάξεις τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου είναι φτάσεις στα όρια της αγανάκτησης. Το εκνευριστικό είναι ότι ακόμη και όταν φτάσεις εκεί θα καθυστερήσεις και λίγο περισσότερο. Παρθένε πες τώρα τα παράπονα σου στον/στην Άλλο/η γιατί μετά ίσως θρηνήσουμε απώλειες…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σʼ αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη νʼ αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τέρμα τα ημίμετρα. Είσαι σκληρό καρύδι και πρέπει να το αποδείξεις άμεσα για να ξαναβρεις το χαμόγελο σου! 1) Άμεσα επιχείρηση σκούπα σε μερικές φιλικές σχέσεις. Ρίξε το μήνυμα πως η έξοδος σου πλησιάζει αν δεν αλλάξουν στάση και δεν σε σέβονται λίγο περισσότερο. 2) Κάνεις πολύ δουλειά με τον εαυτό σου για να ξέρεις τι συμπεριφορές αξίζει μέσα σε μια σχέση – η έλλειψη εμπιστοσύνης και η κριτική δεν ανήκουν σʼ αυτές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί σήμερα να σε κατηγορήσουν (ένας/μια συνεργάτης ή/και ο/η σύντροφος σου) πως είσαι σκληρός/η, αποστασιοποιημένος/η ή χωρίς συναισθήματα εξαιτίας της άρνησης σου να δίνεις σημασία σε παιδιάστικα τερτίπια. Ας πουν ότι θέλουν Αιγόκερε! Πλέον είσαι υπεύθυνος/η μόνο για τη δική σου ζωή και κανενός άλλου. Και σʼ όποιον/α αρέσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ποιος είπε ότι τα οι επαγγελματικοί στόχοι και τα όνειρα χτίζονται εύκολα; Ποιος είπε πως δεν θα περάσεις τον εαυτό σου μυριάδες συναισθηματικά δικαστήρια για κάθε λάθος σʼ αυτήν την πορεία. Κι όμως, μέρες σαν τη σημερινή οι στόχοι που έχεις θέσεις σκιρτούν τόσο ζωντανοί μπρος στα μάτια σου που αισθάνεσαι πως μπορείς νʼ αντέξεις κι άλλη πίεση, κι άλλη, κι άλλη… Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει έναν/μια Υδροχόο από το μέλλον του/της αν το έχει οραματιστεί!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναπροσαρμογής προτεραιοτήτων, σχεδιασμού του επαγγελματικού μέλλοντος ή ανοίγματος σε νέο κύκλο γνωριμιών που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά, η λογική αντιμετώπιση είναι να αισθάνεσαι ανακούφιση από την απουσία ενός/μιας συντρόφου (αν είσαι σε σχέση και συμβαίνει αυτό, δεν το σχολιάζω περαιτέρω). Όμως να ξενερώνεις με όλα εξαιτίας μιας απουσίας, ε αυτό ναι είναι παράλογο!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET