ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 20/10/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Από το να ξεσπάσεις πάνω σ’ ένα/μια φίλο/ή ή τον/την σύντροφο σου την ένταση που θα κληρονομήσεις από την δουλειά, καλύτερα να σωπάσεις και να μην δεις κανέναν/καμία… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και […]

Neopolis Team

20 Οκτωβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Από το να ξεσπάσεις πάνω σ’ ένα/μια φίλο/ή ή τον/την σύντροφο σου την ένταση που θα κληρονομήσεις από την δουλειά, καλύτερα να σωπάσεις και να μην δεις κανέναν/καμία…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι επόμενες μέρες σηματοδοτούν ένα χρονικό διάστημα που αρχίζουν και κλείνουν οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου (συγγενικές, προσωπικές, επαγγελματικές). Φεύγει το βάρος από μέσα σου, φεύγει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι προφανές πως αν σε μια σχέση (συνεργασίας, φιλική ή ερωτική) προσφέρεις όλο και περισσότερο χρόνο, ενδιαφέρον, αφοσίωση, τόσο περισσότερο ο/η άλλος/η θα ζητάει από εσένα. Σήμερα απαγορεύεται να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη Γη που να ‘ναι πιο σημαντικός/η από εσένα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα μάτια είναι πιο παραπλανητικά από τα λόγια. Γιατί τα λόγια δοκιμάζονται, κρίνονται, διαφωνούν ή συμφωνούν. Αλλά τα μάτια, τα μάτια μόνο υπόσχονται και μετά, συχνά, αναιρούν και πληγώνουν. Γιʼ αυτό, ακόμη κι αν μέρες σαν τη σημερινή σʼ ενοχλεί αφόρητα, εμπιστεύσου τη λογική των λόγων και όχι την διαίσθηση των βλεμμάτων στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το παιχνιδάκι μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού τελείωσε! Για εσένα τουλάχιστον. Τι εννοώ; Πως το φλερτ, οι ερωτικές περιπτύξεις ή οι ιστοριούλες που πάνε προς εκείνη την κατεύθυνση δεν σου λένε τίποτα πλέον αν δεν είναι επιτυχείς στο τέλος. Κι αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Δεν θα παίζεις πια το παιδάκι που παρακαλάει για λίγη προσοχή, αλλά τον/την τύραννο που βασανίζει με επίπονη γλυκύτητα τα θύματα του/της.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η συναισθηματική σου πυξίδα αποπροσανατολίζεσαι τελείως τις επόμενες μέρες. Αν ξυπνήσει μια λαχτάρα να παρατήσεις τη δουλειά σου για να βρεις κάτι πιο ήρεμο ή αν νιώθεις να έλκεσαι σε προηγούμενες αγάπες γιατί σου προσέφεραν ασφάλεια ( πιθανόν τότε τις έληξες γιατί ζητούσες περιπέτεια), μην νομίζεις ότι το χάνεις. Είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση. Μόνο να ξέρεις πως αν επιλέξεις αυτό το δρόμο δεν υπάρχει εύκολη επιστροφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν υπάρχει μια σανίδα σωτηρίας σ’ αυτή την αίσθηση πνευματικής σύγχυσης/τάση φυγής που σε έχει γραπώσει απ’ το λαιμό σήμερα, είναι να συγκεντρώσεις τη σκέψη σου σε λογικά επιχειρήματα. πχ “Δεν μπορώ να εκσφενδονίσω το συρραπτικό στον/στην προϊστάμενο/η μου γιατί η φυλακή μακροπρόθεσμα θα είναι πιο δύσκολη από την επικοινωνία μαζί του/της” κτλ…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο κόσμος των συναισθημάτων δεν σε κάνει να αισθάνεσαι οικία. Κι αυτό όχι γιατί δεν τα κατανοείς ή τα σνομπάρεις. Απλά σε φοβίζουν γιατί μπορούν να θέσουν αναχώματα στην ζωντάνια, την διασκέδαση και την περιπέτεια – καταστάσεις που τις έχεις τόσο ανάγκη. Μερικές φορές όμως δεν μπορείς να αποφύγεις μια συναισθηματική κρίση ή έναν συμβιβασμό. Τις επόμενες μέρες, αν αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η και να μην το βάλεις στα πόδια (ξανά).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάθε φορά που κάποιος/α προσπαθεί να σου επιβληθεί, να σʼ αναγκάσει να λειτουργήσεις με τον τρόπο που εκείνος/η θέλει ή να σε παρατηρήσει λες και είσαι πάλι στην 1η δημοτικού, είτε έρχεσαι εκτός εαυτού, είτε (αν ιεραρχικά είναι ανώτερος/η σου στο χώρο εργασίας) καταπιέζεσαι και δε μιλιέσαι. Ας πούμε η προοπτική του να το συζητήσεις (ήρεμα ή έντονα) δεν παίζει σε καμία από τις δύο περιπτώσεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, τότε θα του/της έγραφα για την ανάγκη να πιστέψει πως υπάρχει ένα νόημα στην γεμάτη προβλήματα και εντάσεις καθημερινότητα του/της. Όμως εσύ δεν πιστεύεις σε κάποιο αδιόρατο και αναπόδραστο νόημα – μόνο στις πράξεις και τις συνέπειες τους. Ε λοιπόν, απουσία νοήματος και πίστης, σήμερα αισθάνεσαι τόσο παγιδευμένος στις συνέπειες των αποφάσεων που έχεις πάρει στην προσωπική σου ζωή, που καλύτερα να μην προκαλέσει κανείς/καμία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Προειδοποίηση: Δεν υπάρχουν στην περίπτωση σου εκ του ασφαλούς φλερτ ή δήθεν ακίνδυνα παιχνίδια με ερωτικό απόηχο με φίλους/ες σου. Όταν ξεκινάς έτσι συνήθως είσαι ο πρώτος/η πρώτη που την πατάς και μετά άντε να βγάλεις άκρη…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET