ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ίσως έχεις παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως οι περισσότερες συζητήσεις με φίλους σου περιστρέφονται γύρω από το θέμα «πρώην σχέσεις». Αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθείς ίσως να καταλάβεις αν οι σχέσεις παραμένουν πάντα ανοιχτές πληγές ή αν τελικά μαθαίνουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Keep up Κριέ! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) […]

Neopolis Team

20 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ίσως έχεις παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως οι περισσότερες συζητήσεις με φίλους σου περιστρέφονται γύρω από το θέμα «πρώην σχέσεις». Αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθείς ίσως να καταλάβεις αν οι σχέσεις παραμένουν πάντα ανοιχτές πληγές ή αν τελικά μαθαίνουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Keep up Κριέ!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μερικές φορές ο πειρασμός να ενδώσεις σε μια ξαφνική έξαψη/κεραυνοβόλα έλξη με κάποιον/α που ανήκει στον κοινωνικό σου κύκλο είναι υπερβολικά μεγάλος για να τον αρνηθείς. Κι όμως ακόμη αντιστέκεσαι… Για πόσο;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Φυσικά και μπορείς σήμερα να μεταμορφωθείς από χαρούμενο σχολιαρόπαιδο σε αιμοσταγή πολέμαρχο αν δεν σου αποδίδουν στο χώρο εργασίας σου την εκτίμηση που σου αξίζει. Έχεις κρυφά όπλα και σʼ αρέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τι κι αν η εργασιακή ένταση μετριέται πλέον σε μεγατόνους (σαν τις βόμβες ένα πράγμα…); Τι κι αν η ανασφάλεια γύρω σου αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, οι οποίοι αν κάποια στιγμή σε παρασύρουν, θα σφιχταγκαλιάσεις ξανά το εσωτερικό σου χάος; Για τις επόμενες μέρες μπορείς να επαναλαμβάνεις συνεχώς και παντού πως ότι κι αν γίνει έχεις αρχίσει να σε αγαπάς σφόδρα ξανά και δεν σ’ αγγίζει τίποτα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια από τις σημαντικότερες αρετές ενός/μιας Λέοντα είναι η προθυμία να δείχνει την αγάπη του/της προσφέροντας στους γύρω του/της απλόχερα συναισθήματα, δώρα, ενδιαφέρον, συμπαράσταση. Αυτό είναι και το μονοπάτι για να επιστρέψει ζεστό αίμα στη καρδιά σου και η λάμψη στα μάτια σου. Ασχολήσου σήμερα με την οικογένεια σου, μοιράσου μαζί τους στιγμές, χαμογέλασε…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ανάμεσα στο φίλοι και στο φιλί η διαφορά είναι παραπάνω από ένα όμικρον. Είναι η απόσταση ανάμεσα στην ισότιμη, εξασφαλισμένη και δίκαιη φιλική αγάπη και την άνιση, σκληρή και λυτρωτική ερωτική σχέση. Αν ανήκεις στους/στις Παρθένους που βρίσκονται στη μια όχθη και θέλουν να περάσουν στην άλλη, απόψε τόλμησε το σάλτο μορτάλε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ιδανικά σήμερα θα αφιέρωνες χρόνο στον εαυτό σου, θα προσπαθούσες να ηρεμήσεις με καλή παρέα και να δώσεις μερικές ανάσες στο σώμα και το μυαλό σου. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν μείνεις απόλυτα μόνος/η σήμερα, δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις. Αμφιβολίες για το που πάει η επαγγελματική σου ζωή να το λένε; Δεύτερες σκέψεις να το λένε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ενέργεια στο φουλ, το μυαλό σου λειτουργεί με διαύγεια κρυστάλλου, το ένστικτό σου μπαίνει ξανά σε λειτουργία και μπορείς με ευκολία να χειρίζεσαι τεταμένες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο και ανόητους ανθρώπους που βρίσκονται στο διάβα σου όλη τη μέρα… Καλώς ήρθες Σκορπιέ, μας είχες λείψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τα επαγγελματικά σχέδια που δεν έχεις πραγματοποιήσει, οι προσδοκίες που έχεις για το μέλλον αλλά και τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και σε έχουν οδηγήσει στη ρουτίνα που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τις μέρες που έρχονται. Αυτό είναι μια υπενθύμιση πως είσαι άνθρωπος όσο όλοι μας, που σημαίνεις πως πρέπει να πάψεις νʼ αυτοτιμωρείσαι για τα λάθη σου ή να πιστεύεις πως από εδώ και στο εξής θα είσαι αλάνθαστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όταν το μυαλό τρέχει στον αυτόματο πιλότο ξεστομίζεις αλήθειες που πληγώνουν, κάνεις σκέψεις που πυροβολούν στο ψαχνό των συναισθημάτων των γύρω σου, παγώνεις κάθε τρυφερή αντίδραση. Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Δεν αισθάνεσαι καμία ενοχή μέρες σαν κι αυτή που λειτουργείς έτσι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάτι αλλάζει… Ήδη εδώ και λίγες μέρες πολλοί/ες Υδροχόοι αρχίζουν και ηρεμούν, βρίσκουν τα πατήματά τους σε νέους χώρους εργασίας ή οριοθετούν νέες ευθύνες στην εργασία που ήδη βρίσκονται. Αν ανήκεις σε αυτούς που ψάχνουν εργασία, οι συνεντεύξεις των επόμενων 3 ημερών ίσως αποδειχτούν κομβικές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, αν πιάσεις τον εαυτό σου να ταξιδεύει με το νου, να ξεχνιέται ή με την κάθε ευκαιρία να αποσπάται η προσοχή σου, προσπάθησε να σε επαναφέρεις στην τάξη. Είναι επικίνδυνο σήμερα να μην είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET