ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 21/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις φορές που ακόμη και το σύμπαν συναινεί στο να επιβάλλεις σοκ στη καθημερινότητα σου. Ξαφνική παρόρμηση για ταξίδι/απόδραση (μοναχά για πάρτη σου) ή το τελειωτικό χτύπημα σε μια σχέση που έχει από καιρό πάψει να είναι «φιλική»; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Ας αποφασίσουμε μωρό μου τι θα […]

Neopolis Team

21 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι από αυτές τις φορές που ακόμη και το σύμπαν συναινεί στο να επιβάλλεις σοκ στη καθημερινότητα σου. Ξαφνική παρόρμηση για ταξίδι/απόδραση (μοναχά για πάρτη σου) ή το τελειωτικό χτύπημα σε μια σχέση που έχει από καιρό πάψει να είναι «φιλική»;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
«Ας αποφασίσουμε μωρό μου τι θα είμαστε, φίλοι ή κάτι περισσότερο;» θα ρωτήσουν ευθέως πολλοί/ες Ταύροι τις επόμενες μέρες το αντικείμενο του πόθου τους. Βαρέθηκες τα παιχνιδάκια και τις υπεκφυγές. Επιτέλους!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ναι, προφανώς καριέρα και κοινωνική ζωή δεν ταιριάζουν εύκολα – σιγά τα νέα! Όμως αυτές τις μέρες, αυτό το τετριμμένο πρόβλημα επανέρχεται πιο έντονο από ποτέ να εγκατασταθεί στην καθημερινότητα σου. Με δύο λόγια: υπερωρίες και τεράστιος εργασιακός φόρτος από τη μια, γκρίνια και νεύρα από φίλους ή/και τον/την σύντροφο σου από την άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι κάποιες φορές που το παιχνίδι του έρωτα γίνεται η σκληρότερη παρτίδα πόκερ του σύμπαντος και πρέπει σε ένα και μόνο γύρο να τα παίξεις όλα για όλα. Ναι, αρκετοί/ες Καρκίνοι θα βρεθούν μπροστά σε ένα τέτοιο ρίσκο τις επόμενες μέρες. Θα το πάρεις ή θα προσπεράσεις;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
«Εγώ θα σταθώ δίπλα σου, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα είμαι χαμένος/η!». Πόσες φορές δεν έχεις πει αυτά τα λόγια σε κάποιον/α που στο τέλος σε πρόδωσε/άφησε/ξέχασε; Τις επόμενες μέρες φρόντισε να τα πεις ακόμη μια φορά. Όμως αυτή τη φορά θα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα σε κοιτάς στα μάτια. Ναι, για μια φορά θα βάλεις εσένα στο πρώτο σκαλί και θα το εννοείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ναι, είναι δύσκολο να μην μεταφέρεις και να μην προβάλλεις στον/στην τωρινό/ή σύντροφο σου προβλήματα, ενοχές και φόβους από το συναισθηματικό σου παρελθόν. Ναι, αυτές τις μέρες είναι πιθανό όλες σου οι ανασφάλειες να προβάλλονται σʼ αυτόν/ή και να προξενήσουν εντάσεις ή να αισθάνεσαι πως για όλα τα μαύρα κι άραχνα της ζωής σου φταίει η απουσία του έρωτα. Πω πω τσίτες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πρόσεξε λίγο αυτό το διήμερο με ποιον/α περνάς το χρόνο σου και κυρίως ποιον/α είσαι έτοιμος/η να βάλεις στο κρεβάτι σου γιατί ο ίδιος άνθρωπος που το σήμερα σε συναρπάζει αύριο μπορεί να σε φέρει στα όρια της παράνοιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα θα ήθελες να έχεις ένα μαγικό ραβδάκι και με μια κίνηση να εξαφάνιζες μερικούς/ες συναδέλφους που έχουν μυαλό μόνο για κουτσομπολιό και χέρια αποκλειστικά για να περιστρέφουν το καλαμάκι στο φραπέ. Όμως το σύμπαν δεν είναι τόσο άδικο. Δεν σου έδωσες ραβδάκι, αλλά σου έδωσε κεντρί. Κι αυτό πονάει περισσότερο, σωστά;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ό,τι κι αν κάνεις μέχρι το μεσημέρι δεν πρόκειται ούτε να καταγραφεί ούτε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου – αφέσου, ξέσπασε, φλέρταρε, τσακώσου, προκάλεσε μέχρι τελικής πτώσης (συμπληρώνεις κατά βούληση)… Μόνο σε παρακαλώ, μια χάρη: το βράδυ κράτα και μερικές ώρες για ξεκούραση/χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πρωινό Σενάριο 1: Αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου/να ηρεμήσεις. Πρωινό Σενάριο 2: Έχεις σχέδια από τη μια και απίστευτη δουλειά από την άλλη, όμως αποφασίζεις να τελικά να τα εκπληρώσεις. Βράδυ: Αν έπαιξε το Σενάριο 1 θες να κάνεις αυτή τη νύχτα να μοιάζει με Σαββατόβραδο. Αν έπαιξε το Σενάριο 2 μάλλον θα ανακαλύψεις πως δεν έχεις καμιά ενοχή για την επιλογή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από τη σκέψη προκύπτει μια πλούσια γκάμα προβλημάτων όπως: υπόσχεσαι πράγματα που δεν καταφέρνεις να εκπληρώσεις, λες ωμές αλήθειες που πληγώνουν ανθρώπους που δεν θες να στεναχωρείς, βιάζεσαι να αναλάβεις στη δουλειά σου ευθύνες που είναι αμφίβολο αν θα τις φέρεις σε πέρας. Να πω κι άλλα ή σε έπεισα ήδη να προσέχεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μέσα στις επόμενες μέρες καλείσαι να αποδείξεις στον εαυτό σου πως ευτυχία και ελευθερία σκέψης/δράσης πάνε πακέτο για εσένα! Πάλι θα βρεθούν καλοθελητές (είτε λέγονται φίλοι, είτε σύντροφος, είτε συνεργάτες) που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κήρυγμα για το πώς πρέπει να ζεις… Ρε δεν πάνε να δουν κανένα ψυχίατρο λέω εγώ!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET