ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ένα πρωί (προς μεσημέρι) που κινείσαι σε ρυθμούς βάδην και ένα βράδυ που τρέχεις την κούρσα της μιας ανάσας (κοινωνικά μιλώντας πάντα). Όλη τη μέρα πάντως κοιτάς να περνάς πρωτίστως εσύ καλά! Μπράβο Κριέ! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Θα σου πρότεινα εργασιοθεραπεία, αφοσίωση στις υποχρεώσεις και μεγάλη προσοχή στην αλληλεπίδραση σου […]

Neopolis Team

22 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ένα πρωί (προς μεσημέρι) που κινείσαι σε ρυθμούς βάδην και ένα βράδυ που τρέχεις την κούρσα της μιας ανάσας (κοινωνικά μιλώντας πάντα). Όλη τη μέρα πάντως κοιτάς να περνάς πρωτίστως εσύ καλά! Μπράβο Κριέ!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα σου πρότεινα εργασιοθεραπεία, αφοσίωση στις υποχρεώσεις και μεγάλη προσοχή στην αλληλεπίδραση σου με συναδέλφους σήμερα. Είσαι παρεξηγήσιμος/η σε σημείο έκρηξης. Α, και προς το βράδυ θυμήσου: ευτυχισμένος/η Ταύρος είναι εκείνος/η που ξέρει να απολαμβάνει μια βραδιά μόνος/η του/της κάνοντας αυτά που τον/την ευχαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ξαφνικές μεταστροφές επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες: από την νευρικότητα ως την ραθυμία και από την ενεργητικότητα στην απάθεια. Τουλάχιστον δες το καλό της υπόθεσης, τις στιγμές που νιώθεις καλά, είσαι πολύ καλά… Τις υπόλοιπες, άστο καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτές δεν είναι μέρες για να μείνεις σπίτι και να διαλογίζεσαι γιατί νιώθεις τόσο ανυπεράσπιστος/ανυπεράσπιστη όταν ο ερωτεύεσαι. Έτσι πάντα ήσουν κι έτσι θα παραμείνεις. Έξω και σβέλτα λοιπόν για να ξεχαστείς λίγο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, το κακό με τον έρωτα είναι πως σʼ αποσυντονίζει τόσο που ξεχνάς πως έχεις και μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις να εκπληρώσεις. Το ευχάριστο είναι πως αν ο έρωτας υπάρχει στη ζωή σου μαθαίνεις να υπομένεις τη βαρετή ρουτίνα. Ειδικά σήμερα, ελπίζω νʼ ανήκεις στην πρώτη ομάδα κι όχι στη δεύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

“Ανακοίνωση! Ανακοίνωση! Τελευταία ειδοποίηση για την πτήση του μυαλού των Παρθένων. Επιβίβαση από την πύλη 9Α!”. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καταλαβαίνεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι η δουλειά σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πιθανόν σήμερα από το πρωί να ξυπνήσεις τόσο πεσμένος/η, που το πέρασμα από την θλίψη στην οργή και από εκεί στο να βρίζεις με το καλημέρα, είναι τόσο εύκολο, σαν κατάβαση σε λεία χιονισμένη πλαγιά. Τι κάνουμε λοιπόν για να το αποφύγουμε; Εργασιοθεραπεία! Από την άλλη, αν δεν θες να το αποφύγεις, έχεις το ελεύθερο. Ποιος είμαι εγώ για να σε καταπιέσω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για πολλούς/ες Σκορπιούς μια καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ανεβαίνεις ιεραρχικά, κερδίζεις κοινό, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους, μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο… Όποιο από τα παραπάνω κι αν ισχύει Σκορπιέ, νιώθεις σαν να κρατάς τον κόσμο στις παλάμες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Από σήμερα ίσως νιώσεις λες και κάποιος σου κάνει ξαφνικά ένεση αδρεναλίνης και ξυπνάς κοινωνικά, βρίσκεις τη δύναμη να διαπραγματευτείς ή να λύσεις σημαντικές εκκρεμότητες με τον/την σύντροφο σου, σκέφτεσαι πως θα αλλάξεις όσο το δυνατό γρηγορότερα ό,τι λιμνάζει στον εργασιακό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολλές φορές ο αστρολόγος σου έχει επανέλθει σʼ αυτή τη διάθεση που καταπιέζεις… Ναι αυτή την ανάγκη να κοινωνήσεις στο/στη σύντροφο και τους/τις φίλους/ες σου τα θέλω, τα αιτήματα και τις απόψεις σου; Για πολλούς/ες Αιγόκερους αυτές τις μέρες δεν γράφονται απλώς οι τελευταίες αράδες μιας περιόδου που η υποχώρηση είχε γίνει η καλύτερη σου φίλη. Ξεκινά πια ένα νέο βιβλίο που ο/η Αιγόκερως ήρωας μας γεννιέται από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορείς να ξεχάσεις τη σεληνιασμένη διάθεση σήμερα – ο λυκάνθρωπος που κρύβεις μέσα σου κοιμάται σαν αρνάκι και το μόνο από το οποίο έχεις ανάγκη είναι να περάσεις χρόνο με τους/τις λίγους/λίγες εκλεκτούς/ες που ονομάζονται κοντινοί σου άνθρωποι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, επειδή είναι μάλλον απίθανο να εμφανιστεί στο δρόμο σου το τζίνι με τις τρεις ευχές και όντως να μεταφερθείς στον εξωτικό προορισμό που βρίσκεται στο κεφάλι σου και έχεις ήδη νοερά αποσυρθεί, ΣΥΝΕΛΘΕ και δούλεψε! Οι υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και το ξέρεις πως δεν δουλεύεις τελευταία όσο μπορείς (ή θα έπρεπε)…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET