ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 21/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, σήμερα δεν κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν! Δεν είμαστε για χασούρες πλέον… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ! ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη […]

Neopolis Team

21 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, σήμερα δεν κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν! Δεν είμαστε για χασούρες πλέον…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή να σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν από τη στιγμή που φτιάχνεις τον καφέ και κάθεσαι μπροστά στο PC για να ξεκινήσει η μέρα στο γραφείο. Αυθυποβολή άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ξέρεις πως σαμποτάρεις όλες τις σχέσεις σου τελευταία; Αναγάγεις τον/την άλλο/η σε πρόσωπο τόσο ύψιστης σημασίας για την ευτυχία σου, που καταλήγεις να ποδοπατάς την προσωπικότητα σου κάνοντας χατίρια, για να μην τον/την χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα συγκρατήσου. Αν όχι, πρόσεξε ποιον/α επιλέγεις να φλερτάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Στο παρελθόν, όταν βρισκόσουν μπροστά στο δίλλημα «καλύτερα μόνος/η και ήρεμος/η ή σε σχέση, έστω και με προβλήματα», επέλεγες το δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω πως έχεις μάθει από τους ανεμόμυλους που κυνηγούσες ως τώρα, για να επιλέξεις σήμερα την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είμαι βέβαιος πως αν κάθονταν μερικοί/ες συνάδελφοι και άκουγαν σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σου, θα πέταγε η ομάδα. Όμως σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που πρέπει να συμβιβαστείς με τον εγωισμό και το πείσμα τους (και φυσικά με όλα τα προβλήματα που αυτά σου προξενούν).

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, σταματά να τρέχεις συνεχώς να καλύψεις τις ανάγκες του/της Άλλου/ης. Το έχεις παρακάνει τελευταία. Ασχολήσου σήμερα μόνο με τα δικά σου προβλήματα που στοιβάζονται σαν ρούχα δύο εβδομάδων που θέλουν σιδέρωμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μωρέ εσύ το ξέρεις πως 9 στις 10 διενέξεις έχεις δίκιο, αφού ότι βγαίνει από το στόμα σου το έχεις επεξεργαστεί εκατοντάδες ώρες μέσα στο μυαλό σου. Το θέμα είναι η περηφάνια και το πείσμα των γύρω σου που δεν τους επιτρέπει να υποχωρήσουν. Και κάπου εκεί τα παίρνεις στο κρανίο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι από αυτές τις μέρες που είσαι ευάλωτος/η στις ορέξεις, τα νεύρα και τις εντάσεις των γύρω σου και που τελικά καταλήγουν σε ένα βασανιστικό πονοκέφαλο και τεράστια νευρικότητα. Προστατέψου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Πολλοί/ες Υδροχόοι ανακαλύπτουν πως το πλεονέκτημα του να ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις είναι πως μπορείς να πάρεις τρελά ρίσκα. Αν έχεις ξεκινήσει από την καριέρα σου, μια συμβουλή: μην την πατήσεις πιστεύοντας πως αρκεί μόνο η θέληση για επιτυχία. Χρειάζονται θυσίες στην προσωπική σου ζωή. Αντέχεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πολλοί/ες αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είσαι κανένας/καμία καταθλιπτικός/η και αδυνατείς να νιώσεις ευτυχισμένος/η και αισιόδοξος/η. Πώς να πιστέψεις όμως στην αισιοδοξία όταν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις; Σήμερα έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πεις πως δεν αντέχεις άλλο. Μόνο για σήμερα όμως. Από αύριο πάλι στη μάχη, σύμφωνοι;

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET