ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/04/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Group Therapy για Κριούς: «Έχω δικαίωμα να αλλάξω απόψεις και στάση απέναντι σε όλους και όλα χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό!». Επαναλαμβάνεις ανά είκοσι λεπτά για όσο χρειάζεται ώσπου να αποτυπωθεί. Μετά το λες με θράσος σε όποιον/α συνάδελφο τραβάει ζόρια μαζί σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Απόλαυσε το […]

Neopolis Team

22 Απριλίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Group Therapy για Κριούς: «Έχω δικαίωμα να αλλάξω απόψεις και στάση απέναντι σε όλους και όλα χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό!». Επαναλαμβάνεις ανά είκοσι λεπτά για όσο χρειάζεται ώσπου να αποτυπωθεί. Μετά το λες με θράσος σε όποιον/α συνάδελφο τραβάει ζόρια μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Απόλαυσε το σημερινό απόγευμα που τα μυαλά σου θα βρίσκονται πάνω από το κεφάλι σου, το χαμόγελο θα βγαίνει φυσικά και η διάθεση για απολαύσεις στα ύψη! Πως είπες; Πως θα είναι η μέρα σου ως το μεσημέρι; Όχου περιέργεια! Εστίασε στα καλά μια φορά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

OK letʼs get down to business! Κάτι μου λέει πως φτιάχνεις σχέδια για το επόμενο Σαββατοκύριακο (ή μήπως σκέφτεσαι να ζητήσεις άδεια;) , που απαιτούν να έχεις προχωρήσει πολλές από τις δουλειές σου. Σηκώνουμε μανίκια τώρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε άλλες εποχές, μια μέρα σαν την σημερινή θα αρκούσε ένα χαμόγελο παραπάνω από κάποιον/α που σε έλκυε για να λιώνεις ολημερίς και ολονυχτίς από έξαψη. Όμως όχι πια! Κι όσο κι αν σου λείπει ο ρομαντισμός, η προστασίας της καρδιάς σου είναι σημαντικότερη πλέον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, μερικές μέρες είναι αδύνατο νʼ αποκλείσεις την εισβολή αναμνήσεων μέσα στη ροή των συνηθισμένων σκέψεων. Μερικές απʼ αυτές μοιάζουν με εξωτικά πτηνά που σε βοηθούν να χαμογελάς αραιά και που μέσα στον εργασιακό πανζουρλισμό. Άλλες όμως μοιάζουν με αρπακτικά πουλιά που κατατρώνε τη διάθεση σου. Καλή τύχη στην προσπάθεια σου να συγκεντρωθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αφάνταστα δύσκολο σήμερα να εκτεθείς σε κόσμο, να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους/ες ή να επικοινωνείς με συνεργάτες χωρίς να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Τόσο απέχουν οι απόψεις σου από τις δικές τους!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα σου αναφέρω τρεις λέξεις: Επαγγελματικές ευθύνες – άγχος – ξέφρενοι ρυθμοί. Αυτό είναι μέρα σου σήμερα και ελπίζω όχι και η νύχτα σου. Και το αύριο φαντάζει τόσο μακρινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που αν ακούσεις ακόμη μια φορά μια από τις φράσεις «Όλα θα πάνε καλά, έχε πίστη!» ή «Μην τρελαίνεσαι, θα δεις όλα θα φτιάξουν!», μα τω Θεώ, τον Αλλάχ, το Βούδα και όλο το δωδεκάθεο, θα γίνεις κανίβαλος και θα δαγκώσεις λαρύγγια! Ε μα πια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Παραδοσιακό Αστρολογικό Εγχειρίδιο, Κεφάλαιο 9, Παράγραφος 8, Εδάφιο 34: «Ένας Τοξότης συνήθως κάνει σεξ για την πρόκληση, τις επιδόσεις ή για απλή διασκέδαση. Στην σπάνια περίπτωση που αποφασίζει πως θα αφεθεί συναισθηματικά, ο/η σύντροφός του μένει εμβρόντητος/η από το σοκ!». Σε ποιον/α θα χαμογελάσει απόψε η τύχη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως νιώθεις μπερδεμένος/η αυτές τις μέρες. Όχι τόσο για την στάση σου απέναντι στους άλλους (το ξεπερνάμε αυτό βήμα βήμα) όσο για τον σχεδιασμό του άμεσου μέλλοντος σου. Αν και ο εγκέφαλος σου παράγει σενάρια και όνειρα σε ρυθμό πολυβόλου, η ικανότητα σου να τα βάλεις σε ένα πλαίσιο και να χωρίσεις προτεραιότητες μοιάζει σαν πολυκαιρισμένο ρούχο γεμάτο τρύπες. Μπουφ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μέρες σαν και σήμερα όλες οι επιλογές που έκανες διαχρονικά, φαντάζουν σαν ένα κακόγουστο ανέκδοτο. «Σαν να ʽμουν άλλος κι όχι εγώ, μες στη ζωή πορεύτηκα» σιγοψιθυρίζεις περπατώντας μόνος/η (πάντα!) στους δρόμους από και προς τη δουλειά σου. Μέχρι το τέλος της ημέρας Υδροχόε μου θα έχεις ξανακερδίσει την φανατισμένη ελευθερία σου, αλλά το σώμα της θα έχει ακόμη μερικές ανοιχτές πληγές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

«Αν ήσουν άγγελος της Γης, αν ήσουν άστρο της αυγής, μαργαριτάρι…» τραγουδάς μέσα σου σε ρομαντικό παροξυσμό είτε εξαιτίας του έρωτα που βλέπεις να έρχεται, είτε γιατί υμνείς τον έρωτα σαν στάση ζωής, ελπίζοντας πως σύντομα θα σου χτυπήσει την πόρτα. Αν ανήκεις στους πληγωμένους/ες του ζωδίου να θυμάσαι πως «Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο» και καλό κυνήγι για την επόμενη!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET